0
NOWNESS

Ακολουθώντας τον frontman των The Killers λίγο πριν βγει στην σκηνή

Βγαίνοντας από την πυκνή σκιά μιας τέντας στο backstage της μεγάλης sold-out συναυλίας στο British Summer Time festival στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου ο frontman των The Killers, Μπράντον Φλάουερς, οδηγεί την κάμερα σε μια συναρπαστική βόλτα με την μπάντα του προς την σκηνή.

«Η βόλτα προς την σκηνή είναι πραγματικά μια στιγμή μεταμόρφωσης» λέει ο συνεργάτης των The Killers και σκηνοθέτης Giorgio Testi. «Είναι η ώρα που ο καλλιτέχνης αλλάζει προσωπικότητα και αφήνει πίσω την εκτός σκηνής περσόνα του».

Στο βίντεο παρακολουθούμε την πλάτη του Φλάουερς καθώς περπατάει ανάμεσα στην τεράστια συνοδεία του που απαρτίζεται από backing vocals τραγουδιστές, τεχνικούς, φωτογράφους, ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την σκηνή και στην ασφάλεια, φορώντας το φανταχτερό ροζ-φούξια σακάκι του.

Κάθε δευτερόλεπτο σε αυτή την λήψη που λαμβάνει χώρα στα παρακήνια της συναυλίας επιμηκύνεται ακόμα περισσότερο από την τεχνική γυρισμάτων αργής κίνησης του Testi.

Ο σκηνοθέτης έχει στο βιογραφικό του πολλά βραβευμένα φιλμ που έχει κάνει για τους Nile Rodgers, Savages, Blur, Oasis, London Grammar και The Rolling Stones. «Γίνεται πολλή δουλειά στα backstage των συναυλιών» λέει ο Testi. «Είναι σαν ένα αεροπλάνο που πρόκειται να απογειωθεί».

@Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ