ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (9-15/3/2023)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (9-15/3/2023) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά ζητήματα καθώς και θέματα σπουδών θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο μέχρι τις 13/3, ενώ από τις 15/3 θα επικεντρωθείτε περισσότερο στην καριέρα σας. Εξαιρετική μέρα για επαφές με πρόσωπα εξουσίας. Το 2ο δεκαήμερο, που είστε υπό τη θετική επίδραση του εξαγώνου Ερμή - Ουρανού μέχρι την 1η/3, να αναμένετε αίσιες εξελίξεις στα οικονομικά. Αξιοποιήστε αυτό το ευνοϊκό διάστημα σε επαφές και διαπραγματεύσεις για να αυξήσετε το εισόδημά σας ή να κάνετε κάποια σημαντική αγορά. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις χρήζουν προσοχής. Για εσάς του 3ου δεκαημέρου, με τον Άρη κυβερνήτη στον τομέα της επικοινωνίας, είναι πιο περίπλοκες οι καταστάσεις εξαιτίας του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα και πρέπει να προσέξετε για πιθανή εξαπάτηση. Μέχρι τις 15/3 εμπορικές υποθέσεις, ταξίδια και υπογραφές συμβολαίων δεν θα ευνοηθούν.  

ΤΑΥΡΟΣ

Εποχή για ταξίδια και απόκτηση νέων εμπειριών είναι για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Ειδικά στις 15/3, που το τρίγωνο Σελήνης - Κρόνου ευνοεί τις συνεργασίες με το εξωτερικό, να αναμένετε κάποια καλά νέα. Επίσης, θα ευνοηθούν οι συλλογικές προσπάθειες και ό,τι αφορά τις σπουδές. Το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού φέρνει νέες ιδέες σε εσάς του 2ου δεκαημέρου και αν τις προωθήσετε στα κατάλληλα άτομα, θα μπορέσετε να τις βάλετε σε εφαρμογή. Μέχρι τις 13/3 δώστε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και σε επαφές με φίλους. Αν νιώθετε πως δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα με κάποια φιλικά σας πρόσωπα, αναζητήστε νέες παρέες. Αυτοί που πρέπει να προσέξουν αυτή την εποχή είναι του 3ου δεκαημέρου, καθώς το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα μέχρι τις 15/3 δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις και οικονομικές απώλειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικές υποθέσεις και συνεργασίες απασχολούν πολύ έντονα τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και μέχρι τις 15/3 ενδεχομένως να μη υπάρχουν εξελίξεις. Ωστόσο, θα είναι εξαιρετική μέρα για επαφές με εργοδότες και πρόσωπα με εξουσία. Eίναι μια καλή στιγμή για θέματα που πρέπει να συζητηθούν ή την ανάληψη πρωτοβουλιών. Το 2ο δεκαήμερο, με τον Ερμή στον τομέα της καριέρας, μπορείτε να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας και να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του κοινού. Μέχρι τις 13/3 επενδύστε κάποια χρήματα στη διαφήμιση και δώστε έμφαση στις δημόσιες σχέσεις. Αν ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση, ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Το 3ο δεκαήμερο, που είστε υπό τη δυσμενή επίδραση του τετραγώνου Άρη - Ποσειδώνα, μπορεί να εμπιστευθείτε λάθος άτομα ή να εξιδανικεύσετε μια πρόταση συνεργασίας. Ιδιαίτερη προσοχή σε παρεξηγήσεις με ηλικιωμένους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στασιμότητα επικρατεί στα επαγγελματικά και ερωτικά των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο και δεν είστε πολύ ορεξάτοι αυτή την εποχή, κάτι που έχει αντίκτυπο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ωστόσο, από τις 15/3 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Σελήνης - Κρόνου θα προκύψει μια νέα συνεργασία ή θα δρομολογηθεί κάποια που είχε μείνει σε επίπεδο διαπραγματεύσεων. Ενδεχομένως να βρείτε τον έρωτα σε ένα σύντομο ταξίδι, που θα αλλάξει τη ζωή σας. Στο 2ο δεκαήμερο το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού φέρνει νέες ιδέες και ευνοεί την προώθηση καινοτόμων προϊόντων στο εξωτερικό. Ιδανική εποχή για ταξίδια, σπουδές και σύναψη συμμαχιών με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό. Εσείς του 3ου δεκαημέρου πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τις εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες, καθώς μπορεί οι συνεννοήσεις να είναι ασαφείς. Αποφύγετε τη βιασύνη.

ΛΕΩΝ

Θέματα της οικιακής σας ζωής και της ακίνητης περιουσίας θα σας απασχολήσουν μέχρι τις 13/3 και θα μπορέσετε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο να κλείσετε αρκετές εκκρεμότητες που σας απασχολούν. Στις 15/3 με το εξάγωνο Σελήνης - Κρόνου προμηνύονται κάποιες θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, ενώ θα ευνοηθούν και όσοι στείλουν βιογραφικά. Για το 2ο δεκαήμερο είναι μια καλή εποχή για επαφές με εργοδότες και άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν οικονομικά, επομένως αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας, καθώς μπορεί να ακούσετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται και θα υπάρχει αρμονία στη σχέση σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο μπορεί να εξιδανικεύσετε τη συμπεριφορά ενός φιλικού σας προσώπου και να προκαλέσετε αμηχανία. Το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα θολώνει τις καταστάσεις και μπορεί να σας παρασύρει το συναίσθημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικοινωνιακά δεν είστε και στα καλύτερά σας εξαιτίας οικογενειακών ζητημάτων που σας απασχολούν, με αποτέλεσμα να έχετε κλειστεί στον εαυτό σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Από τις 15/3, που πραγματοποιείται το εξάγωνο Σελήνης - Κρόνου, η τύχη σας αλλάζει όσον αφορά τα ερωτικά και θα αναπτερωθείτε. Όσοι είστε σε σχέση, μπορείτε να επιλύσετε τα προβλήματά σας και να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Ταξίδια και νέες συνεργασίες θα ευνοηθούν μέχρι τις 13/3, που το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού δίνει ευκαιρίες στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να βρείτε μια θέση εργασίας σε ένα τουριστικό θέρετρο. Για το 3ο δεκαήμερο είναι μια εποχή εντάσεων με εργοδότες ή ηλικιωμένα άτομα καθώς είστε υπό τη δυσμενή επίδραση του τετραγώνου Άρη - Ποσειδώνα.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο καθώς προκύπτουν ανάγκες που σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού και αναζητάτε τρόπους για να ανταποκριθείτε στα έξοδα. Από τις 15/3 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Σελήνης - Κρόνου θα είναι πιο ευνοϊκό διάστημα για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και θα έχετε έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας ή της εργασίας. Αν σκοπεύετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα ακίνητο, είναι μια καλή μέρα για διαπραγματεύσεις. Το 2ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, μέχρι τις 13/3 μπορεί να έχετε κάποια καλά νέα που θα αφορούν τα επαγγελματικά ή μια χρηματοδότηση. Ιδανική εποχή για ρύθμιση οφειλών και διευθέτηση κληρονομικών. Ενδεχομένως να προκύψει κι ένας έρωτας με άτομο από τον χώρο της εργασίας. Εσείς του 3ου δεκαημέρου αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων που αφορούν τη σταδιοδρομία σας καθώς το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα θολώνει την κρίση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες που βγαίνουν στην επιφάνεια προκαλούν εσωτερικές συγκρούσεις και είστε αποστασιοποιημένοι από το περιβάλλον σας. Ενδεχομένως να επικρατεί στασιμότητα στα οικονομικά σας και να μην έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, αλλά από τις 15/3, με το εξάγωνο Σελήνης - Κρόνου που επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, ένας νέος έρωτας φέρνει αισιοδοξία και θα αλλάξει η ψυχολογία σας. Σημαντικές οι εξελίξεις στον τομέα των συνεργασιών και μπορείτε οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο να κλείσετε μια συμφωνία που θα αυξήσει τα κέρδη σας. Μέχρι τις 13/3 το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού θα ευνοεί τις διαπραγματεύσεις. Οι ελεύθεροι επιστρατεύστε τη γοητεία σας και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Για το 3ο δεκαήμερο είναι μια εποχή παρεξηγήσεων, καθώς το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα σας επηρεάζει και επικρατεί τεταμένο κλίμα στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εποχή εσωστρέφειας για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο εξαιτίας της συσσωρευμένης κόπωσης, το μόνο που αναζητάτε είναι στιγμές ανάπαυλας. Πάρτε τον χρόνο σας και αναπληρώστε τις δυνάμεις σας. Από τις 15/3, που αρχίζουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας, θα έχετε καλύτερη διάθεση και περισσότερη ενέργεια. Ιδανική εποχή για αγοραπωλησίες ακινήτων. Για το 2ο δεκαήμερο μέχρι τις 13/3 το εξάγωνο Ερμή- Ουρανού θα ευνοήσει την αναζήτηση εργασίας, επομένως στείλτε βιογραφικά και αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας. Ενδεχομένως να αλλάξετε τόπο κατοικίας αν βρείτε μια νέα απασχόληση. Τεταμένη η ατμόσφαιρα στον τομέα της οικιακής σας ζωής με το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα και πρέπει να είστε πιο ψύχραιμοι οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε γίνει σπιτόγατοι οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο και προτιμάτε να περνάτε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας, αποφεύγοντας τις κοινωνικές επαφές, κάτι που ενδυναμώνει τη σχέση σας και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Στις 15/3 η Σελήνη στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς αυξάνει την επικοινωνιακή σας διάθεση και είναι ιδανική μέρα για σύντομα ταξίδια, προώθηση υπηρεσιών και εμπορικές συμφωνίες. Επικοινωνήστε με οικείους που σας έχουν λείψει μέσω τηλεφώνου ή κάντε τους μια επίσκεψη. Για το 2ο δεκαήμερο μέχρι τις 13/3 είναι μια καλή εποχή για επενδύσεις και προώθηση των ταλέντων σας, καθώς το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού φέρνει ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας. Ενδεχομένως να προκύψει κι ένας έρωτας ή να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Περισσότερη προσοχή εσείς του 3ου δεκαημέρου, καθώς το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησία με συναδέλφους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καριέρα και οι φιλοδοξίες σας είναι σε στασιμότητα και είστε ανήσυχοι οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, με αποτέλεσμα να αποφεύγετε τα ρίσκα, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό. Αν νιώθετε πως δεν είναι κατάλληλη εποχή για νέα ανοίγματα, κρατήστε άμυνες και επανεξετάστε τα σχέδιά σας. Από τις 15/3, που το εξάγωνο Σελήνης - Κρόνου φέρνει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας, θα έχετε την ευχέρεια να δρομολογήσετε τις υποθέσεις σας και θα νιώθετε περισσότερη σιγουριά. Για το 2ο δεκαήμερο μέχρι τις 13/3 το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού θα ευνοεί τις διαπραγματεύσεις για αγοραπωλησίες ακινήτων και θα είναι ιδανική εποχή για να κάνετε μια επένδυση. Αποφύγετε τη βιασύνη, αναζητήστε ευκαιρίες και προσέξτε τα ψιλά γράμματα ενός συμβολαίου. Για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο δεν είναι κατάλληλη εποχή για ρίσκα καθώς το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα προμηνύει οικονομικές απώλειες.

ΙΧΘΥΣ

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας αποτελούν προτεραιότητα αυτή την εποχή, με αποτέλεσμα να μένει πίσω η κοινωνική σας ζωή, αλλά δεν σας απασχολεί και πολύ αυτό. Για εσάς προέχουν οι σπουδές ή τα επαγγελματικά σας και επειδή είστε πειθαρχημένοι, θα ανταμειφθούν οι κόποι σας. Στις 15/3, που πραγματοποιείται το εξάγωνο Σελήνης - Κρόνου και επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, είναι ιδανική μέρα για συναντήσεις με φίλους, για διασκέδαση και συλλογικές δράσεις. Αν ξεκινήσετε κάποιο χόμπι, θα γνωρίσετε άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Σημαντικές οι εξελίξεις για εσάς του 2ου δεκαημέρου, καθώς ο Ερμής στο ζώδιό σας, σε εξάγωνο με τον Ουρανό, ευνοεί τις εμπορικές συμφωνίες και την προώθηση υπηρεσιών, που σημαίνει πως βελτιώνονται και τα οικονομικά σας. Για το 3ο δεκαήμερο είναι μια περίοδος εντάσεων στο σπίτι, καθώς το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ