Φωτιά στη Σύρο

Ιωάννα Παπαγιαννούλη & Ζαφειρένια Μπροκαλάκη (Everafter Agency)

Ιωάννα Παπαγιαννούλη & Ζαφειρένια Μπροκαλάκη (Everafter Agency) Facebook Twitter
0

 

2 Ελληνίδες που η «fashionmania» τους τις καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνες, σπέρνουν τον πανικό στο Λονδίνο. Φημολογείται ότι έδρα δράσης τους είναι fashionagency στην καρδιά της λονδρέζικης αγοράς, στην OxfordStreet, και δε θα σταματήσουν εάν δεν διακινήσουν τα προϊόντα των καλύτερων Ελλήνων σχεδιαστών σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο… και όχι μόνο. Ψίθυροι λένε ότι δρουν υπό το κωδικό όνομα …everafterfashionagency.

 

Το ...ever after είναι το νέο fashion agency του Λονδίνου που ιδρύθηκε από τη Ζαφειρένια Μπροκαλάκη και την Ιωάννα Παπαγιαννούλη, με στόχο την προώθηση αγαπημένων, επιτυχημένων και πολλά υποσχόμενων fashion brands, από την Ελλάδα, αλλά και άλλες μεσογειακές χώρες, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Τουρκία, Κύπρο, Γαλλία, στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Με έδρα του το …ever after showroom στην Oxford Street, στην εμπορική καρδιά της πόλης, οι υπηρεσίες του agency περιλαμβάνουν πωλήσεις, pr, τύπο & marketing, παρουσία σε showroom, εκπροσώπηση σε εμπορικές εκθέσεις και fashion weeks, διοργάνωση events και creative design.

 

Ιωάννα Παπαγιαννούλη & Ζαφειρένια Μπροκαλάκη (Everafter Agency) Facebook Twitter

0

Φωτιά στη Σύρο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ