Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
ΤΕΧΝΕΣ

Άκουσε αποκλειστικά ένα κομμάτι από το ντεμπούτο άλμπουμ του iLLEOo

Το «Πόσο και τι» προαναγγέλλει το «Illeoominati», ένα εξαιρετικό τραπ άλμπουμ.

Το «Πόσο και Τι» είναι ένα κομμάτι από το πρώτο άλμπουμ του iLLEOo που έχει τίτλο «Illeoominati» και περιέχει 13 κομμάτια (τα περισσότερα σύντομα, σαν ιντερλούδια), με εκλεκτές συμμετοχές (FY στο «Drinking», Mente Fuerte στο «Grind», Hawk στο «Lobby» και Mad Clip στο περιπετειώδες «Μόνο Χασίς» που εξαφάνισε το YouTube από τις τάσεις, τον Slogan στο «CEO»). Το «Illeoominati» είναι ανέλπιστα λυρικό ως ήχος, ανέλπιστα «σοβαρό» και παρόλο που οι στίχοι του περιέχουν όλα τα «κλισέ» του τραπ, υπάρχουν αυτοβιογραφικές εξομολογήσεις, ιστορίες που ο iLLEOo παρουσιάζει με τον γνωστό ωμό τρόπο του και πικάντικες (έως hardcore) στιγμές, όλα τα στοιχεία που τον έκαναν δηλαδή αυτό που είναι σήμερα, σε κομμάτια που απέχουν αρκετά από τα bangers –τα κομμάτια για κλαμπ- που μας είχε συνηθίσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι το «Illeoominati» δεν είναι χορευτικό, ωστόσο είναι ένα compact άλμπουμ, με εξαιρετική παραγωγή, από την αρχή μέχρι το τέλος, που λειτουργεί και εκτός κλαμπ, με κομμάτια που μπορεί να τελειώνουν πριν προλάβουν να ολοκληρωθούν, αλλά έχουν τόσο ωραία αλληλουχία που παραβλέπεις και τους προκλητικούς στίχους και όσα μπορείς να θεωρήσεις επίτηδες ακραία.

 

Ο iLLEOo έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα –εκτός από την παραγωγή που είναι απίθανη, διαθέτει και ένα πεντακάθαρο, κρυστάλλινο flow που σου επιτρέπει να ακούσεις κάθε λέξη που λέει. Απ’ τη μία είναι καλό γιατί δεν κάνει το ενοχλητικό -για πολλούς- mumble, από την άλλη, αν ψάχνεις να βρεις μειονεκτήματα στους στίχους εδώ δεν ξεφεύγει ούτε μία λέξη, όλες τονίζονται και μεγεθύνονται. Αν σου αρέσει το new school και όσα διαπραγματεύεται, το «Illeoominati» είναι ένα καταπληκτικό άλμπουμ, είναι τόσο σύντομο όσο πρέπει για να πατήσεις το play ξανά μόλις τελειώσει και τόσο πλούσιο σε ήχους που το κάνει μία από τις πιο ολοκληρωμένες δουλειές που έχουν βγει ποτέ στην Ελλάδα.

 

Το εξώφυλλο του άλμπουμ από Drinkdamilk.
Το εξώφυλλο του άλμπουμ από Drinkdamilk.

 

Το «iLLEOominati» θα κυκλοφορήσει σταδιακά από τις 9 μέχρι τις 12 Ιουλίου στο YouTube και σε όλες τις πλατφόρμες, από την Jungle Juice.

 

Για να ακούσεις το κομμάτι πάτησε να απενεργοποιήσεις το off στον ήχο.  

 

Το tracklist είναι το εξής:

1. intro

2. BLOCK σε παραγωγή του NIGHTGRIND

3. EYEY prod σε παραγωγή του NIGHTGRIND

4. KONTRA/LOUMIDIS σε παραγωγή του NIGHTGRIND

5.  CEO feat SLOGAN σε παραγωγή του SAMMY Velasquez

6. MONO XASIS feat MADCLIP σε παραγωγή του NIGHTGRIND

7. NATO σε παραγωγή του BENZ

8. POSO KAI TI σε παραγωγή του NIGHTGRIND

9. GRIND feat MENTE FUERTE σε παραγωγή του NIGHTGRIND

10. LOBY feat HAWK σε παραγωγή του NIGHTGRIND

11. ANASA σε παραγωγή του NIGHTGRIND

12. DRINKING feat FY σε παραγωγή του SAMMY Velasquez

13. FENDI prod σε παραγωγή των 27Corazones Beats x Ay P Beats

 

 

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή