Τα ζώδια της Πέμπτης (25.05.2023)

Τα ζώδια της Πέμπτης (25.05.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Πέμπτης 25.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη. 

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι καλή για επικοινωνία και έρευνα σχετικά με επενδύσεις, για οργάνωση επιχειρηματικών πλάνων, όμως δεν πρέπει να δεσμευτείτε. Στον τομέα των οικονομικών σας ο Ερμής σε τετράγωνο με τη Σελήνη δεν ευνοεί την κερδοσκοπία, ενώ ο Δίας σε τετράγωνο με τον Άρη δείχνει πως κάνετε πολλά έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας που δηλητηριάζουν τη σχέση σας κι ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας. Τους γονείς θα σας απασχολήσουν θέματα παιδιών και πρέπει να είστε ψύχραιμοι. Μέσω ήρεμου διαλόγου θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της εργασίας και είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε κάποιες βελτιώσεις στη χώρο σας ή την επιχείρησή σας. Δημιουργήστε μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα με αντικείμενα σε έντονα χρώματα, αγοράστε φυτά και φυτέψτε λαχανικά. Ακατάλληλη μέρα για υλοποίηση ενός νέου σχεδίου. Δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Μπορεί να εκφράσετε με άγαρμπο τρόπο τα παράπονά σας και να προκαλέσετε δυσαρέσκεια στο περιβάλλον σας. Το γεγονός ότι δεν μιλάτε όταν πρέπει έχει ως αποτέλεσμα να συσσωρεύεται η ένταση μέσα σας και θα εκτονωθεί σε ανύποπτο χρόνο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αίσιες οι εξελίξεις που αφορούν σε επαφές με μακρινούς συνεργάτες καθώς προκύπτει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία που θα αυξήσει τα κέρδη σας και θα δημιουργήσει νέες προοπτικές για επέκταση της επιχείρησής σας. Μην ανακοινώνετε τα σχέδιά σας προτού σιγουρευτείτε για την υλοποίησή τους καθώς υπάρχει έντονο παρασκήνιο.

Σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα χρήματα, τη φιλία και τις επιχειρήσεις πρέπει να περιμένουν καθώς μπορεί να μην είστε σε επαφή με αυτό που πραγματικά θέλετε αυτήν τη στιγμή. Ίσως χρειαστεί επίσης να αντιμετωπίσετε την κριτική ή τον έλεγχο άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη σας για περισσότερη ασφάλεια σας ωθεί στην αναζήτηση τρόπων για αύξηση του εισοδήματός σας, ταυτόχρονα όμως σας πιάνει κι αναποφασιστικότητα κι ενώ κάνετε ένα βήμα μπρος, τελικά κάνετε δύο βήματα πίσω. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή δείχνει πως πρέπει να αποφύγετε τα ανοίγματα μέχρι να νιώσετε έτοιμοι.

Η σχέση σας είναι σε αρμονία και θα προτιμήσετε στιγμές με το ταίρι σας. Είναι μια καλή ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και να αφήσετε στην άκρη θέματα της καθημερινότητας. Οι ελεύθεροι που είστε σε συνεχή κίνηση αυτή την εποχή αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Εσωτερικές συγκρούσεις αποσπούν την προσοχή από τα καθήκοντά σας και δεν πρέπει να σας παρασύρει η παρόρμηση. Ίσως να νιώθετε πιεσμένοι ή μπουχτισμένοι με τη δουλειά σας και η δυσφορία σας θα είναι εμφανής. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε την ένταση λόγω αυξημένων ευθυνών. Ακατάλληλη στιγμή για επαφές με εργοδότες.

Τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σας επηρεάζουν το ταίρι σας και προκαλείτε τεταμένη ατμόσφαιρα. Μια καλή λύση για να εκτονωθείτε είναι έντονο περπάτημα, ενασχόληση με τον κήπο και οτιδήποτε δημιουργικό που μπορεί να συμβάλει στην ψυχική σας ανάταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σπουδές και ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας θα σας απασχολήσουν σήμερα, αλλά δεν είναι κατάλληλη στιγμή για λήψη αποφάσεων που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Το τετράγωνο Σελήνης - Ερμή διογκώνει τα προβλήματα στο μυαλό σας κι εστιάζετε στις προκλήσεις που συναντάτε, δίχως να βλέπετε την πρόοδο που έχετε κάνει. Συνεχίστε τις προσπάθειες.

Ένα σύντομο ταξίδι σας δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, που σημαίνει πως μπορεί να προκύψει κι ένας φλογερός έρωτας. Μην δώσετε υποσχέσεις καθώς έχετε μια τάση να χάνετε τον ενθουσιασμό σας γρήγορα.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε κάποιες ιδέες στο μυαλό σας, αλλά δεν μπορείτε να τις υλοποιήσετε λόγω οικονομικής αδυναμίας. Σήμερα δεν είναι κατάλληλη στιγμή για αναζήτηση χρηματοδότησης και προώθηση σχεδίων. Το τετράγωνο Σελήνης - Ερμή δείχνει πως δεν θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας και θα απογοητευτείτε. Ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα. 

Υπάρχει κάποιο άτομο που προσπαθεί να σας προσεγγίσει, αλλά η στάση σας το απομακρύνει. Ίσως να είστε διστακτικοί επειδή έχετε πληγωθεί στο παρελθόν, αλλά δεν χάνετε τίποτα αν δοκιμάσετε την τύχη σας. Οι προοπτικές για βελτίωση της ερωτικής σας ζωής είναι καλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει την προσοχή στους στόχους και τα καθήκοντά σας, ταυτόχρονα όμως σας απασχολούν και κάποια προβλήματα στις σχέσεις σας και θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε ώστε να μην αποσυντονιστείτε. Το τετράγωνο με τον Ερμή δεν ευνοεί την ανάληψη πρωτοβουλιών καθώς δεν θα εκτιμηθούν οι προσπάθειές σας.

Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο βλέπετε σοβαρά μια ερωτική σχέση και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Αν είναι πρόσφατη, αποφύγετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με το ταίρι σας. Μπορεί να νιώσει πίεση και να έχετε μην έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Άρη σας εμπνέει κι αυξάνει τον ενθουσιασμό σας για ένα πλάνο ή ιδέα. Ταυτόχρονα όμως σας προκαλεί κι ανυπομονησία που μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις. Το τετράγωνο με τον Ερμή δείχνει αυξημένο άγχος για τα επαγγελματικά σας και πρέπει να το αποβάλετε με ασκήσεις αναπνοών.

Η σκέψη σας είναι κολλημένη σε κάτι που σας είπε το ταίρι σας και ψάχνετε αφορμές για να δημιουργήσετε εντάσεις. Μην παίρνετε τοις μετρητοίς ό,τι ακούτε κι αποφύγετε τις υπερβολές. Οι ελεύθεροι βγείτε να γνωρίσετε κόσμο και μην ασχολείστε με το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις κι αναζήτηση χρηματοδότησης καθώς οι πιθανότητες να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας είναι ελάχιστες. Το τετράγωνο Σελήνης - Ερμή προμηνύει απογοητεύσεις, επομένως προτιμήστε να κάνετε μια έρευνα ή να ασχοληθείτε με θέματα οργάνωσης. Κληρονομικά ζητήματα θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σας.

Αν επιστρατεύσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και την ευγένειά σας θα κερδίσετε τις εντυπώσεις όσοι φλερτάρετε. Κάντε το πρώτο βήμα και δεν θα χάσετε. Όσοι είστε σε σχέση θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας αν ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη σας να βελτιώσετε τη ζωή σας σάς ωθεί στην αναζήτηση μιας νέας πηγής εσόδων και καθώς ο Κρόνος επιβραβεύει τις προσπάθειές σας, θα βρείτε σίγουρα κάτι που θα πληροί τις ανάγκες σας. Αξιοποιήστε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας, κάντε μια έρευνα για νέες τεχνολογίες και μη διστάσετε να προωθήσετε τις ιδέες σας. Θα βρείτε υποστηρικτές αν έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο.                                                           

Θέματα της οικιακής σας ζωής και οικογενειακές σχέσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα και μπορεί να δημιουργηθεί τεταμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι με τις ευθύνες και να αντιδράσετε απότομα. Μοιράστε τις δουλειές στα υπόλοιπα μέλη.

ΙΧΘΥΣ

Ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς, μετακινήσεις και προώθηση ιδεών δεν θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα κι αν μπορείτε να τρενάρετε κάτι, έχει καλώς. Διαφορετικά θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί και υπομονετικοί. Το τετράγωνο Σελήνης - Ερμή προμηνύει δυσκολίες που θα παίξουν με την υπομονή σας. Ακατάλληλη στιγμή για υπογραφές συμβολαίων.

Αναπάντεχες οι εξελίξεις στα ερωτικά σας και ζείτε μεγάλες στιγμές οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Οι ελεύθεροι είστε λίγο απόμακροι και φοβούνται να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους οι άλλοι. Χαμογελάστε, δείξτε περισσότερη προθυμία για συζήτηση και μην είστε τόσο συνεσταλμένοι.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM