Οι «συναυλίες» από το σαλόνι του σπιτιού των καλλιτεχνών είναι το νέο κανονικό

Καθώς οι συναυλίες και τα μουσικά φεστιβάλ ακυρώνονται λόγω κορωνοϊού καλλιτέχνες στήνουν αυτοσχέδιες συναυλίες από τον καναπέ τους

LIFOTEAM,

Την ώρα που ο Trump ανακοίνωνε την περασμένη Δευτέρα τις νέες κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με την αποφυγή  συναθροίσεων δέκα ή περισσότερων ατόμων στις ΗΠΑ ο frontman των Coldplay, Chris Martin, ανέβαζε ζωντανά από το Instagram μια αυτοσχέδια «συναυλία» από το σαλόνι του σπιτιού του. Και δεν είναι ο μόνος γιατί το παράδειγμά του ακολούθησαν κι άλλοι καλλιτέχνες. Φυσικά το ίδιο έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν και έλληνες καλλιτέχνες.

 

Καθώς όλες οι μελλοντικές συναυλίες ακυρώνονται καλλιτέχνες όπως οι Martin, Neil Young,  Keith Urban, Pink και Ben Gibbard των Death Cab for Cutie στρέφονται προς διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων για να παίξουν μουσική και να τραγουδήσουν για όλο τον κόσμο που βρίσκεται σε καραντίνα, απομονωμένος στα σπίτια του.

 

Οι «συναυλίες» από το σπίτι είναι  το νέο φυσιολογικό, καθώς οι άνθρωποι σχεδόν σε όλο τον πλανήτη εφαρμόζουν την κοινωνική αποστασιοποίηση ελπίζοντας να σε μια επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού.

 

Πηγή: The Washington Post

 

 

Lifo Picks