ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22-28/9/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22-28/9/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις αυτή την εποχή περνούν πολλά σκαμπανεβάσματα, καθώς ο Ερμής είναι σε αντίθεση με τον Δία στο ζώδιό σας και ενώ στις 23/9 επιστρέφει στην Παρθένο, επηρεάζοντας πλέον το 3ο δεκαήμερο, εισέρχεται ο Ήλιος την ίδια μέρα στον Ζυγό, επίσης σε αντίθεση, επομένως οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα συνεχίσετε να ταλαιπωρήστε ή να ταλαιπωρείτε τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26/9 θα σας δώσει την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Με το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού οι ανατροπές στον οικονομικό τομέα δοκιμάζουν τις αντοχές των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο, ωστόσο στις 27/9, με το τρίγωνο Σελήνης, Κρόνου και Ουρανού, θα ξεκινήσει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Εσείς του 3ου δεκαημέρου να αναμένετε σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά με το τρίγωνο Αφροδίτης και Ερμή με τον Πλούτωνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάτι σας φορτίζει ψυχικά τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο αυτή την εποχή και μέχρι τις 23/9, που επιστρέφει ο Ερμής στην Παρθένο, σε αντίθεση με τον Δία, θα είναι έντονο το παρασκήνιο και θα πρέπει να κρατάτε μυστικά τα σχέδιά σας. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό πάλι σε αντίθεση και θα νιώθετε υποτονικά. Στις 26/9 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα ευνοήσει ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά. Το 2ο δεκαήμερο αλλάζετε δουλειές μέχρι να βρείτε κάτι που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, ωστόσο στις 27/9, με το τρίγωνο Σελήνης, Κρόνου και Ουρανού, αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Η ερωτική ζωή των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο πάει πρίμα, καθώς ένας νέος έρωτας ξεκινά με θετικούς οιωνούς στις 27/9 με το τρίγωνο Αφροδίτης και Ερμή με τον Πλούτωνα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τις επόμενες μέρες καλό θα είναι να αποφύγετε τις επενδύσεις και τα ρίσκα οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, καθώς η αντίθεση Ερμή - Δία μέχρι τις 23/9, που επιστρέφει ο Ερμής στην Παρθένο, προμηνύει απώλειες. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό και ενώ θα έχετε πολλή ενέργεια κι αισιοδοξία, η αντίθεση με τον Δία δεν θα στηρίζει τις προσπάθειές σας. Στις 26/9, με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, είναι μια καλή μέρα για την έναρξη μιας ερωτικής σχέσης ή για ανάληψη ρίσκων, αλλά δεν θα πρέπει να έχετε υπερβολικές προσδοκίες. Σημαντική μέρα για το 2ο δεκαήμερο είναι στις 27/9 με το τρίγωνο Σελήνης, Κρόνου και Ουρανού που φέρνει επιτυχίες σε σπουδές και επαγγελματικά ταξίδια. Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ερμή και Πλούτωνα φέρνουν έσοδα στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις επόμενες μέρες οι ευθύνες σας θα είναι αυξημένες και αναγκαστικά θα μένουν πίσω οι προσωπικές σας ανάγκες. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο με την αντίθεση Ερμή - Δία θα αισθάνεστε πως δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με κάποιο μέλος της οικογένειας. Στις 26/9 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό δίνει ευκαιρίες για αγοραπωλησίες ακινήτων και ένα νέο ξεκίνημα που θα επαναφέρει τις ισορροπίες στις σχέσεις σας. Έσοδα μέσω τρίτων θα δώσουν μια ανάσα στο 2ο δεκαήμερο στις 27/9 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Σελήνης, Κρόνου και Ουρανού και θα μπορέσετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Εξαιρετική εποχή για νέες συνεργασίες, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό για τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο. Το τρίγωνο Αφροδίτης και Ερμή με τον Πλούτωνα υπόσχονται επιτυχίες.

ΛΕΩΝ

Η ανησυχία σας αυτή την εποχή για τις σπουδές ή διαδικαστικά ζητήματα χτυπάει κόκκινο, ενώ το άγχος και ένταση σας έχουν καταβάλει. Η αντίθεση Ερμή - Δία μέχρι τις 23/9, που επιστρέφει ο Ερμής στην Παρθένο, κι εν συνεχεία με τον Ήλιο, που εισέρχεται στον Ζυγό, θα καθιστά δύσκολη τη λήψη αποφάσεων και την απορρόφηση γνώσεων. Ωστόσο στις 26/9 με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα ευνοηθούν προσπάθειες σχετικά με θέματα εκπαίδευσης, εμπορικές συναλλαγές και υπογραφές συμβολαίων. Στις 27/9 το τρίγωνο Σελήνης, Κρόνου και Ουρανού δίνει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες και γνωριμίες και θα ωφεληθείτε ποικιλοτρόπως οι του 2ου δεκαημέρου. Το 3ο δεκαήμερο, με την επιστροφή του Ερμή στον τομέα των οικονομικών, αποφύγετε τα ρίσκα. Τα έσοδά σας αυξάνονται με το τρίγωνο Ερμή, Αφροδίτης και Πλούτωνα, αλλά υπάρχουν και πολλά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σάς απασχολούν αυτή την εποχή και με τον ανάδρομο Ερμή σε αντίθεση με τον Δία κάπου φρενάρουν οι υποθέσεις σας. Στις 23/9 ο κυβερνήτης σας επιστρέφει στο ζώδιό σας, αλλά εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό επίσης σε αντίθεση και η διαχείριση των πόρων σας θα αποτελεί το κύριο ζητούμενο για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Η Νέα Σελήνη στις 26/9 μπορεί να φέρει ένα καινούργιο συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές, αλλά και πάλι θα πρέπει να κρατήσετε άμυνες. Διαδικαστικά κολλήματα αρχίζουν να υποχωρούν από τις 27/9 με το τρίγωνο Σελήνης, Κρόνου κι Ουρανού, οπότε θα ξεμπλοκάρει η υλοποίηση ενός εγχειρήματος ή μπορεί να βρείτε μια θέση εργασίας με καλύτερες αποδοχές οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Ερμής, Αφροδίτη και Πλούτωνας σε τρίγωνο προμηνύουν έναν έρωτα που θα φέρει αέρα ανανέωσης στη ζωή των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο.

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς που προσπαθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας δεν βοηθά και πολύ η αντίθεση του Ερμή, που παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι τις 23/9, με τον Δία και η αναποφασιστικότητά σας θα έχει αντίκτυπο στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας, ενώ δεν θα ευνοηθούν ούτε οι νομικές υποθέσεις. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας και σας γεμίζει με ενέργεια και αισιοδοξία, κάτι που μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ, αν εξιδανικεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 26/9 αποτελεί εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Το 2ο δεκαήμερο θα έχετε επιτυχίες σε σπουδές και στον έρωτα με το τρίγωνο Σελήνης, Κρόνου και Ουρανού, ενώ το 3ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Ερμή, Αφροδίτης και Πλούτωνα, θα έχει ένα χαρμόσυνο γεγονός σχετικό με την οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εποχή σάς έχει πιάσει μια ραθυμία που μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά σας και πρέπει να καταβάλλετε υπερβολική προσπάθεια για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Η αντίθεση του Δία με τον Ερμή μέχρι τις 23/9 και εν συνεχεία με τον Ήλιο, που εισέρχεται στον Ζυγό, εντείνει το άγχος, το οποίο με τη σειρά του ρίχνει τους ρυθμούς σας. Μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε κάποια θεραπεία είναι στις 26/9 με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Το 2ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Σελήνης, Κρόνου και Ουρανού, θα κλείσετε μια καλή συμφωνία που θα αφορά μια αγοραπωλησία ή θα έχετε έσοδα μέσω ενός επιδόματος. Το τρίγωνο Ερμή, Αφροδίτης και Πλούτωνα θα ευνοήσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο σε υπογραφές συμβολαίων, σε σπουδές και εμπορικές υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας αρέσει να ρισκάρετε και να δοκιμάζετε την τύχη σας, η οποία αυτή την εποχή δεν είναι με το μέρος σας, καθώς η αντίθεση Ερμή - Δία που επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Στις 23/9 ο Ερμής επιστρέφει στην Παρθένο, αλλά εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό και συνεχίζουν οι αντιθέσεις, επομένως καλό θα είναι να κρατάτε ένα μέτρο με τα χρήματά σας. Στις 26/9 Η Νέα Σελήνη ευνοεί τη σύναψη ερωτικής σχέσης με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή την εφαρμογή μιας ιδέας. Το τρίγωνο Σελήνης, Κρόνου και Ουρανού φέρνει θετικές εξελίξεις σε συνεργασίες και το 2ο δεκαήμερο θα διευρύνετε το δίκτυο των γνωριμιών σας. Εσείς του 3ου δεκαημέρου με το τρίγωνο Ερμή, Αφροδίτης και Πλούτωνα να αναμένετε επιτυχίες στην καριέρα και αύξηση εσόδων. Εξαιρετική εποχή για να αναζητήσετε μια νέα θέση εργασίας ή να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η οικονομική αστάθεια που επικρατεί αυτή την εποχή έχει αντίκτυπο στις οικογενειακές σας σχέσεις και πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση των πόρων σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Η αντίθεση Ερμή - Δία μέχρι τις 23/9, που επιστρέφει ο Ερμής στην Παρθένο, δεν θα ευνοήσει τις αγοραπωλησίες ακινήτων, ενώ μπορεί να προκαλέσει εμπόδια στην εφαρμογή ενός στόχου. Ωστόσο στις 26/9 η Νέα σελήνη στον Ζυγό θα διευκολύνει τις προσπάθειες ενός νέου ξεκινήματος στα επαγγελματικά. Το 2ο δεκαήμερο θα έχετε αύξηση εσόδων με το τρίγωνα Σελήνης, Κρόνου και Ουρανού ή μπορεί να βρείτε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με Ερμή και Αφροδίτη επιβραβεύει τις προσπάθειες σε σπουδές και εμπορικές υποθέσεις, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο. Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σπουδές και ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας αυτή την εποχή προκαλούν πονοκέφαλο τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και ενδεχομένως να σκέφτεστε αλλαγή κατεύθυνσης. Η αντίθεση Ερμή - Δία δεν διευκολύνει τις προσπάθειές σας και σας έχει πιάσει άρνηση. Στις 23/9 ο Ερμής επιστρέφει στην Παρθένο, αλλά παίρνει τη θέση του ο Ήλιος στον Ζυγό και καθώς συνεχίζουν οι αντιθέσεις, θα πρέπει να κάνετε υπερπροσπάθεια για να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Πάντως, η Νέα Σελήνη στις 26/9 θα ευνοήσει ένα καινούργιο ξεκίνημα σε σπουδές. Το 2ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Σελήνης, Κρόνου και Ουρανού, θα βρείτε τον έρωτα σε ένα ταξίδι ή στον χώρο των σπουδών, κι αυτό θα ανεβάσει το ηθικό σας κατακόρυφα. Έσοδα μέσω τρίτων φέρνει το τρίγωνο Αφροδίτης, Ερμή και Πλούτωνα στο 3ο δεκαήμερο.

ΙΧΘΥΣ

Τα οικονομικά σας θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας καθώς ναι μεν υπάρχουν έσοδα, αλλά είναι οι αυξημένες και οι δαπάνες σας, επομένως πρέπει να κρατήσετε άμυνες. Η αντίθεση Ερμή - Δία μέχρι τις 23/9, που επιστρέφει ο Ερμής στην Παρθένο, δείχνει μια δυστοκία και παρότι την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό, οι αντιθέσεις θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν. Εξαιρετική στιγμή για να ζητήσετε κάποιο δάνειο ή χρηματοδότηση είναι στις 26/9 με τη Νέα Σελήνη. Έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας ή μιας επιδότησης φέρνουν τα τρίγωνα Σελήνης, Κρόνου και Ουρανού σε εσάς του 2ου δεκαημέρου, ενώ το 3ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Ερμή, Αφροδίτης και Πλούτωνα ξεκινάτε μια καινούργια συνεργασία που θα αυξήσει τα έσοδα. Η κοινωνική σας ζωή είναι αρκετά καλή και μια καινούργια γνωριμία θα σας γοητεύσει.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ