ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο, οι τελευταίες μέρες του Ιουλίου σάς βρίσκουν σε εγρήγορση και μέχρι τις 15/9 θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να ανταποκριθείτε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Ωστόσο, δεν θα λείψουν κάποιες αντιπαραθέσεις με άτομα από τον χώρο της εργασίας και πρέπει να είστε ψύχραιμοι. Ο Αύγουστος ξεκινά με την αντίθεση Ήλιου και Ερμή με τον Κρόνο, που φέρνει αύξηση ευθυνών στον τομέα της καριέρας, και θα δοκιμαστούν οι αντοχές κυρίως των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να νιώσετε απογοητευμένοι και θα πρέπει να αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των πόρων σας. Από τις 3/8 βελτιώνονται τα οικονομικά σας με το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού και, καθώς η διάθεσή σας για απολαύσεις θα είναι αυξημένη, μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η δημιουργική σας διάθεση είναι σε υψηλά επίπεδα με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο, ενώ αυξάνεται και ο ερωτισμός σας. Αφροδίτη και Άρης αποτελούν φλογερό δίδυμο και, καθώς διανύουν μαζί τον τομέα του έρωτα, θα σας δοθούν ευκαιρίες γα να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή, ελεύθεροι και μη. Επιχειρηματικά ρίσκα και επενδύσεις θα ευνοηθούν, αρκεί να επιλέξετε τους κατάλληλους συνεργάτες. Ο Αύγουστος ξεκινά με πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και όσοι προσπαθείτε να συνδυάσετε την προσωπική με την επαγγελματική σας ζωή θα ζοριστείτε λίγο. Η αντίθεση Ήλιου και Ερμή με τον Κρόνο σάς φέρνει αντιμέτωπους με προκλήσεις και οι μεταπτώσεις στη διάθεσή σας θα είναι έντονες. Με το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού έρχονται νέα πρόσωπα στη ζωή σας και, εκτός του ότι θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, μπορεί να ενθουσιαστείτε με κάποιο άτομο διαφορετικής κουλτούρας. 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου θα σας απασχολήσουν θέματα Δημοσίου και κάποιες εκκρεμότητες που θα αφορούν κοινούς πόρους, ωστόσο θα έχετε την υποστήριξη ενός σημαντικού προσώπου και θα επιλυθεί ό,τι σας προκαλεί άγχος και υπερένταση. Με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο θα επικεντρωθείτε στο σπίτι και στην οικογένεια και μέχρι τις 15/9 θα είναι ιδανική εποχή για να βελτιώσετε τον χώρο ή την επιχείρησή σας. Πολλές οι μετακινήσεις και οι επαφές σας αυτή την εποχή, οπότε η κούραση θα είναι αναπόφευκτη. Ο Αύγουστος σας βρίσκει πρόθυμους να κυνηγήσετε τους στόχους σας, αλλά δεν πρέπει να πιέσετε ανθρώπους και καταστάσεις. Η αντίθεση Ήλιου και Ερμή με τον Κρόνο ενδεχομένως να προκαλέσει κάποια εμπόδια στις επαφές με το εξωτερικό. Μπορεί, επίσης, να βρεθείτε αντιμέτωποι με απαιτήσεις συνεργατών που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας. Ωστόσο, θα είναι ένα πολύ παραγωγικό διάστημα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες συνεργασίες και ευκαιρίες για διεύρυνση του δικτύου των συνεργατών σας φέρνει ο Άρης με την είσοδό του στην Παρθένο και ο Ιούλιος κλείνει με θετικό πρόσημο. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να προωθήσετε με επιτυχία τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας και τα αποτελέσματα θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Ο Αύγουστος σας βρίσκει απασχολημένους με θέματα Δημοσίου και θα πρέπει να κρατήσετε άμυνες προκειμένου να αντεπεξέλθετε στις οφειλές σας, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε και πράγματα για τον εαυτό σας. Η αντίθεση Ήλιου και Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά σας και αναγκαστικά θα τρενάρετε ορισμένες επαγγελματικές υποθέσεις. Πάντως δεν πρέπει να αγχώνεστε καθώς υπάρχουν προοπτικές για αύξηση του εισοδήματός σας μέσω μιας νέας πηγής εσόδων. Οι ελεύθεροι προσέξτε πώς θα προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

 

ΛΕΩΝ

Ο Ιούλιος κλείνει με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο και καθώς θα παραμείνει στον τομέα των οικονομικών σας μέχρι τις 15/9, θα γίνουν πολλές διαπραγματεύσεις και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας. Ο Αύγουστος σας βρίσκει πιεσμένους με τις απαιτήσεις μιας συνεργασίας που αυξάνονται ολοένα και περισσότερο και οι πιθανότητες να λήξει άδοξα είναι πολλές. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις αποδοχές σας, θα πρέπει να αλλάξετε ρότα εγκαίρως. Η αντίθεση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιό σας με τον Κρόνο στον Υδροχόο εντείνει την ανάγκη σας για αλλαγή κατεύθυνσης, αλλά θα πρέπει να οργανώσετε προσεχτικά τις μελλοντικές σας ενέργειες. Από τις 3/8, που βελτιώνονται τα οικονομικά σας, θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και θα είναι ιδανική εποχή για εξορμήσεις και ταξίδια. Ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά σας αντικείμενα. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο δυναμισμός σας είναι στα ύψη, καθώς εισέρχεται ο Άρης στο ζώδιό σας, και μέχρι τις 15/9 που θα παραμείνει σ’ εσάς μπορείτε να πετύχετε πολλά στην επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας, κυνηγήστε ευκαιρίες και τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σε άλλες φάσεις θα σας φαίνονταν βουνό. Οι απαιτήσεις της δουλειάς σας είναι αυξημένες με την αντίθεση του Ήλιου και του Ερμή με τον Κρόνο και πρέπει να προσέξετε την υγεία σας. Ενδεχομένως να σας στρεσάρουν και κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες στον χώρο της εργασίας, αλλά θα είναι παροδικές. Επειδή το άγχος θα είναι έντονο, προσπαθήστε να το αποβάλετε μέσω της άσκησης και δραστηριοτήτων που σας ευχαριστούν. Από τις 3/8 θα ευνοηθούν τα ταξίδια και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας με ευχάριστο τρόπο. Εξαιρετική εποχή για να αναθερμάνετε τη σχέση σας και να φλερτάρετε οι ελεύθεροι. 

 

ΖΥΓΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του Ιουλίου θα έχουν πολλή συναισθηματική φόρτιση εξαιτίας του Άρη που εισέρχεται στην Παρθένο, βγάζοντας στην επιφάνεια μυστικά και αποκαλύψεις. Μπορεί να αφορούν μια επαγγελματική ή προσωπική σας σχέση και θα πέσετε από τα σύννεφα οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τα γεγονότα, ώστε να μη χάσετε το δίκιο σας. Όσον αφορά τις επενδύσεις και τα ρίσκα, καλό είναι να κρατήσετε άμυνες οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο και να διαφυλάξετε τους πόρους σας μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Προς το παρόν, μείνετε επικεντρωμένοι στην τρέχουσα δουλειά σας, καθώς η αντίθεση του Ήλιου και του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει ανατροπές και οικονομικές απώλειες. Με το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού στις 3/8 θα γίνουν θεαματικές ανατροπές στον ερωτικό τομέα κι αυτό το καλοκαίρι θα σας μείνει αξέχαστο. Οι γονείς ιδιαίτερη προσοχή στα παιδιά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιούλιος κλείνει με έντονη κοινωνική ζωή, καθώς εισέρχεται ο Άρης στην Παρθένο, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τον δυναμισμό σας και μπορείτε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας με περισσή αποφασιστικότητα. Τώρα είναι η εποχή να προωθήσετε με θάρρος τις ιδέες σας και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα με τα οποία έχετε κοινό όραμα. Επίσης, η ερωτική σας ζωή θα αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να εκδηλώσει τις ερωτικές του προθέσεις ένα φιλικό σας πρόσωπο από το παρελθόν. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο έχετε πολλές υποχρεώσεις και η κοινωνική σας ζωή είναι ελλιπής, όμως από τις 3/8 θα είναι πιο ήπια η καθημερινότητά σας και θα ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες. Με το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού μπορεί να ξεκινήσει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία με το εξωτερικό ή μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα ταξίδι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιμένετε πώς και πώς βγει ο Ιούλιος για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας και είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ωστόσο, με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο θα έχετε πολλή ενέργεια και θα δρομολογήσετε σημαντικές επαγγελματικές υποθέσεις. Επενδύστε κάποια χρήματα στη διαφήμιση των υπηρεσιών σας και κάντε τις απαραίτητες επαφές με άτομα που μπορούν να προωθήσουν τις ιδέες σας. Εσείς που μετακινήστε συχνά για επαγγελματικούς σκοπούς ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις ή επικοινωνιακά προβλήματα με συνεργάτες και πρέπει να είστε ψύχραιμοι. Ο Αύγουστος ξεκινά με κάποιες προκλήσεις εξαιτίας της αντίθεσης του Ήλιου και Ερμή με τον Κρόνο και καλό είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Από τις 3/8 ξεκινά μια εποχή ευκαιριών με το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού και θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί, αρκεί να δείξετε ενδιαφέρον σε καινούργιες γνωριμίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι τελευταίες μέρες του Ιουλίου σάς βρίσκουν γεμάτους ενθουσιασμό με ένα ταξίδι που οργανώνετε και είστε γεμάτοι θετική ενέργεια. Με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης ενεργοποιείται και είναι ιδανική εποχή για επαφές με το εξωτερικό και νέες επιχειρηματικές προσπάθειες. Επίσης, θα ευνοηθεί και η ρύθμιση διαδικαστικών ζητημάτων και θα φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σας. Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν με την αντίθεση του Ήλιου και του Ερμή με τον Κρόνο και ενδεχομένως να αναβάλετε μια σημαντική αγορά ή μια επένδυση, αλλά θα είναι για καλό. Στον ερωτικό τομέα επικρατεί στασιμότητα, όμως από τις 3/8, με το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού, προβλέπονται κάποιες σημαντικές εξελίξεις που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας, ώστε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Ιδανική εποχή για όσους θέλουν να δημιουργήσουν οικογένεια. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την αύξηση του εισοδήματός σας κλείνει ο Ιούλιος και θα έχετε την ευχέρεια να υλοποιήσετε ένα νέο εγχείρημα ή να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Ο Άρης, με την είσοδό του στην Παρθένο, προσδίδει δυναμισμό και θα έχουν επιτυχία οι διαπραγματεύσεις σας. Ωστόσο, στην ερωτική σας ζωή μπορεί να προκληθούν εντάσεις, αν δεν κοντρολάρετε την κτητικότητά σας. Σκηνές ζηλοτυπίας θα κουράσουν το ταίρι σας και θα δοκιμαστεί η σχέση σας. Ο Αύγουστος σας βρίσκει κουρασμένους εξαιτίας των απαιτήσεων προσώπων του περιβάλλοντός σας και η ανάγκη σας να σπάσετε τα δεσμά είναι έντονη. Προσπαθήστε να βάζετε όρια και να δίνετε προτεραιότητα στον εαυτό σας. Από τις 3/8, που θα ξελασκάρει κάπως το πρόγραμμά σας, θα έχετε περισσότερη διάθεση να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή και μέσω της ψυχαγωγίας και εξορμήσεων θα αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας. 

 

ΙΧΘΥΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις αποτελούν το επίκεντρο της προσοχής σας, καθώς εισέρχεται ο Άρης στην Παρθένο και, εκτός του ότι θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά σε συνεργασίες, θα βελτιώσετε τις σχέσεις με οικείους. Μπορεί να μην είστε πολύ πρόθυμοι για πολυκοσμία, ωστόσο η παρέα αγαπημένων σας προσώπων θα είναι μέσα στις προτιμήσεις σας. Όσοι εργάζεστε θα πρέπει να υπερβείτε τον εαυτό σας, καθώς οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες, αλλά οι κόποι σας θα ανταμειφθούν και θα πάρετε σημαντική ώθηση. Η αντίθεση του Ήλιου και του Ερμή με τον Κρόνο θα προκαλέσουν έντονη εξάντληση στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και θα πρέπει με κάθε τρόπο να εξοικονομείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε λόγω υποχρεώσεων, κάποιες σύντομες εξορμήσεις θα γεμίσουν τις μπαταρίες σας, ενώ θα κάνετε και ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας.