Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
ΚΟΣΜΟΣ

Σώζοντας ζώα που παγιδεύτηκαν σε εμπόλεμες ζώνες

Ο κτηνίατρος Amir Khalil, της οργάνωσης Four Paws, είναι ένας από τους ανθρώπους που δεν φοβάται να ρισκάρει την ζωή του για να σώσει τα ζώα

Φανταστείτε να είστε παγιδευμένοι μέσα σε ένα κλουβί ενώ γύρω σας γίνεται πόλεμος. Αυτή είναι η τρομακτική πραγματικότητα για τα ζώα που είναι κλεισμένα στους ζωολογικούς κήπους και βρίσκονται σε εμπόλεμες ζώνες.

 

Ο κτηνίατρος Amir Khalil αφιερώνει την ζωή του στο να σώζει όσα περισσότερα ζώα μπορεί από επικίνδυνες περιοχές. Διαχειρίζεται την μονάδα ταχείας ανταπόκρισης του οργανισμού διάσωσης ζώων «Four Paws» και διακινδυνεύει σε καθημερινή βάση την ζωή του για να σώσει τα άλλοτε σοκαρισμένα, πεινασμένα και τραυματισμένα ζώα.


Έχει χρειαστεί να ταξιδέψει στην Κένυα, Νότια Αφρική, Μέση Ανατολή, Ιορδανία και σε άλλες πολλές χώρες του κόσμου προκειμένου να φέρει εις πέρας το έργο του.


Εκείνος και η ομάδα του, στην προσπάθεια τους να μεταφέρουν τα ζώα σε ασφαλή μέρη και να τους παρέχουν φαγητό και φάρμακα, λειτουργούν υπό πίεση, κάτω από δύσκολες συνθήκες ενώ έχουν ελάχιστο χρόνο στην διάθεση τους.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ / Lifo Picks

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή