Η Lucy έχει χρόνια να πλύνει τα μαλλιά της με σαμπουάν

Η Lucy έχει χρόνια να πλύνει τα μαλλιά της με σαμπουάν Facebook Twitter
2

Η Lucy Aitken Read είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος και της αρέσει. Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως 'τυπικό μοντέρνο hippie' που αρέσκεται να δίνει συμβουλές φυσικής ομορφιάς και ανατροφής παιδιών (με μια έμφαση στον μητρικό θηλασμό). Αυτό όμως που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στην Lucy ήταν η απόφασή της να βγάλει μια και καλή το σαμπουάν από την ζωή της. Και τι υπάρχει μετά το σαμπουάν; Βασικά, υπάρχει το αβοκάντο, το φρέσκο αυγό ημέρας, η μαγειρική σόδα, το τσάι από μελισσόχορτο και τόσα άλλα που εφαρμόζονται κατευθείαν στο κεφάλι σε συγκεκριμένες μέρες και με την σειρά τους θρέφουν τα μαλλιά και τους επιτρέπουν να λάμψουν με την φυσική τους ομορφιά. Η Lucy μοιράζεται όλα τα παραπάνω καθώς και άλλα μυστικά για μια ζωή χωρίς χημικά στο blog της, το βιβλίο της και την συνέντευξη που έδωσε στο ΓΚΡΕΚΑ -σε μια συνέντευξη που, περιέργως, μοσχοβολούσε!

Η Lucy έχει χρόνια να πλύνει τα μαλλιά της με σαμπουάν Facebook Twitter

—Πώς αποφάσισες να σταματήσεις να χρησιμοποιείς σαμπουάν;
Ήταν ένα αστείο πείραμα που θεώρησα ότι θα εκτιμούσαν πολύ οι αναγνώστες του blogμου, του LulasticandtheHippyshake (http://lulastic.co.uk). Είχα γίνει, επίσης, πρόσφατα μητέρα και έτσι είχα ένα επιπλέον κίνητρο για να δοκιμάσω μια ζωή πιο καθαρή και οικολογική, χωρίς χημικές ουσίες.

Δείτε τη συνέχεια στο ΓΚΡΕΚΑ.

Διάφορα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ