Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
EXCLUSIVELY FROM NOWNESS

Η ευτυχία μας εξαρτάται και επηρεάζεται από την γνώμη των άλλων

Η σύντομη ταινία "The Validation Clinic", του Βρετανού σκηνοθέτη και φωτογράφου Jack Daly, σχολιάζει την ανάγκη μας για επιβεβαίωση

Μια νεαρή γυναίκα επιχειρεί να βρει την χαμένη της αυτοεκτίμηση σε τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης. Η μικρού μήκους ταινία σατιρίζει την ανάγκη της κοινωνίας για επιβεβαίωση.

 

«Αυτή η ταινία αφήνει το σχόλιο της για το πώς η αυτοεκτίμηση και η ευτυχία μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την γνώμη των άλλων» λέει ο βρετανός σκηνοθέτης και φωτογράφος Jack Daly για την ταινία του, η οποία παρουσιάζει μια υποτιθέμενη γραμμή υποστήριξης. «Και πως η αυτοπεποίθηση μας μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα με την επιβεβαίωση που λαμβάνουμε στην καθημερινή μας ζωή».

 

Η "Validation Clinic" είναι η τελευταία προσθήκη του Daly στο συνεχώς διευρυνόμενο πορτφόλιο του, το οποίο πηγάζει από κοινωνικοπολιτικά σχόλια. Περιβόητη έχει γίνει μια εικόνα του ίδιου να αποδοκιμάζει το αστέρι του Ντόναλντ Τράμπ στο Walk of Fame του Χόλιγουντ.

 

Συζητώντας τις κοινωνικές συνθήκες που τον ενέπνευσαν για την συγκεκριμένη ταινία, ο Daly σχολιάζει: «Παρόλο που παρουσιάζεται με διαφορετικούς τρόπους, η ανάγκη μας για επιβεβαίωση είναι ένα νήμα που τρέχει καθ' όλη την διάρκεια της ζωής μας».

@Nowness

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή