0
NOWNESS

Ο ιδρώτας του

Για το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς Define Beauty, η οποία διερευνά τις λεπτές αποχρώσεις του πόθου, ο σκηνοθέτης Matt Lambert, που ζει στο Βερολίνο, βουτάει στον αισθησιακό κόσμο του ιδρώτα. Εδώ ο Αμερικανός κινηματογραφιστής και φωτογράφος –γνωστός για την NSFW δουλειά του που ερευνά το σεξ και την οικειότητα– μιλάει για το φιλμ του ρωτώντας: τι ακριβώς συμβαίνει με το πιο διαδεδομένο σωματικό μας υγρό που κάνει τόσα γόνατα να τρέμουν;

 

«Έκανα ένα πολύ ανοιχτό κάστινγκ, καλώντας μέσω του Instagram μου ανθρώπους να μοιραστούν τις σκέψεις τους για την αγάπη τους για τον ιδρώτα. Στόχος του φιλμ είναι να απομυθοποιήσει, να διασκεδάσει, να αισθητοποιήσει και να αντιμετωπίσει με χιούμορ τον ιδρώτα και την αγάπη που του έχουν τόσο πολλοί γκέι άντρες.

»Το φιλμ είναι για τον ιδρώτα, αλλά σπάνια αναφερόμαστε ευθέως σε αυτόν. Είναι περισσότερο γύρω από την ουσία του και τι αυτή αντιπροσωπεύει. Ο ιδρώτας μετατρέπεται σε μια μεταφορά για την αγάπη, το σεξ, την αρρενωπότητα, την ευθραυστότητα, την απέκκριση, την εξάντληση και την οικειότητα».

©Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ