Εκτός από τα γνωστά ονόματα που φιλοξενούνται στη μεγάλη κεντρική σκηνή στην Τεχνόπολη, θα υπάρχουν κι ένα σωρό Έλληνες (κυρίως νεοεμφανιζόμενοι) καλλιτέχνες, πειραματιστές και πρωτοπόροι μουσικοί που ορίζουν το «καινούργιο» σε ολόκληρο τον κόσμο. Εκτός από τους τέσσερις χώρους στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, αλλά και το Αίθριο και το Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στην Πειραιώς, φέτος χρησιμοποιούνται και οι χώροι του Bios, του K44 και τα club Motel και Yoga Bala για να φιλοξενηθούν οι ζωντανές εμφανίσεις, τα DJ set, οι διαλέξεις, τα εργαστήρια και οι προβολές που θα γίνονται παράλληλα το τριήμερο που θα διαρκεί το Φεστιβάλ.

Στο φετινό line up ξεχωρίζει η πρώτη εμφάνιση των Happy Mondays στην Ελλάδα, ενός από τα πιο χαρακτηριστικά γκρουπ της χορευτικής μουσικής στις αρχές των ‘90s. Είναι οι κύριοι εκπρόσωποι του ήχου του Μάντσεστερ, και παρ' όλο που φαίνονται πια ξεπερασμένοι, δεν αποκλείεται να είναι από τις μεγάλες εκπλήξεις της πρώτης μέρας. Αναμφίβολα τα must see της Παρασκευής είναι τα live δύο συναρπαστικών αμερικάνικων γκρουπ Liars και  Holy Fuck, των alternative και σταθερά ποιοτικών Yo La Tengo, του εκπληκτικού minimal techno Φιλανδού The Field και το DJ set του εμβληματικού παραγωγού και remixer της προηγούμενης δεκαετίας, του Andrew Weatherall. Την πρώτη μέρα την εγχώρια μουσική αντιπροσωπεύουν οι Ρόδες, Good Luck Mister Gorsky, o Ion, οι Parallel Worlds, οι My Wet Calvin κ.ά.

Το Σάββατο το φεστιβάλ μεταφέρεται στο χώρο του Μουσείου Μπενάκη με ένα αφιέρωμα στον πιο «φρέσκο» αστικό ήχο της σημερινής Αγγλίας, στο dubstep, με σημαντικά ονόματα πίσω από τα πλατό, όπως ο Headhunter, Peverelist και Pinch. Την ίδια μέρα ένα σωρό DJ παίζουν στο Yoga Bala, το Bios και το Motel, ενώ στο K44 θα εμφανιστούν ζωντανά οι Φανταστικοί Ήχοι και ο Σεραφείμ Τσοτσώνης.

Την Κυριακή οι εμφανίσεις της Roisin Murphy, των Stereolab και του Fout Tet με τον ντράμερ Steve Reid και τα DJ set των Kode9 και Juan Atkins είναι τα highlights, ενώ από τους Έλληνες ξεχωρίζουν τα live της Μόνικας, των Your Hand In Mine, Chronic, των Elica και των Eventless Plot.