Ο ελληνικός καφές BRAVΟ δίπλα στη δημιουργία και την τέχνη

Ο ελληνικός καφές BRAVΟ δίπλα στη δημιουργία και την τέχνη Facebook Twitter
0

O ελληνικός καφές Bravo συνεχίζει να επιβραβεύει και να στηρίζει ως χορηγός έμπνευσης αυτούς που παρά τις δυσκολίες επιμένουν ν' ακολουθούν το δικό τους μονοπάτι. Αυτούς που αγωνίζονται με συνέπεια, επιμονή, πάθος, πίστη και αποφασιστικότητα για να εκπληρώσουν και να ζήσουν τα όνειρα τους.

Έτσι, μετά την μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone, με τιμώμενους καλεσμένους τους πρωτοπόρους νέους επιχειρηματίες και δημιουργούς, τις οποίες κάλυψε η LiFO με εκτενή αφιερώματα και συνεντεύξεις, ήρθε η ώρα ο ελληνικός καφές Bravo να στηρίξει το Athens Fringe Festival. Ένα φεστιβάλ που χρόνια τώρα έχει κερδίσει τις καρδιές των κατοίκων της πόλης, όχι απλώς προβάλλοντας νέους δημιουργούς που εμπνέουν με την τέχνη τους, αλλά λειτουργώντας σαν όχημα μεταφοράς της επιθυμίας να μεταμορφωθεί αυτή η πόλη σ' ένα φυτώριο ιδεών και έμπνευσης.

Το Athens Fringe Festival φιλοξενείται σε έναν από τους πιο όμορφους και καλοκαιρινούς χώρους της Αθήνας. Στο πολυχώρο τέχνης και δράσης Βρυσάκι, στην Πλάκα (Βρυσακίου 17, 210 3210179). Τις επόμενες μέρες λοιπόν ο ελληνικός καφές Bravo θα παρουσιάσει εκεί τη δουλειά και το όραμα των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο φεστιβάλ μέσα από συζητήσεις που θα συντονίσει ξανά η δημοσιογράφος Σύλβια Κλιμάκη. Όπως ακριβώς συνέβη και στο Free Thinking Zone, η LiFO θα βρίσκεται εκεί για να τις καλύψει μέσα από άρθρα και συνεντεύξεις. Stay Tuned.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ