Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22-28/12/2022)

ZODIA.gif
0

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 23/12 θα ευνοήσει για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο ένα καινούριο ξεκίνημα που θα αφορά τα επαγγελματικά σας. Εξαιρετική εποχή για να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση ή να υπογράψετε μια σύμβαση. Προτιμήστε υπογραφές και συμφωνίες να έχουν γίνει μέχρι τις 29/12 που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και δεν θα ευνοεί τέτοιου είδους υποθέσεις. Τα Χριστούγεννα η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο και καθώς τονίζει τον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε εκδρομές και να διασκεδάσετε παρέα με φιλικά σας πρόσωπα. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα θα είναι αρκετά αποδοτικές και ευνοϊκές για ταξίδια και περιπέτειες. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 23/12 οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα έχετε κάποια θετικά νέα που θα αφορούν τους στόχους σας και θα επιβραβευτούν οι προσπάθειές σας. Ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό θα διευκολυνθούν περισσότερο μέχρι τις 29/12 που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και μέχρι τις 19/1/2023 ενδεχομένως να προκύπτουν κάποια προβλήματα ή καθυστερήσεις. Τα Χριστούγεννα με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο σας θα τα περάσετε μαζί με αγαπημένα πρόσωπα. Φροντίστε τους ηλικιωμένους κι εκφράστε την αγάπη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εποχή καλείστε να αναπροσαρμόσετε τις ανάγκες σας και να θέσετε νέες προτεραιότητες και ιδανική στιγμή για αλλαγή τακτικής είναι στις 23/12 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Το γεγονός ότι τα οικονομικά σας βελτιώνονται δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνετε υπερβολές με τα χρήματά σας. Ειδικά μες τις γιορτές που θα είναι τα έξοδά σας αυξημένα, πρέπει να κρατήσετε ένα μέτρο. Οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες φροντίστε να γίνουν μέχρι τις 29/12 που ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 19/1/2023. Τα Χριστούγεννα η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο και ευνοεί τα ταξίδια και τις επαφές με το εξωτερικό. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα στις επόμενες μέρες πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στις σχέσεις σας και να παραμερίσετε για λίγο τις προσωπικές σας ανάγκες καθώς το τελευταίο διάστημα έχετε απομακρυνθεί από άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 23/12 είναι μια καλή στιγμή για να εκτιμήσετε το γεγονός ότι είστε όλοι μαζί και να αφοσιωθείτε στο ταίρι σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 29/12 ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και θα παραμείνει μέχρι τις 19/1/2023, επομένως καλό θα είναι κάθε είδους συμφωνίες για συνεργασίες να έχουν πραγματοποιηθεί έως τότε. Τα Χριστούγεννα η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο και δίνει έμφαση στην ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για τα επαγγελματικά σας στις 23/12 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Θέστε καινούριους στόχους και κυνηγήστε τα όνειρά σας. Αν μπορέσετε να τακτοποιήσετε σημαντικές επαγγελματικές υποθέσεις και υπογραφές συμβολαίων μέχρι τις 29/12 που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος, έχει καλώς. Ειδάλλως, μέχρι τις 19/1/2023 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Τα Χριστούγεννα εισέρχεται η Σελήνη στον Υδροχόο και φωτίζει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Απολαύστε τις στιγμές με την οικογένεια και όσους αγαπάτε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξασκήστε τα ταλέντα σας και ταξιδέψτε σε νέα δημιουργικά μονοπάτια καθώς η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει έμπνευση κι ευκαιρίες για ψυχική ανάταση. Εξαιρετική εποχή για το ξεκίνημα μιας ερωτικής σχέσης ή την απόκτηση παιδιού. Επειδή στις 29/12 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, δώστε έμφαση στο φλερτ τώρα που είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες για εσάς. Μέχρι τις 19/1/2023 που θα παραμείνει σε ανάδρομη πορεία, ενδεχομένως να μην ικανοποιούνται οι προσδοκίες σας ή να μην είναι και τόσο καλές οι επιλογές σας. Τα Χριστούγεννα όσοι εργάζεστε θα έχετε αυξημένο φόρτο εργασίας, αλλά θα αυξηθούν και τα έσοδά σας, επομένως θα αξίζει ο κόπος. 

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 23/12 μπορείτε να ξάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας και να αφήσετε πίσω δυσάρεστες καταστάσεις που έχουν ψυχράνει τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ειδικά μέρες που είναι, καλό είναι να μην είστε πικραμένοι. Επιλύστε τις όποιες διαφορές σας μέχρι τις 29/12 που γυρίζει ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 19/1/2023 ενδεχομένως να υπάρχουν προβλήματα στις συνεννοήσεις σας και να δημιουργούνται παρεξηγήσεις με το παραμικρό. Τα Χριστούγεννα με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο η διάθεσή σας για απολαύσεις θα είναι αυξημένη. Αφιερώστε χρόνο στην ψυχαγωγία, οι ελεύθεροι στο φλερτ κι οι γονείς σα παιδιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνιακή σας διάθεση θα είναι αυξημένη και θα έχετε περισσότερη διάθεση για να βελτιώσετε τις σχέσεις με οικείους. Μια πολύ καλή στιγμή για να έρθετε πιο κοντά και να αφήσετε στο παρελθόν γεγονότα που σας έχουν στεναχωρήσει είναι στις 23/12 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Προσπαθήστε να επιλύσετε τις διαφορές σας πριν τις 29/12 που γυρίζει ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία. Εκδρομές και σύντομες αποδράσεις θα σας χαρίσουν στιγμές απόλαυσης και θα ξεκουραστείτε. Τα Χριστούγεννα η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο και ενεργοποιεί τον τομέα της οικιακής σας ζωής, που σημαίνει πως προβλέπονται όμορφες στιγμές με την οικογένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις τελευταίες μέρες του μήνα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και μια πολύ καλή στιγμή για να συζητήσετε σχετικά με την αύξηση των αποδοχών σας είναι στις 23/12 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας και διεκδικήστε αυτά που αξίζετε. Επειδή Στις 29/12 ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19/1/2023, προσπαθήστε να επισπεύσετε τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες σας, εφόσον είναι εφικτό. Τα Χριστούγεννα με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο θα ευνοηθούν οι εκδρομές, οι σύντομες αποδράσεις κι οι επαφές με οικείους (αδέλφια, ανίψια, βαφτιστήρια, κλπ). 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με θετικό πρόσημο κλείνει ο μήνας κι ουσιαστικά η χρονιά καθώς στις 23/12 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και είναι ιδανική στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους και να σχεδιάσετε καινούρια πλάνα για το μέλλον. Μπορεί να αφορούν τη σταδιοδρομία σας ή την προσωπική σας ζωή. Δώστε έμφαση στη βελτίωση της εικόνας σας και του επαγγελματικού σας προφίλ. Αν είναι να κάνετε μια σημαντική αλλαγή στην εμφάνισή σας, κάντε τη μέχρι τις 29/12 που γυρίζει ο Ερμής στο ζώδιό σας σε ανάδρομη πορεία. Τα Χριστούγεννα προβλέπεται αύξηση κερδών με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 23/12 σας καλεί να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ανάπαυλα και στην τόνωση της φυσικής και ψυχικής σας ευεξίας, ώστε όταν έρθει ο μήνας των γενεθλίων σας να είστε φρέσκοι κι ανανεωμένοι. Αν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας, προτιμήστε να το κάνετε μέχρι τις 29/12 που γυρίζει ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία. Μέχρι τις 19/1/2023 θα πρέπει να κρατάτε σιγή ιχθύος για τα σχέδιά σας και να προσέχετε το παρασκήνιο. Τα Χριστούγεννα η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας και τονίζει τις προσωπικές σας επιθυμίες. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και απολαύστε τις στιγμές με όποιους και ό,τι κι αν κάνετε.

ΙΧΘΥΣ

Κυνηγήστε τα όνειρά σας και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας καθώς η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 23/12 ευνοεί κάθε είδους νέα ξεκινήματα. Επειδή αυτή την εποχή είναι αυξημένη κι η ενσυναίσθησή σας, μπορείτε να προσφέρετε έργο μέσω συλλογικών δράσεων ή μπορείτε και μόνοι σας να βοηθήσετε έμπρακτα όσους έχουν ανάγκη. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσετε σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Από τις 29/12 και μέχρι τις 19/1/2023 που θα είναι ο Ερμής ανάδρομος θα είναι πιο δύσκολο να επανέλθουν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας. Τα Χριστούγεννα σας βρίσκουν με εσωστρεφή διάθεση και θα προτιμήσετε να περάσετε στιγμές με την οικογένεια ή τον εαυτό σας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ