Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
EXCLUSIVELY FROM NOWNESS

"Τώρα, είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου"

Ένας πρώην φυλακισμένος, έμπορος ναρκωτικών νιώθει σήμερα απόλυτα ευγνώμων από τη ζωή

Σε ηλικία 24 ετών, ο κάτοικος της Βόρειας Καρολίνας Billy Ray Suggs κατηγορήθηκε για κατοχή και εμπόριο κοκαΐνης αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια καταδικάστηκε σε 23 χρόνια φυλάκισης. Σήμερα, στην ηλικία των 69 ετών, αν και η καθημερινότητά του ίσως έχει γίνει κάπως πιο τυπική, η εξωτερική του εμφάνιση σφύζει από νεότητα και ανεμελιά. 

 

"Ο Billy έχει την ευελιξία ενός νεαρού σκύλου και η ενέργειά του είναι μεταδοτική" λέει ο Γερμανός σκηνοθέτης Francisco Sendino, ο οποίος δηλώνει πράγματι εντυπωσιασμένος από τη ζωντάνια του Billy. Η παραπάνω ταινία καταγράφει τόσο τις καταχρήσεις, που συνήθιζε να κάνει ο Billy όταν ήταν νέος όσο και τις σημερινές του δραστηριότητες, που είναι όντως αξιοθαύμαστες για την ηλικία του και τον ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους συνομηλίκους του, όπως η άρση βαρών, οι προπονήσεις σε νέους ναυαγοσώστες ή ακόμη και το μόντελινγκ - και όλα αυτά φορώντας ένα μεγάλο καπέλο cowboy και διαθέτοντας μια εντυπωσιακή σωματική διάπλαση. 

 

"Με μια δυνατή γροθιά ελέγχει τον ωκεανό της ζωής" ισχυρίζεται ο σκηνοθέτης που έχει ως έδρα του το Βερολίνο. "Είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς από που πηγάζει αυτή η τρομερή ζωντάνια για ζωή, αλλά κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να οφείλεται στην έντονη θετική ενέργεια που βρίσκεται βαθιά μέσα του."

 

@Nowness

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή