0
NOWNESS

U r my LSD: Tα σχέδια της Νίκι Ντε Σεν Φαλ γίνονται κόμικς, μουσική και γράμμα αγάπης

Τα πάντα γοητευτικά σχέδια της εικαστικού Νίκι Ντε Σεν Φαλ αποκτούν δεύτερη ζωή υπό τους ήχους του τραγουδιού "Love Letter" της γαλλίδας ανερχόμενης Soko.

 

Και κάπως έτσι, το τραγούδι, που είναι εμπνευσμένο κατευθείαν από το βιβλίο της Ντε Σεν Φαλ του 1988 με τίτλο "My Love, Where Shall We Make Love?", έγινε ένα ιδιαίτερο video clip για λογαριασμό του διαδικτυακού καναλιού του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης του Λος Άντζελες.

«Όταν γεννήθηκε η ιδέα του να κάνουμε ένα φιλμάκι βασισμένο στην καλλιτεχνική δουλειά της Φαλ, η Soko ήταν ο πρώτος άνθρωπος που σκέφτηκα, καθώς είναι σκληρή και ταυτόχρονα τρυφερή σε ό,τι κάνει. Ο τρόπος με τον οποίο η Soko έπιασε το συναίσθημα που κυριαρχούσε στο βιβλίο και κυριολεκτικά το μεταμόρφωσε, το έκανε δικό της, με συνεπήρε», δήλωσε ο Rose που επιμελήθηκε και σκηνοθέτησε το video clip του τραγουδιού.

Το συγκεκριμένο clip αποτελεί ένα μέρος της συνεργασίας του Rose με το MOCAtv για τη δημιουργία καλλιτεχνικών videos, καθώς έχει ήδη συνεργαστεί με τον μουσικό Sam Spiegel, τον πρωτοπόρο του hip-hop Fab Five Freddy και τον Βραζιλο- αμερικανό συνθέτη Kool Kojak για τη δημιουργία ενός αντίστοιχου clip, βασισμένου στο graffiti του Jean Michel Basquiat.

«Η όλη ιδέα είναι να "χωρέσεις" τη δουλειά ενός εικαστικού, ενός ζωγράφου, σε ένα pop format», εξηγεί ο κινηματογραφιστής.

©Nowness

U r my LSD: Tα σχέδια της Νίκι Ντε Σεν Φαλ γίνονται κόμικς, μουσική και γράμμα αγάπης Facebook Twitter
Η Νίκι Ντε Σεν Φαλ
Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ