Έλα με φόρα Αλέξη, ώπα πάρ’το αλλιώς, θα βρεις

Έλα με φόρα Αλέξη, ώπα πάρ’το αλλιώς θα βρεις Facebook Twitter
«Σαν βγεις στον πηγεμό για την Ιθάκη, τσέκαρε λάστιχα, τσιμούχες, φλάντζες»
0


ΤΟΝ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟ ΚΗΡΥΞΕ Ο
 Αλέξης και βγήκε με φόρα και παντιλίκια και ανάποδα τιμόνια στην ομιλία του με τον ύμνο του ΕΑΜ στη διαπασών και ταυτόχρονα θέλει να εμφανίζεται σαν διάδοχος του Γεωργίου Παπανδρέου. Το ότι ο γέρος της Δημοκρατίας πρωτοστάτησε στον αγώνα ενάντια στον «κομμουνιστικό κίνδυνο» δεν του το είπε κανείς αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες στον λαϊκίστικο αχταρμά που έχει στο κεφάλι του

Δεν ξέρω αν δεν το κατάλαβες, κηρύσσοντας τον ανένταχτο ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε αποχή από όλες τις ψηφοφορίες της Βουλής με μοναδική εξαίρεση το νομοσχέδιο για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη διότι το έκρινε ιδιαιτέρως σημαντικό και τελικά ψήφισε ΠΑΡΩΝ. Δηλαδή τα παιδιά δεν παίζονται. Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια μεταξύ των δύο κομμάτων και πιστεύω ότι η σύμπλευση τους στις πλατείες και τα δημοψηφίσματα είναι τυχαία, αλλά μάλλον μια συμμετοχή ακροδεξιού κόμματος στις εκλογές θεωρούν ότι θα κόψει ψήφους από τη ΝΔ.

Το ότι ο γέρος της Δημοκρατίας πρωτοστάτησε στον αγώνα ενάντια στον «κομμουνιστικό κίνδυνο» δεν του το είπε κανείς αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες στον λαϊκίστικο αχταρμά που έχει στο κεφάλι του

Δεν μου είναι καθόλου εύκολο να εξισώσω τον ναζισμό με τον κομμουνισμό όπως διάφοροι ακόμα και μέσα στην Ευρωπαϊκή ένωση υποστηρίζουν και εγχώριοι αγκιτάτορες επαναφέρουν με αφορμή το εν λόγω νομοσχέδιο. Με ενοχλεί πολύ αυτή η συζήτηση, αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι υπήρξαν και υπάρχουν εκατομμύρια τίμιοι και ηθικοί άνθρωποι που ήταν/είναι κομμουνιστές αλλά ούτε ένας που να ήταν ναζιστής. Και να θυμίσουμε για μια φορά ακόμη ποιοι ήταν αυτοί που περιφρούρησαν την Βουλή όταν οι ορδές των Ορκ των αγανακτισμένων ήθελαν να μπουκάρουν.

Έλα με φόρα Αλέξη, ώπα πάρ’το αλλιώς θα βρεις Facebook Twitter
«Δηλαδή μέχρι πότε θα έχω τέτοιο μαλλί, δεν πρέπει να σκεφτώ και το μέλλον μου;»

• Με μεγάλη συμπάθεια παρακολουθώ και τον αγώνα των Ελλήνων ηθοποιών. Γιατί τι πιο δίκαιο από το να παίρνεις πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μετά από μια διετή φοίτηση (λολ) σε σχολή που διδάσκει o Μπισμπίκης; Το χρειάζεσαι το πτυχίο τριτοβάθμιάς για να παίξεις στο Σασμό; Όχι βέβαια αλλά το χρειάζεσαι για να διοριστείς φαροφύλακας στο Κολωνάκι. Βλέπεις η τέχνη μπορεί να είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο αλλά έρχεται δεύτερη μετά τον διορισμό στο Δημόσιο. Αν είναι πάντως να διοριστούν στο Δημόσιο και να μην ξαναπαίξουν πουθενά, δώστε τους και διδακτορικό όταν τελειώνουν τις σχολές τους.

Έλα με φόρα Αλέξη, ώπα πάρ’το αλλιώς θα βρεις Facebook Twitter
«Σοσιαλδημοκράτης είμαι ρε φίλε, δεν είμαι μαλάκας»

• Τίποτα δεν διδάχθηκε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Σπύρος Καρανικόλας από τον Τζόνι Ντεπ που είχε κάνει τατού το όνομα της Γαινόνα Ράιντερ και μετά έτρεχε για λέιζερ όταν η Γαινόνα τον παράτησε και αφοσιώθηκε στο να κλέβει ρούχα από τα δοκιμαστήρια του ZARA. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε υποτιμόντας τον φέρελπη πολιτικό. Έκανε που λες και ο Σπύρος το μακρινό 2018 τατουάζ #kinima_allagis στο δεξί του χέρι και σήμερα που πήρε μεταγραφή για τη Νέα Δημοκρατία και όλοι σήμερα του έκαναν καζούρα «σβήνε τώρα», «κάνε και μπικίνι μαζί» και άλλα τέτοια σοσιαλδημοκρατικά αλλά ο Σπυρίδων τους την έφερε αφού το τατουάζ ήταν τελικά χέννα αναδεικνύοντας για μια ακόμα φορά το μεγαλείο και την ευφυιά του ΠΑΣΟΚ και των στελεχών του. 

aNameToCome
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ