Νατάσα Αθανασιάδου (Generation Generous)

Νατάσα Αθανασιάδου (Generation Generous) Facebook Twitter
0

Η γεννημένη στη Βρετανία, Νατάσα Μαρί Αθανασιάδου, ίδρυσε τη Generation Generous* το 2013, μετά από ένα ταξίδι στην Ινδία που της άλλαξε τη ζωή. Η επιστροφή της συνοδεύτηκε από μία σοκαριστική συνειδητοποίηση για το πώς μπορεί κάποιος μέσα σε 48 ώρες να βρεθεί από ένα εργοστάσιο μαζικής παραγωγής ρούχων λίγο έξω από τη Mumbai και ένα ορφανοτροφείο που φρόντιζε παιδιά των παραγκουπόλεων της ινδικής πόλης, στην Oxford Street, έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια μιας εποχής ξεφαντώματος αγορών λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Έτσι, αναγνωρίζοντας τη δύναμη του καταναλωτή και θέλοντας να προσφέρει, δημιούργησε μία μοναδική σε στυλ τσάντα που βοηθά όλους όσους έχουν ανάγκη.

Η τσάντα Generation Generous* είναι ένα ηθικό, αειφόρο και γενναιόδωρο αξεσουάρ μόδας με αποστολή να αλλάξει το αντίκτυπο των τσαντών που κρατάμε, τόσο στο περιβάλλον, όσο και στην κοινωνία.

Το brand Generation Generous* προσφέρει κεφάτα, ανθεκτικά και διαχρονικά αντικείμενα μόδας, αποκλειστικά από βιώσιμα υλικά, διατηρώντας δυνατό το ήθος στις εργασιακές συνθήκες. Με την αγορά κάθε τσάντας, καθένας μας βοηθάει κάποιον να έχει άμεση πρόσβαση σε μία από τις βασικότερες ανάγκες της ζωής  (Τροφή, Πόσιμο Νερό, Στέγη, Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη και Χειραφέτηση). 

Νατάσα Αθανασιάδου (Generation Generous) Facebook Twitter

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ