Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (21-27/7/2021)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (21-27/7/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Η ανάγκη σας για αύξηση των εσόδων σάς ωθεί να αναλάβετε ρίσκα, ωστόσο οι πιθανότητες να βγείτε κερδισμένοι αυτή την εποχή είναι ελάχιστες. Διαφυλάξτε τους πόρους σας και προσέξτε τις υπερβολές με τα χρήματα που ξοδεύετε στην ψυχαγωγία, καθώς από τις 22/7 που εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα θα αναζητάτε την πολυτέλεια και τις απολαύσεις πολύ πιο έντονα. Στον ερωτικό τομέα το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 23/7 υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις, αρκεί να είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες. Φορέστε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο και φλερτάρετε. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση ενός οικογενειακού ζητήματος στις 25/7, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία προμηνύει κάποια κρίση στις σχέσεις των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο. Συγκρούσεις για οικονομικά θέματα μπορεί να προκληθούν στις 26/7 με το τετράγωνο Ερμή - Άρη ή να μην αποδώσει τα επιθυμητά κέρδη μια επένδυση που θα κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας αυτή την εποχή είναι σε φθίνουσα πορεία, καθώς ο Άρης στο ζώδιό σας προκαλεί έριδες και επιθετικότητα. Στις 22/7 ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα και για τις επόμενες 4 εβδομάδες θα είναι ιδανική εποχή να διοχετεύσετε την ενέργειά σας στο σπίτι, να ασχοληθείτε με τη φροντίδα των αγαπημένων σας και να ομορφύνετε τον χώρο σας. Μια πολύ καλή μέρα για ενοικίαση ή αγοραπωλησίες ακινήτων είναι στις 23/7 με το τρίγωνο Ερμή - Δία, οπότε μπορείτε να πετύχετε μια καλή τιμή και να βγείτε κερδισμένοι. Στις 25/7 το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία φέρνει για τους γεννημένους το 1 δεκαήμερο μια δυσαρμονία στην επικοινωνία με οικείους και θα υπάρχει ένα κλίμα δυσαρέσκειας, ενώ στις 26/7 το τετράγωνο Ερμή - Άρη μπορεί να προκαλέσει σε εσάς του 2ου δεκαημέρου ταραχές, δυσκολίες και προβλήματα μέσα στην οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οικονομικές υποθέσεις χρήζουν προσοχής το προσεχές διάστημα, καθώς μπορεί να προκαλέσουν διχόνοια αν δείτε επιφανειακά κάποια σημαντικά ζητήματα. Σε ό,τι αφορά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις για προώθηση υπηρεσιών, από τις 22/7 που εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα θα έχετε περισσότερη ενέργεια και θα αποδώσουν καρπούς οι επαφές που θα γίνουν. Ενδεχομένως να βρείτε άτομα που θα σας στηρίξουν στην εφαρμογή μιας ιδέας και να δρομολογηθούν πιο γρήγορα οι υποθέσεις σας. Εξαιρετική μέρα για να παρουσιάσετε ένα νέο εγχείρημα είναι στις 23/7 με το τρίγωνο Ερμή - Δία. Επίσης θα ευνοηθούν οι εκδρομές και οι συναντήσεις με φίλους, ενώ θα κάνετε και νέες γνωριμίες. Στις 25/7 το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία φέρνει αύξηση εξόδων που ίσως φρενάρουν την υλοποίηση ενός σχεδίου, ενώ το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη στις 26/7 θα προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά και η καριέρα αποτελούν το επίκεντρο της προσοχής σας, ωστόσο πρέπει να προσέξετε τις οικονομικές σας διαπραγματεύσεις, καθώς, όσοι πάτε για τα πολλά, μπορεί να χάσετε και τα λίγα. Αν είναι υπερβολικές οι απαιτήσεις σας θα χαλάσει μια συμφωνία που θα είχε μακροπρόθεσμα οφέλη. Από τις 22/7 που εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα η επιθυμία σας για απόκτηση περιουσίας και χρημάτων θα είναι έντονη και αν κυνηγήσετε ευκαιρίες, θα αυξήσετε τα κέρδη σας. Μια πολύ δυνατή μέρα για συζητήσεις σχετικά με την αύξηση των αποδοχών σας και για διαπραγματεύσεις είναι στις 23/7 με το τρίγωνο Ερμή - Δία που φέρνει τύχη και ευκαιρίες για μια καλύτερη καριέρα. Στις 25/7 το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία θα σας προκαλέσει ραθυμία και έντονη τάση για σπατάλες, οπότε προσπαθήστε να τις κοντρολάρετε. Έντονες διαφωνίες για οικονομικά ζητήματα στις 26/7 φέρνει το τετράγωνο Ερμή - Άρη.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα και θα πρέπει να μεθοδεύσετε τις ενέργειές σας ώστε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας χρήζουν προσοχής. Στις 22/7 εισέρχεται ο κυβερνήτης σας, ο Ήλιος, στο ζώδιό σας και ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σας. Η ενέργειά σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα και ό,τι θέλετε θα το διεκδικείτε δίχως δεύτερη σκέψη. Οι φιλοδοξίες σας θα είναι υψηλές και θα κερδίσετε την εκτίμηση σημαντικών ατόμων. Στις 23/7 με το τρίγωνο Ερμή - Δία θα ευνοηθούν τα ταξίδια και οι επαφές με το εξωτερικό και θα διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας. Επίσης, θα έχετε καλή απόδοση σε ό,τι αφορά τις σπουδές και τις νομικές υποθέσεις. Δύσκολη μέρα για επικοινωνία με ηλικιωμένους είναι στις 26/7 με το τετράγωνο Ερμή - Άρη. Η αδιαλλαξία ορισμένων θα σας προκαλέσει θυμό. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κοινοί πόροι, επιδοτήσεις και αναζήτηση μιας νέας πηγής εσόδων θα αποτελέσουν προτεραιότητα τις επόμενες μέρες και θα είστε αρκετά απασχολημένοι. Ωστόσο δεν θα λείψουν τα μπερδέματα στην ερωτική σας ζωή και συχνά θα αποσπάται η προσοχή σας μέχρι να ξεκαθαριστούν κάποιες υποθέσεις. Μία από τις θετικότερες μέρες είναι στις 23/7 με το τρίγωνο Ερμή - Δία που δίνει ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας και για επίλυση θεμάτων Δημοσίου. Επίσης θα ευνοήσει την ερωτική σας ζωή και μια περιστασιακή έστω σχέση θα σας αναζωογονήσει. Στις 25/7 με το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία θα νιώσετε έντονη έλξη προς ένα φιλικό σας πρόσωπο και θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας, αλλά δεν θα πρέπει να γίνετε πιεστικοί. Ιδιαίτερη προσοχή σε ταξίδια και μετακινήσεις στις 26/7, καθώς το τετράγωνο Ερμή - Άρη θα σας προκαλέσει ανυπομονησία. Προσοχή στην οδήγηση.

ΖΥΓΟΣ

Ο τομέας της κοινωνικής σας δικτύωσης ενεργοποιείται με την είσοδο του Ήλιου στις 22/7 και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ψυχαγωγία. Ωστόσο δεν θα λείψουν κάποιες κόντρες λόγω ερωτικών διεκδικήσεων και οι ισορροπίες θα είναι λεπτές. Ένα καινούργιο άτομο στην παρέα θα ταράξει τις ισορροπίες και θα πρέπει να προσέξετε σε ποιους θα πείτε τα μυστικά σας. Όσοι ασχολείστε αυτή την εποχή με την εφαρμογή μιας ιδέας στις 23/7 με το τρίγωνο Ερμή - Δία θα είναι μια καλή μέρα για να την προωθήσετε και να βρείτε άτομα που θα σας στηρίξουν. Επίσης, μπορεί να ξεκινήσει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία μέσω διαδικτύου και να αυξηθεί το εισόδημά σας. Μια ιδιαίτερη μέρα για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι στις 25/7. Το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία θα προκαλέσει πρόσφορο έδαφος για εξαπατήσεις, παρεξηγήσεις και εξιδανίκευση επιχειρηματικών προτάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας βαίνουν καλώς και έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, αρκεί να μην είστε ενθουσιώδεις και ανυπόμονοι. Από τις 22/7, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα, θα είστε ακόμα πιο δραστήριοι και θα δώσετε έμφαση στις φιλοδοξίες σας. Ιδανική εποχή για να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση και για να βρείτε μια θέση εργασίας με καλύτερες αποδοχές. Οι δεξιότητες και η εμπειρία σας θα εκτιμηθούν. Εξαιρετική μέρα για επαφές με εργοδότες και άτομα που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας είναι στις 23/7 με το τρίγωνο Ερμή - Δία. Προσέξτε στις 25/7, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία μπορεί να σας αφήσει μια πικρή γεύση σε ένα ταξίδι. Ίσως να αποχωριστείτε έναν καλοκαιρινό έρωτα που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, στο τέλος όμως θα σας μείνουν οι ευχάριστες αναμνήσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε επικεντρωθεί στα επαγγελματικά σας με αποτέλεσμα να μένει πίσω η προσωπική σας ζωή και θα πρέπει με κάθε τρόπο να μοιράσετε τον χρόνο έτσι ώστε να μην υπάρχουν κενά. Αυτή την εποχή υπάρχουν σημαντικά θέματα που, αντί να επιλύονται, κρύβονται κάτω από το χαλί και μπορεί να εκτονωθούν σε ανύποπτο χρόνο. Από τις 22/7 που εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα θα είναι μια καλή εποχή για να ταξιδέψετε, να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας και να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Στις 23/7 το τρίγωνο Ερμή - Δία δίνει ευκαιρίες στους ελεύθερους να φλερτάρουν και να προσελκύσουν το ενδιαφέρον ‒ θα είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Στις 25/7 το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία θα προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σας αν το ταίρι σας νιώσει παραμελημένο και ίσως να είναι η τελευταία σας ευκαιρία για να σώσετε την κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναταράξεις στην ερωτική σας ζωή φέρνει ο Άρης στον Ταύρο, ταυτόχρονα ο Ουρανός σας κάνει να αναζητάτε περισσότερες εμπειρίες και πρέπει να είστε πιο εγκρατείς προκειμένου να μη θέσετε σε κίνδυνο τον δεσμό σας. Όσο αφορά τα οικονομικά σας, από τις 22/7 που εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα θα έχετε κάποια έσοδα μέσω τρίτων (ενός επιδόματος, μιας χρηματοδότησης ή του/της συντρόφου) και θα μπορέσετε να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας. Οι ελεύθεροι θα είστε πιο πρόθυμοι για φλερτ, ενώ θα προσελκύετε και το ενδιαφέρον των άλλων. Στις 23/7 το τρίγωνο Ερμή - Δία φέρνει έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας και ευνοεί τις αγοραπωλησίες ακινήτων. Δύσκολες μέρες για οικογενειακές και ερωτικές σχέσεις είναι στις 25 και 26/7 με τα τετράγωνα Αφροδίτης - Δία κι Ερμή - Άρη αντίστοιχα. Προσέξτε να μη ρίξετε λάδι στη φωτιά, αν αρχίσει να δημιουργείται τεταμένο κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το κυνήγι νέων ευκαιριών απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας και από τη μια είναι καλό γιατί έχετε περισσότερες πιθανότητες για επιτυχίες, από την άλλη όμως έχετε αφήσει στην άκρη την οικογενειακή σας ζωή. Από τις 22/7, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα, θα έχετε περισσότερη ενέργεια να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας και θα είναι ιδανική εποχή για να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας. Διαπραγματεύσεις και νέες συνεργασίες προσπαθήστε να τις προγραμματίσετε για τις 23/7 που το τρίγωνο Ερμή - Δία φέρνει τύχη και αίσιες εξελίξεις. Επίσης, θα είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσετε σχέσεις με οικείους. Στις 25/7 το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία φέρνει έναν νέο έρωτα με άτομο από τον χώρο της εργασίας, αλλά δεν θα πρέπει να επενδύσετε συναισθηματικά. Προσέξτε για πιθανή ένταση στην οικογένεια στις 26/7 με το τετράγωνο Ερμή - Άρη.

ΙΧΘΥΣ

Τα οικονομικά και επαγγελματικά σας ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και από τις 22/7, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα, θα αναζητήσετε καλύτερες συνθήκες εργασίας και θα κυνηγήσετε με περισσή αποφασιστικότητα νέες ευκαιρίες. Επίσης, θα είναι μια καλή εποχή για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Ενδεχομένως στις διακοπές να κάνατε κάποιες παρασπονδίες στη διατροφή σας και είναι λογικό, πλέον όμως καλό θα είναι να ξεκινήσετε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα σε συνδυασμό με άσκηση. Εξαιρετική μέρα για εύρεση εργασίας με καλύτερες αποδοχές είναι στις 23/7 με το τρίγωνο Ερμή - Δία. Στις 25/7 το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία δεν θα ευνοήσει τα ρίσκα και ό,τι έχει να κάνει με κερδοσκοπία. Αν πάλι θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, κάντε το με μέτρο. Δύσκολη μέρα για μετακινήσεις και επαφές με άτομα από τον εργασιακό σας χώρο είναι στις 26/7 με το τετράγωνο Ερμή - Άρη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM
Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ