Τα ζώδια της Τετάρτης (17.05.2023)

Τα ζώδια της Τετάρτης (17.05.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Τετάρτης 17.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα ευνοεί τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες, δεν είναι όμως κατάλληλη για να ποντάρετε τα χρήματά σας σε ένα νέο εγχείρημα. Οι πιθανότητες για απώλειες είναι πολλές και θα δοκιμαστούν σχέσεις με άτομα που έχετε κοινό σκοπό.

Στον τομέα της οικιακής σας ζωής μπορεί να προκληθούν εντάσεις που θα έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε το θυμό σας και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις. Μην αναμασάτε τα προβλήματα και δράστε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για επαφές και προώθηση υπηρεσιών ή προϊόντων και μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω εμπορικών συναλλαγών. Ωστόσο, οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξετε για πιθανή διαμάχη με εργοδότες ή με πρόσωπα εξουσίας.

Επιστρατεύστε την ευγένειά σας και μη διστάσετε να φλερτάρετε και να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας στο άτομο που θα σας γοητεύσει. Η γοητεία σας είναι σε υψηλά επίπεδα και δεν πρέπει να σας πιάνουν αναστολές. Οι συνθήκες είναι με το μέρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα δώστε έμφαση σε οικονομικές διαπραγματεύσεις και σε αγοραπωλησίες ακινήτων καθώς η μέρα ευνοεί την αύξηση του εισοδήματός σας και τις επενδύσεις. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε την ανάγκη για αλλαγή κατεύθυνσης στις σπουδές, αλλά δεν είναι κατάλληλη στιγμή για λήψη αποφάσεων.

Πολλοί ασχολούνται μαζί σας όχι πάντα καλοπροαίρετα και πρέπει να προσέξετε ποιους εμπιστεύεστε. Το παρασκήνιο είναι έντονο και δεν πρέπει να βασίζεστε σε λόγια κι υποσχέσεις. Να είστε πιο καχύποπτοι απέναντι στους κόλακες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα ενδείκνυται για να δουλέψετε πάνω σε μια καινούρια ιδέα, να συλλέξετε πληροφορίες και να συζητήσετε με άτομα που μπορούν να σας καθοδηγήσουν σωστά. Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να προσφέρετε οικονομική στήριξη σε άτομα που ξεκινούν ένα καινούριο εγχείρημα.

Έντονη κοινωνική ζωή, επαφές με φίλους και ενασχόληση με τα κοινά σας δίνουν χαρά κι έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Η συναναστροφή με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας.

ΛΕΩΝ

Προωθήστε τις δεξιότητές σας, αναλάβετε πρωτοβουλίες στη δουλειά σας καθώς οι προοπτικές να κερδίσετε τις εντυπώσεις είναι πολλές. Αν έχετε ένα νέο εγχείρημα στα σκαριά, φροντίστε να εξετάσετε προσεχτικά την κάθε λεπτομέρεια. Σημαντικό ρόλο για την επιτυχία θα παίξει η σωστή επιλογή συνεργατών και ατόμων που θα σας στηρίξουν.

Ένας νέος έρωτας θα σας αναζωογονήσει και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Μπορεί να συναντήσετε το άλλο σας μισό σε ανύποπτο χρόνο, επομένως φροντίστε να είστε πάντα περιποιημένοι. Η βελτίωση της εμφάνισής σας θα ανεβάσει και το ηθικό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Η μέρα ευνοεί τις διαπραγματεύσεις και τις επαφές με το εξωτερικό ωστόσο, οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στην έκφραση των απόψεών σας.

Συναντήσεις με φίλους από τα παλιά θα σας δώσουν χαρά και θα αναθερμανθούν οι σχέσεις σας. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια καινούρια γνωριμία που θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας και θα θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο με αυτό το άτομο.

ΖΥΓΟΣ

Καριέρα και οικονομικά βαίνουν καλώς και μπορείτε να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Τα έσοδά σας αυξάνονται μέσω κοινών τρίτων και είναι κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσετε τις οφειλές σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα έρθετε σε αντιπαράθεση με ηλικιωμένο άτομο εξαιτίας οικονομικών διαφορών.

Πολλοί έχουν εμπλακεί στην προσωπική σας ζωή και είναι θέμα χρόνου να ήξει η σχέση σας. Θέστε όρια σε φίλους και συγγενείς που προσπαθούν να σας επηρεάσουν κι αν δεν γίνουν αποδεκτά, θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε για να διαφυλάξετε τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται σο προσκήνιο και είναι μια καλή στιγμή για να τις επαναπροσδιορίσετε και να δείτε κατά πόσο σας εξυπηρετούν. Η μέρα ενδείκνυται για επαφές με συνεργάτες και με άτομα που θα ενώσετε τις δυνάμεις σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο προσέξτε για πιθανή ένταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Μια παλιά σας σχέση θα προσπαθήσει για επανασύνδεση και θα ταράξει τις ισορροπίες στην προσωπική σας ζωή. Ενδεχομένως να τονώσει τον εγωισμό σας αυτή η κίνηση, αλλά δεν πρέπει να διακινδυνέψει η σχέση ή ο γάμος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με θέματα της καθημερινότητας και να διευθετήσετε διάφορες εκκρεμότητες. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω κοινών πόρων και μπορείτε να κάνετε αγορές για το σπίτι και τον εαυτό σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο προσέξτε τη διαχείριση των χρημάτων σας.

Η ερωτική σχέση με άτομο από το χώρο της εργασίας περνάει σκαμπανεβάσματα και νιώθετε αμηχανία. Προσπαθήστε να αφήσετε τα προσωπικά σας εκτός εργασίας ώστε να μπορείτε να επικεντρώνεστε στα καθήκοντά σας και να αποφεύγετε τις παραλείψεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επενδύσεις και νέες συνεργασίες θα αυξήσουν τα κέρδη σας και εκεί πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας. Ζητήστε τη συμβουλή ενός έμπειρου ατόμου αν έχετε κάποιες αμφιβολίες. Κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας, με την ερωτική σας ζωή και τα παιδιά. Ίσως χρειαστεί να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας.

Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο μπορεί να παρεξηγηθείτε για ασήμαντο λόγο με το ταίρι σας και να δημιουργηθεί τεταμένο κλίμα. Μια βόλτα ή μια επίσκεψη σε ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να δείτε πιο ψύχραιμα τα γεγονότα.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικογενειακά κι επαγγελματικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα διευθετήσετε αρκετές υποχρεώσεις. Βάλτε μια τάξη στο χώρο σας, οργανώστε τη χαρτούρα του γραφείου και πετάξτε προηγούμενους λογαριασμούς που συσσωρεύονται σε συρτάρια. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο προσέξτε για πιθανή αδιαθεσία.

Η ερωτική σας ζωή χρήζει βελτίωσης. Μπορεί να μην έχετε χρόνο για να ασχοληθείτε λόγω υποχρεώσεων, αλλά όσο την παραμελείτε, τόσο θα δυσκολεύεστε να βρείτε τους ρυθμούς σας. Να είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες καθώς μπορεί να προκύψει κάτι καλό.

ΙΧΘΥΣ

Πολλές οι επαφές και οι συνομιλίες για εμπορικές υποθέσεις και προώθηση υπηρεσιών ή προϊόντων και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βγείτε κερδισμένοι. Ό, τι αφορά την εκπαίδευση, τη διδασκαλία και τις επαφές με οικείους θα ευνοηθεί. Εξαιρετική στιγμή για να δημιουργήσετε ένα podcast, για συγγραφή ή παρακολούθηση σεμιναρίου.

Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο δυσκολεύεστε να επικοινωνήστε τις ανάγκες και τις ανησυχίες σας στο ταίρι σας με αποτέλεσμα να το απομακρύνετε από κοντά σας επειδή δημιουργείτε λανθασμένες εντυπώσεις. Μιλήστε στον άνθρωπό σας δίχως αναστολές.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ