Αν είχε συμβεί στο Facebook #4

Αν είχε συμβεί στο Facebook #4 Facebook Twitter
18

Αν είχε συμβεί στο Facebook #4 Facebook Twitter

18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ

σχόλια

17 σχόλια
"ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΠΟΣ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Μ@Λ@ΚΙΑ" το γραφω και κλαιω..Η επιτομη της Οδυσσειας, οντως χαχαχ να σαι καλα ρε φιλε!!!
Άνοιξα λογαριασμό μόνο και μόνο να συγχαρώ όποιον έγραψε αυτό το αριστούργημα! Δεν θυμάμαι πότε γέλασα έτσι τελευταία φορά. Ατόφια ιδιοφυία!!!Υ.Γ.Βέβαια, διάβασα και τα προηγούμενα «Εάν είχε συμβεί στο Facebook», και μπορώ ένα να πω στο συντάκτη: «Σε ευχαριστώ, μου έφτιαξες την ημέρα!»
τελειο αλλα θα γινω σπασικλακι και θα επισημανω οτι στο τελευταιο ποστ που σχολιαζει η "μουσα πολυτροπος" το "πολυτροπος" απο το "ἄνδρα μοι ἔννεπε, μοῦσα, πολύτροπον" αναφερεται στον ανδρα και οχι στην μουσα...ως μουσα υπονοειται η Καλλιόπη, η κορυφαια των μουσων.:)
στο χωρίο παίζει να πάει εκεί ο προσδιορισμός, αλλά για τις μούσες γενικά έχει βγει βρώμα πως ήταν πολύτροπες (έχω δει καμιά δεκαριά βιβλία+άρθρα όπου μούσες χαρακτηρίζονται έτσι). βέβαια είναι ενδιαφέρον το αν τους βγήκε το όνομα λόγω της φράσης ή για άλλους λόγους

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ