Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (23-29/3/2023)

ΠΕΜΠΤΗ Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (23-29/3/2023) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά με την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23/3, που φέρνει σημαντικές μεταρρυθμίσεις σε κοινωνικές δομές, ιδανικά και τεχνολογία. Οι πιέσεις των προηγούμενων χρόνων στην καριέρα και στη φήμη θα μειωθούν, έτσι θα στραφείτε σε νέες ιδέες. Αν εξαιρέσουμε κάποιες περιόδους που θα είναι ανάδρομος και θα επιστρέφει για λίγους μήνες στον Αιγόκερω, θα διανύει τον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης μέχρι τις 19/1/2044. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο είναι σύμβολο δύναμης και μπορείτε να αναλάβετε έναν βασικό ρόλο ή θέση σε αυτό το νέο κύμα. Χωρίς αμφιβολία, κάποιες φιλίες ή ομαδικές συμμαχίες δεν θα λειτουργήσουν. Στις 25/3 ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και μέχρι τις 20/5 θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού, αλλά θα πρέπει να αποφεύγετε τις εντάσεις με τα μέλη της οικογένειας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο πιο αργός πλανήτης, ο Πλούτωνας, μετακινείται στις 23/3στον Υδροχόο. Είναι ο πλανήτης της δύναμης και της μεταμόρφωσης, της απώλειας και των καταλήξεων. Η τελευταία φορά που άλλαξε ζώδιο ήταν το 2008, όταν μπήκε στον Αιγόκερω, το ζώδιο των μεγάλων επιχειρήσεων, συμπίπτοντας με ένα οικονομικό κραχ, ενώ λόγω κάποιων περιόδων αναδρομής, θα χρειαστούν δεκαοκτώ μήνες για να εδραιωθεί στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2043. Καθώς ο Πλούτωνας είναι ένας πλανήτης γενιάς, μπορεί να μην επηρεαστείτε άμεσα. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφασίσετε αν η φήμη και η εξουσία είναι κάτι που επιθυμείτε κι αν αξίζει να κάνετε θυσίες. Στις 25/3 ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και δίνει έμφαση στην επικοινωνία. Μέχρι τις 20/5 θα είναι εξαιρετική εποχή για προώθηση υπηρεσιών, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά ζητήματα που σας ταλαιπωρούσαν για πολλά χρόνια αρχίζουν να υποχωρούν από τις 23/3 που αφήνει ο Πλούτωνας τον Αιγόκερω και εισέρχεται στον Υδροχόο. Από το 2008 που διένυε τον τομέα των κοινών σας πόρων περάσατε πολλές δοκιμασίες με αποτέλεσμα να δημιουργούνται χρέη. Πλέον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας και μέχρι τις 19/1/2044, που θα διανύει τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης, θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας, θα ταξιδέψετε και ενδεχομένως να μετοικήσετε σε μια ξένη χώρα. Πολλοί από εσάς θα αλλάξετε πεποιθήσεις και θα έρθετε σε κόντρα με όσους δεν τις ασπάζονται, κι αυτό σημαίνει πως θα γίνουν και σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις σας. Στις 25/3 ο Άρης αφήνει το ζώδιό σας και εισέρχεται στον Καρκίνο. Μέχρι τις 20/5 θα είναι μια πολύ καλή εποχή για διαπραγματεύσεις και για αύξηση κερδών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις σας πέρασαν από χίλια κύματα την τελευταία 15ετία, καθώς από το 2008 που εισήλθε ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω πολλοί από εσάς δώσατε τέλος σε δεσμούς ή συνεργασίες που δεν ικανοποιούσαν τις προσδοκίες σας και περάσατε μεγάλα διαστήματα μοναχικότητας. Στις 23/3 ο εισέρχεται στον Υδροχόο και αν εξαιρέσουμε κάποια διαστήματα που θα είναι ανάδρομος και θα επιστρέφει στον Αιγόκερω, θα διανύει τον τομέα του ψυχισμού και των οικονομικών σας μέχρι τις 19/1/2044. Όσοι επενδύσετε σε νέες τεχνολογίες θα αυξήσετε τα κέρδη σας, βελτιώνοντας τη ζωή σας. Έρωτας και χρήμα θα σας απασχολήσουν πολύ και θα πρέπει να κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες. Ειδικά από τις 25/3, που εισέρχεται ο Άρης στο ζώδιό σας, προσδίδοντας δυναμισμό και αποφασιστικότητα, μπορείτε να πετύχετε πολλά σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Μέχρι τις 20/5 δώστε έμφαση σε επαφές, διαπραγματεύσεις και νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Για εσάς η παραμονή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω από το 2008 δημιούργησε μια δύσκολη διαδρομή σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά, με πολλά σκαμπανεβάσματα και απογοητεύσεις, παρόλο που συνεχίζατε τις προσπάθειές σας δίχως να πτοείστε. Ενδεχομένως οι επιλογές σας να μην ήταν σωστές ή να μην κυνηγήσατε ευκαιρίες όταν υπήρχαν προοπτικές. Με την είσοδό του στον Υδροχόο στις 23/3 κλείνει ένας κύκλος και ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο που θα δώσετε έμφαση στις σχέσεις σας. Μέχρι τις 19/1/2044 θα αλλάξει σημαντικά η ζωή σας και σχέσεις με σαθρά θεμέλια θα λήξουν άδοξα, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμπορευτείτε με άτομα που θα πληρούν τις προσδοκίες σας. Στις 25/3 ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και μέχρι τις 20/5 να έχετε τον νου σας για κρυφούς εχθρούς και παρασκηνιακές ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αλλάζουν οι προτεραιότητές σας με την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23/3. Από το 2008, που ήταν στον Αιγόκερω, τα τελευταία χρόνια δεν ήταν βαριά, καθώς δίνατε έμφαση στις απολαύσεις και την ψυχαγωγία, ωστόσο μπορεί να έχετε επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει διασκέδαση για εσάς, καθώς ο συγκεκριμένος πλανήτης μεταμορφώνει ό,τι αγγίζει. Η μετάβασή του στον τομέα της εργασίας και της υγείας σας θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο ζωής και την καθημερινότητά σας ή τη στάση σας σε θέματα εργασίας και υγείας. Αποφύγετε τις υπερβολές, ειδικά όταν πρόκειται για την υγεία ή τη διατροφή σας. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να είστε πιο θαρραλέοι και να μην αφήνετε ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες επειδή θα σας φοβίζουν οι αλλαγές. Από τις 25/3, που εισέρχεται ο Άρης στον Καρκίνο, η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές οι διελεύσεις των επόμενων ημερών, οπότε θα θέσετε νέες προτεραιότητες. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να έχετε βιώσει κάποια απώλεια ή να αντιμετωπίζατε μια τοξική κατάσταση σχετική με την οικογένειά σας. Με τη μετάβασή του στον Υδροχόο στις 23/3 ξεκινά μια εποχή κατά τη οποία θα αφεθείτε και θα επιλύσετε παρελθοντικά ζητήματα. Δουλέψτε με τον εαυτό σας για να απαγκιστρωθείτε απ’ ό, τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον, καθώς ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τι θέλετε σχετικά με τα παιδιά, τον ρομαντισμό, τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα. Αυτές είναι οι βασικές περιοχές όπου ο Πλούτωνας μπορεί να αλλάξει. Από τις 25/3 εισέρχεται ο Άρης στον Καρκίνο, στον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, όπου θα παραμείνει τους επόμενους δύο μήνες. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και αύξηση της δημοτικότητάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διανύετε μια σημαντική φάση καθώς πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα ορίσουν τη ζωή σας. Ο κυβερνήτης σας, ο Πλούτωνας, στις 23/3 εισέρχεται στον Υδροχόο, στο ζώδιο που κυβερνά το σπίτι και την οικογένειά σας, και θα παραμείνει μέχρι τις 19/1/2044. Ενδεχομένως υπάρχει μια ιστορία από το παρελθόν που μεταμορφώνει τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας και ήρθε η στιγμή να προχωρήσετε μπροστά, δίνοντας έμφαση στην ψυχική σας ανάταση. Δεν μπορείτε να αλλάξετε το παρελθόν, αλλά μπορείτε να κάνετε το καλύτερο δυνατό για το μέλλον. Από τις 25/3 που εισέρχεται ο Άρης στον Καρκίνο θα είναι εξαιρετική εποχή για να βάλετε τα δυνατά σας και να πετύχετε σε σπουδές και σταδιοδρομία. Μέχρι τις 20/5 θα ευνοηθούν τα ταξίδια, οι νομικές υποθέσεις και η διευθέτηση διαδικαστικών ζητημάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από το 2008 που εισήλθε ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω περάσατε πολλές δυσκολίες στα οικονομικά, οι ανατροπές ήταν πολλές, αλλά καταφέρατε να σταθείτε στα πόδια σας. Μάλιστα, αρκετοί από εσάς καταφέρατε να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω επενδύσεων. Στις 23/3 ο Πλούτωνας εισέρχεται στον Υδροχόο και καθώς κυβερνά τον τομέα της επικοινωνίας θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τα κέρδη σας, αν αξιοποιήσετε τις παροχές της τεχνολογίας. Οι επικοινωνιακές σας θα είναι οξυμένες και μέσω της προώθησης των υπηρεσιών και των δεξιοτήτων σας θα κλείσετε σημαντικές εμπορικές συμφωνίες. Από τις 25/3, που εισέρχεται ο Άρης στον Καρκίνο, θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα που θα αφορούν κοινούς πόρους, κληρονομικά κ.λπ. Μέχρι τις 20/5 θα είναι ιδανική εποχή για να ζητήσετε κάποια χρηματοδότηση ή να ρυθμίσετε μια οφειλή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Πλούτωνας αφήνει το ζώδιό σας και στις 23/3 εισέρχεται στον Υδροχόο. Μέσα σε αυτό το διάστημα έχετε αλλάξει και σίγουρα έχετε εξελιχθεί σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και η ψυχολογία σας έχει ανέβει σημαντικά. Ωστόσο, για να πετύχετε τους στόχους σας περάσατε πολλές δοκιμασίες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα σας και σας έχουν ενδυναμώσει. Από τις 23/3, που περνά στον τομέα των οικονομικών σας, θα εστιάσετε βαθύτερα στα οικονομικά σας και τις αξίες της ζωής. Ο Πλούτωνας συνδέεται με τον κρυμμένο πλούτο και αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματά σας για κάποια επένδυση ή ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά. Στις 25/3 ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα χρήζουν προσοχής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εποχή σημαντικών αλλαγών, καθώς στις 23/3 εισέρχεται ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας για να σας μεταμορφώσει και να ενδυναμώσει την προσωπικότητά σας. Από το 2008, που ήταν στον Αιγόκερω, περάσατε πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις και μεγάλες περιόδους μοναχικότητας και τα μαθήματα που πήρατε δεν ήταν τα πιο εύκολα. Πλέον, προσανατολίζεστε στο μέλλον και δίνετε έμφαση στην προσωπική σας ανάπτυξη. Μέσω της τεχνολογίας ή νέων τάσεων θα έχετε σημαντική πρόοδο στα επαγγελματικά σας και θα αποκτήσετε καλύτερη ποιότητα ζωής. Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο στις 25/3 ξεκινά μια περίοδος όπου θα ασχοληθείτε εντατικά με τα επαγγελματικά. Μέχρι τις 20/5 θα είναι εξαιρετική εποχή για να στείλετε βιογραφικά, να δώσετε συνεντεύξεις προς εύρεση εργασίας και να διαπραγματευτείτε την αύξηση των αποδοχών σας. Φροντίστε να αποβάλετε το στρες μέσω  άσκησης ή δραστηριοτήτων που σας ευχαριστούν.

ΙΧΘΥΣ

Η ζωή σας μπορεί να άλλαξε δραματικά τα τελευταία 15 χρόνια όσον αφορά την κοινωνική σας ζωή και τις σχέσεις με φίλους, καθώς ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω κυβερνούσε τον συγκεκριμένο τομέα. Ενδεχομένως να μετοικήσατε σε μια ξένη χώρα ή σε μακρινό προορισμό και να απομακρυνθήκατε από τον κοινωνικό σας κύκλο ή τελικά να έμειναν κάποιες ιδέες ημιτελείς. Από τις 23/3, που εισέρχεται στον Υδροχόο, ξεκινά ένας νέος κύκλος κατά τον οποίο θα ανακαλύψετε πράγματα για τον εαυτό σας και θα διαπιστώσετε ότι οι εξωτερικές αλλαγές στη ζωή σας ξεκινούν με βαθιά εσωτερική αλλαγή. Ενδεχομένως να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και να δουλέψετε ατομικά. Από τις 25/3, που εισέρχεται ο Άρης στον Καρκίνο, ενεργοποιείται ο τομέας της δημιουργικότητας και του έρωτα. Μέχρι τις 20/5 θα είναι ιδανική εποχή για φλερτ και ψυχαγωγία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM