Αποτρίχωση και ενυδάτωση ποδιών

Αποτρίχωση και ενυδάτωση ποδιών Facebook Twitter
0

Τα τέλεια και λαμπερά πόδια με μεταξένια υφή είναι το ζητούμενο κάθε προσεγμένης καλοκαιρινής εμφάνισης. Γι' αυτό και η αποτρίχωση είναι από τις πιο σημαντικές φροντίδες που μας απασχολούν.

Αν και οι τρόποι αποτρίχωσης είναι πολλοί, συνήθως το δίλημμα που προκύπτει είναι ανάμεσα σε κερί/χαλάουα ή ξυραφάκι. Η απάντηση είναι αρκετά υποκειμενική και έχει να κάνει με τις προτιμήσεις και την ευκολία που βρίσκει κανείς. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι γενικοί κανόνες οι οποίοι ωστόσο δεν είναι και απαράβατοι.

Και οι δύο επιλογές φαίνεται να κερδίζουν εξίσου σε προτιμήσεις αφού άλλες γυναίκες προτιμούν να ξεγνοιάζουν με μία αποτρίχωση που διαρκεί έως και 3 εβδομάδες ενώ κάποιες άλλες προτιμούν την ευκολία που προσφέρει η χρήση του ξυραφιού.

Ειδικότερα για το κερί, πέρα από το ότι διαρκεί πιο πολύ, η μέθοδος αυτή είναι ιδανική για να φροντίζουμε ώστε η τρίχα να βγαίνει σταδιακά όλο και πιο μαλακή. Ταυτόχρονα, με αυτή τη λύση γίνεται και ένα "άτυπο peeling" που κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται ακόμα πιο λαμπερή.

Την ίδια ώρα δεν είναι λίγες οι γυναίκες που βρίσκουν την ιδανική λύση στην χρήση ξυραφιού αφού είναι πιο απλό και γρήγορο σαν διαδικασία ενώ συνδυάζεται εύκολα με τα καθημερινά ντους. Ειδικά για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, με την χρήση του ξυραφιού αποφεύγεται ο κίνδυνος να γυρίσει κάποια τρίχα που ενδεχομένως θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια ανεπιθύμητη φλεγμονή.

Όποια όμως και αν είναι η επιλογή σας, ό,τι και αν ταιριάζει στο δικό σας τύπο επιδερμίδας και στις καθημερινές σας συνήθειες, το μόνο σίγουρο είναι ότι μία σωστή αποτρίχωση ολοκληρώνεται πάντα με JOHNSON’S® Baby Oil.

Η ερεθισμένη από την διαδικασία επιδερμίδα "ηρεμεί", προστατεύεται από ερεθισμούς, ενυδατώνεται βαθιά και γίνεται πιο λαμπερή από ποτέ με τα αγαπημένα μας λαδάκια. Ειδικά στην περίπτωση της αποτρίχωσης με κερί το λαδάκι φροντίζει παράλληλα να φύγει κάθε υπόλειμμα κεριού.

Αν θέλετε λοιπόν μία λαμπερή και μεταξένια επιδερμίδα σε κάθε σας καλοκαιρινή εμφάνιση, είναι σίγουρο ότι το JOHNSON’S® Baby Oil είναι το extra tip που χρειάζεστε!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ