Τα μυστικά ομορφιάς της αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Into the Gloss η Κάρλα Μπρούνι, στα οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται ένα μασάζ, μια καλή περιποίηση προσώπου αλλά και μια μπύρα στο μπάνιο. 

 

Η 50χρονη μουσικός και σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί εξήγησε πως πριν από μια έξοδο, μια επίσημη εμφάνιση ή κάποια συναυλία επιλέγει να περιποιείται καλά το πρόσωπό της παρά να βάζει πολύ μακιγιάζ. 

 

«Κάνω πρώτα μια μάσκα αποτοξίνωσης και μετά μία με πηλό, ίσως και ένα ατμόλουτρο. Έχω ευαίσθητο δέρμα, οπότε μου αρέσουν οι μάσκες προσώπου. Σου δίνουν πραγματική λάμψη και βοηθούν να απαλλαγείς από οποιαδήποτε ξηρότητα του δέρματος, καθώς το οξυγονώνουν σωστά», λέει η Κάρλα Μπρούνι. 

 

 

Σχετικά με το μακιγιάζ, εξηγεί πως αποφεύγει τους τόνους του ροδακινί και προτιμά να φορά απλώς μια βάση αντί για μέικαπ και χρησιμοποιεί ρουζ σε απόχρωση του ροζ. 

 

Όπως λέει το μακιγιάζ και τα μαλλιά της επιμελείται πάντα μόνη της, ακόμη κι όταν πρόκειται να εμφανιστεί σε κάποια συναυλία. «Μου παίρνει περίπου 30 λεπτά να βαφτώ και να φτιάξω τα μαλλιά μου, που τις περισσότερες φορές απλώς ισιώνω με ένα ένα σίδερο στις άκρες», λέει η ίδια.

 

Όσο για αυτό που την χαλαρώνει μετά από μια κουραστική ημέρα, η Κάρλα Μπρούνι λέει πως απολαμβάνει «ένα ζεστό μπάνιο και μια μπύρα».