Λαμπερές καλοκαιρινές στιγμές

Λαμπερές καλοκαιρινές στιγμές Facebook Twitter
0

Φέτος το καλοκαίρι ό,τι λάμπει θα είσαστε εσείς και η υπέροχα ενυδατωμένη επιδερμίδα σας! Αρκεί να ακολουθήσετε τους βασικούς κανόνες του καλοκαιριού που θέλουν ξέγνοιαστες στιγμές και λαμπερές εμφανίσεις.

Διαλέξτε την πιο καλοκαιρινή σας διάθεση και συντροφιά που σας ανεβάζει. Φροντίστε τη διατροφή σας με συχνά και ελαφριά γεύματα, χωρίς να παραλείπετε τις άφθονες ποσότητες νερού. Βάλτε χρώμα στο καθημερινό σας ντύσιμο, χωρίς να ξεχνάτε τη δύναμη total white που αναδεικνύει απόλυτα το μαύρισμα. Και το σημαντικότερο, μη ξεχνάτε ποτέ μα ποτέ το αγαπημένο σας JOHNSON’S® Baby Oil.

Σφραγίζοντας έως και 10 φορές περισσότερη υγρασία στην επιδερμίδα, το JOHNSON’S® Baby Oil δε θα μπορούσε παρά να είναι ο καλύτερος σύμμαχος σας σε ένα όμορφο καλοκαίρι γεμάτο αξέχαστες στιγμές.

Η καθημερινή του χρήση μετά το μπάνιο, η εφαρμογή του, όταν έχετε γυρίσει από τη θάλασσα, και η επιδερμίδα αναζητά την απόλυτη ενυδάτωση αλλά και η χρήση του για να αναδείξετε το τέλειο μαύρισμα που με κόπο αλλά και τρόπο αποκτάτε όλο το καλοκαίρι, κάνουν το JOHNSON’S® Baby Oil ένα από τα must have του καλοκαιριού.

Γιατί κάθε λαμπερή εμφάνιση συνοδεύεται πάντα και με λαμπερή διάθεση, σφραγίζοντας έτσι αξέχαστες στιγμές!

Καλό καλοκαίρι!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ