Τα Must DOs του καλοκαιριού

Τα Must DOs του καλοκαιριού Facebook Twitter
0

Η επιδερμίδα το καλοκαίρι είναι πιο ευαίσθητη και "απαιτητική" από ποτέ αφού η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να την ταλαιπωρήσουν. Γι' αυτό άλλωστε και είναι πλέον κανόνας ότι το καλοκαίρι φροντίζουμε περισσότερο από ποτέ τον εαυτό μας.

Νο1 φροντίδα στη λίστα μας είναι η αντηλιακή προστασία. Όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμα και όταν δεν είμαστε στη θάλασσα, πρέπει να χρησιμοποιούμε τις ενδεδειγμένες αντηλιακές κρέμες ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας και τον χρόνο έκθεσης στον ήλιο.

Αμέσως μετά στη λίστα μπαίνει φυσικά η βαθιά ενυδάτωση. Τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Πέρα από τις μεγάλες ποσότητες νερού που πρέπει να καταναλώνουμε, είναι πολύ σημαντικό να ενυδατώνουμε την επιδερμίδα μας καθημερινά. Μετά από κάθε ντους και κυρίως στο ντους μετά τη θάλασσα, το JOHNSON’S® Baby Oil φροντίζει ώστε η επιδερμίδα να ξαναβρεί την ισορροπία της και να αποκτήσει και πάλι λάμψη και μεταξένια υφή.

Extra Tip:

Το JOHNSON’S® Baby Oil δεν είναι απλά μία απαραίτητη φροντίδα για την ενυδάτωση της επιδερμίδας αλλά και ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξετε το μαύρισμα. Κάθε φορά λοιπόν που ετοιμάζεστε να βάλετε το σορτς, το καλοκαιρινό φορεματάκι, το τιραντάκι και οποιοδήποτε άλλο καλοκαιρινό κομμάτι αναδεικνύει το υπέροχο χρώμα σας, μη ξεχνάτε να βάλετε και λίγο
JOHNSON’S® Baby Oil για να τονίσετε ακόμα περισσότερο το μαύρισμα και να του χαρίσετε μία extra λάμψη που εντυπωσιάζει. 

Για πιο εύκολη και γρήγορη εφαρμογή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευασία spray, ακόμα και σε στεγνή επιδερμίδα!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ