Ναι αλλά είναι καλό παιδί και προσπάθησε...

Ναι αλλά είναι καλό παιδί και προσπάθησε... Facebook Twitter
0

Ναι αλλά είναι καλό παιδί και προσπάθησε... Facebook Twitter
Έργο του Jeff Koons που ενέπνευσε τους συμπολίτες μας για την υποδοχή των μεταναστών

Σήμερα είναι η Σύνοδος Κορυφής που όπως όλα δείχνουν, θα σφραγίσει και επίσημα τα βόρεια σύνορα μας για να ολοκληρωθεί μια ακόμα τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε μια πραγματική ανθρωπιστική κρίση όχι σαν αυτή που ζήσαμε όταν κόπηκε το επίδομα έγκαιρης προσέλευσης στην εργασία που έπαιρναν οι Δημόσιοι υπάλληλοι. Η χώρα θα κληθεί να στεγάσει για χρόνια δεκάδες χιλιάδες μετανάστες/πρόσφυγες σε κέντρα που δεν υπάρχουν καν και όπου υπάρχουν ενθουσιασμένοι κάτοικοι των περιοχών τους υποδέχονται με εμπρησμούς, κοπή και στολισμό των κέντρων με γουρονοκεφαλές και άλλα σύγχρονα εικαστικά αριστουργήματα εμπνευσμένα από τον Jeff Koons και τον Francis Bacon. Πάντως η μοναδική που φαίνεται να προσπαθεί να αποτρέψει το κλείσιμο των συνόρων είναι η καγκελάριος της Γερμανίας ως ανταπόδοση για την αγάπη με την οποία την περιβάλει όχι μόνο η κυβέρνηση αλλά και ολόκληρος ο ελληνικός λαός.

Ναι αλλά είναι καλό παιδί και προσπάθησε... Facebook Twitter
«Επί Καραμανλή τρώγαμε και κάνα σουβλάκι...»

•Για το ίδιο θέμα, το μεταναστευτικό έγινε και η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπου μάθαμε ότι ο Πάνος έχει χάσει 15 κιλά και ο Λεβέντης θα έκανε οικουμενική ακόμα και με τις καρέκλες του προεδρικού μεγάρου. Εκεί ο Πρωθυπουργός επιβεβαίωσε ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα διαρρέοντας ότι δε συμφωνεί με τον διαχωρισμό προσφύγων και μεταναστών και ότι είναι αντίθετος με τα κλειστά κέντρα φιλοξενίας για τους δεύτερους αφού μάλλον αυτό θα τους στερήσει το βασικό δικαίωμα να λιάζονται στην Ομόνοια αλλά και σε όλες τις πλατείες Αθηνών και περιχώρων. Όταν του είπαν ότι πλέον είναι δύσκολο να εξαφανίζονται αφού τα σύνορα είναι κλειστά και κινδυνεύουν από ηλίαση λόγω της υπερβολικής έκθεσης στον ελληνικό ήλιο, δέχτηκε όσα στην αρχή διαφωνούσε και έτσι καταλήξαμε σε ένα κοινό ανακοινωθέν με εξαίρεση το ΚΚΕ το οποίο ζητούσε να περιληφθεί σε αυτό και η αναγνώριση της αναγκαιότητας ανάστασης του Στάλιν. Με το που βγήκε το κοινό ανακοινωθέν, η κυβέρνηση διέρρευσε σχόλια που κάνουν αναφορά στην τρόικα εσωτερικού για να αποδειχθεί ότι καλή η εθνική συναίνεση αλλά καλύτερο το μικροπολιτικό παιχνίδι και η ικανοποίηση των οπαδών.


•Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των Αθηναίων την Κυριακή στο Σύνταγμα όπου μαζεύτηκαν τόνοι τροφίμων και άλλων ειδών ανάγκης για τους μετανάστες που είναι παρατημένοι στο έλεος του θεού και εξίσου εντυπωσιακή η άνεση με την οποία η κυβέρνηση καπελώνει τις πρωτοβουλίες πολιτών που γίνονται για να καλύψουν τη δική της ανικανότητα. Έτσι οι ίδιοι που συκοφαντούν κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία και επιθυμούν τη κρατική παρέμβαση στα πάντα, θριαμβολογούσαν πως οι ιδιώτες προσπαθούν να καλύψουν την κρατική ανυπαρξία.

Ναι αλλά είναι καλό παιδί και προσπάθησε... Facebook Twitter
Τα εμβληματικά της Van Cleef καλείται να αποχωριστεί η παρουσιάστρια


•Εντωμεταξύ συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον ανένδοτο αγώνα του πρωθυπουργού με τη διαπλοκή ο οποίος γίνεται με μυστικές συναντήσεις με τους κύριους εκπροσώπους της. Μάθαμε ότι απαιτούσε την απομάκρυνση Πρετεντέρη, ότι παζάρευε να βάλει δημοσιογράφους της Αυγής στο MEGA και άλλα επαναστατικά ενώ για την ώρα διαψεύδεται ότι ζήτησε να βγάλει επιτέλους η Όλγα Τρέμη τα Van Cleef και να χτυπήσει τατού Άρη Βελουχιώτη.

Ναι αλλά είναι καλό παιδί και προσπάθησε... Facebook Twitter
Όπως είχε πει ο Αδόλφος Χίτλερ, κανένας πολιτικός δεν πρέπει να επιτρέψει να τον φωτογραφήσουν με μαγιό.


•Συνέχεια και στο διορισμό του συμβούλου του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα, με δηλώσεις του ίδιου σε έγκριτη εφημερίδα που υποστηρίζει την άποψη του ότι η καριέρα είναι χολέρα με την υπέροχη φράση «Εμείς δεν κάνουμε καριέρα, μας προκύπτουν υπεύθυνες θέσεις» αλλά και παραδέχεται την αδυναμία του στην Ελένη Μενεγάκη επικαλούμενος την λαϊκή του καταγωγή γιατί ως γνωστόν η Ελένη είναι τυπικό λαϊκό κορίτσι, δουλεύει κοπτοραπτού σε φάμπρικα και μένει στο Πέραμα.

Ναι αλλά είναι καλό παιδί και προσπάθησε... Facebook Twitter
Η Φαίη Σκορδά είναι πολύ διανοούμενη για τον σύμβολο του πρωθυπουργού.

Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ