Στο ηλεκτρονικό εμπόριο επεκτείνεται η Praktiker Hellas, παρουσιάζοντας το νέο e-shop της. Η εταιρεία, η οποία εδώ και 21 χρόνια αποτελεί τον καλύτερο DIY σύμβουλο των Ελλήνων καταναλωτών, εμπλουτίζει τις υπηρεσίες της και στο διαδίκτυο, προσφέροντας, και ηλεκτρονικά, καινοτομία, ποιότητα, ποικιλία και ανταγωνιστικές τιμές.

Το νέο e-shop της Praktiker φιλοξενείται στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας www.praktiker.gr, ενώ το κέντρο ηλεκτρονικού εμπορίου της βρίσκεται στη Μάνδρα Αττικής.

Στόχος του επιχειρηματικού εγχειρήματός της είναι η προσφορά ακόμα περισσότερων δυνατοτήτων εξυπηρέτησης των πελατών της, αλλά και η απάντηση στο αίτημα των καταναλωτών για προσβασιμότητα σε όλη την Ελλάδα. Το e-shop περιλαμβάνει περισσότερα από 10.000 προϊόντα, που βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών του ηλεκτρονικού καταστήματος της Praktiker, ενώ ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς. Οι χρήστες, ακολουθώντας απλά βήματα, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μία ποικιλία προτάσεων οικιακού εξοπλισμού, κήπου & βεράντας, αξεσουάρ διακόσμησης, εργαλείων κτλ., αλλά και να προσδιορίσουν τον τρόπο πληρωμής και παράδοσής τους.

 

Ήδη, πριν από τη λειτουργία του e-shop, το site www.praktiker.gr παρουσίαζε υψηλή επισκεψιμότητα, όπως καταγράφεται μέσα από τον αριθμό των επισκεπτών που μέχρι τώρα φτάνουν τους 350.000 ανά μήνα, οι οποίοι αναγνωρίζουν στην εταιρική ιστοσελίδα τα στοιχεία της υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής, της ολοκληρωμένης ενημέρωσης και της ευκολίας στην πλοήγηση.

Για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του διαδικτυακού καταστήματός της η Praktiker εμπιστεύτηκε ελληνικές εταιρείες, οι οποίες διαθέτουν εμπειρία κι εξειδίκευση στη σχεδίαση ιστοσελίδων, στην ανάπτυξη εφαρμογών και στο διαδικτυακό marketing. Συγκεκριμένα, η ανάπτυξη του e-shop υλοποιήθηκε από την εταιρεία Information Systems Impact, που παρέχει ολοκληρωμένες E-business λύσεις για τις οποίες έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις σε τοπικό & διεθνές επίπεδο. Ενώ, την ηλεκτρονική εκκαθάριση των πληρωμών μέσω καρτών, έχει αναλάβει η Τράπεζα Πειραιώς, αξιοποιώντας και τα πρωτόκολλα ασφαλείας 3D-Secure για την διασφάλιση των συναλλαγών.

 

To e-shop της Praktiker αποτελεί συνέχεια της στρατηγικής της εταιρείας για συνεχείς επενδύσεις στο χώρο του λιανεμπορίου και προσαρμογή στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.