Κέλλυ και Καλομοίρα (Πριγκιπώ)

Κέλλυ και Καλομοίρα (Πριγκιπώ) Facebook Twitter
0

Κέλλυ και Καλομοίρα. Μεγάλωσαν στα προάστια της Αθήνας και το 2004, ξεκινώντας μαθήματα ερασιτεχνικής αργυροχρυσοχοϊας, έμαθαν σιγά-σιγά πώς να επεξεργάζονται το μέταλλο, το οποίο έτεινε να γίνει ο απόλυτος εκφραστής της δημιουργικότητάς τους και ο βασικός παράγοντας για τη γέννηση του brand Πριγκιπώ το 2009.

Με λιγότερες τεχνικές γνώσεις από τις προαπαιτούμενες, αλλά με πολλή όρεξη, ξεκίνησαν να σχεδιάζουν και να κατασκευάζουν κοσμήματα σε ένα μικρό εργαστήριο στην Παιανία. Μέσα από την κατασκευή, την ανάγκη να μαθαίνουν διαρκώς νέες τεχνικές και να επεξεργάζονται διαφορετικά υλικά, επέκτειναν τις γνώσεις τους και έδωσαν στο Πριγκιπώ μία ώθηση, μετακομίζοντας το εργαστήριό τους στο κέντρο της Αθήνας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι ο ορείχαλκος και το ασήμι, ο χρυσός και η πλατίνα, το σμάλτο και οι κλωστές. Οι καθαρές γραμμές και τα απλά μοτίβα που χαρακτηρίζουν τα κοσμήματα Πριγκιπώ, είναι ο λόγος που τα κάνει ευκολοφόρετα από όλες τις ηλικίες και ταιριαστά σε όλα τα στυλ.

Τα κοσμήματα Πριγκιπώ διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα, καθώς επίσης και στο εργαστήριό τους στο Σύνταγμα.

Κέλλυ και Καλομοίρα (Πριγκιπώ) Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ