ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Flash Chasers #GETOUTHERE

Flash Chasers #GETOUTHERE Facebook Twitter
0

Στην οδό Πιττάκη στου Ψυρρή - γνωστή για τα όμορφα φωτιστικά που κρέμονται ψηλά ανάμεσα στα κτίρια - κατέληξε η 5η (από τις 7) εξόρμηση των Flash Chasers που μαζί με το Nike+ Run Club πραγματοποιούν κάθε Δευτέρα τρέξιμο στην πόλη και βραδινή προπόνηση. Σε κάθε συνάντηση συμμετέχουν όλο και περισσότεροι δρομείς και αυτήν την Δευτέρα ήταν πιο πολλοί από ποτέ! Οι Flash Chasers είναι δρομείς κάθε ηλικίας και ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης που με την κοινή τους αγάπη για το τρέξιμο γίνονται κάθε φορά μια παρέα. Οι Flash Chasers είναι μία από τις πιο πρωτότυπες και διαδραστικές, urban running ενέργειες της πόλης. Σε κάθε δοκιμασία οι δρομείς που παίρνουν μέρος καλούνται να βγουν και να τρέξουν για να ανακαλύψουν ένα κρυμμένο stencil και να το κάνουν share στα social media με hashtags #GETOUTHERE #NRC #WERUNATHENS. Στοιχεία για το πού βρίσκεται κάθε φορά το stencil δίνονται σε όσους γράφονται στις δοκιμασίες μέσω του www.nike.com/Athens.

Flash Chasers #GETOUTHERE Facebook Twitter

Oι Flash Chasers έκαναν για άλλη μια φορά τη διαφορά με την εμφάνισή τους στα στενά του κέντρου. Αυτός είναι και ο σκοπός τους άλλωστε, βγαίνουν να τρέξουν στην πόλη χωρίς να τους νοιάζει ούτε αν βρέχει, ούτε αν κάνει κρύο, ούτε αν είναι βράδυ. Οι Flash Chasers δεν έχουν καμία δικαιολογία. Πέρα από τα οφέλη της κάθε προπόνησης, το τρέξιμο στου Ψυρρή και στην πλατεία Μοναστηρακίου ήταν από μόνο του μία όμορφη εμπειρία. Ο κόσμος που μας έβλεπε να τρέχουμε έδινε παλμό στην προπόνηση, με εμψυχωτικά σχόλια και φιλική διάθεση την οποία μας μετέδιδε και έκανε την βραδιά ακόμη πιο διασκεδαστική. Η οδός Πιττάκη όπου κατέληξε η διαδρομή ομόρφυνε την προπόνηση με την ιδιαίτερη εικαστική παρέμβαση με τα φωτιστικά και μας έφτιαξε πραγματικά το κέφι.

Flash Chasers #GETOUTHERE Facebook Twitter

Πέρα από τα όμορφα φωτιστικά η πεζοδρομημένη οδός Πιττάκη έχει την ιδιαιτερότητα ότι αποτελεί είσοδο στην ευρύτερη συνοικία του Ψυρρή. Τα γύρω στενά φιλοξενούν ένα μείγμα κατοικιών και καταστημάτων μικρών επιχειρήσεων και παραδοσιακών επαγγελμάτων τα οποίο όμως δυστυχώς όλο και συρρικνώνονται. Εργαστήρια και αντικερί με παλιά φωτιστικά και έπιπλα είναι χαρακτηριστικά της περιοχής. Το μείγμα δημιουργεί την αυθεντική ταυτότητα μιας παραδοσιακής Αθηναϊκής συνοικίας που συνδέει το Ψυρρή με το Μοναστηράκι, το Θησείο και την Πλάκα. Στην οδό Πιττάκη ήταν τοποθετημένο το κρυφό stencil τo οποίο όπως και κάθε εβδομάδα το βγάλαμε φωτογραφία με flash και την ανεβάσαμε στο instagram χρησιμοποιώντας τα hashtags #GETOUTHERE #NRC #WERUNATHENS. Μπορείς και εσύ να δηλώσεις συμμετοχή και συναντήσεις τους flash chasers την επόμενη Δευτέρα στο κατάστημα της Nike στην Ερμού. Μαζί τους θα ανακαλύψεις το επόμενο stencil σε μία ακόμη διαδρομή έκπληξη.

Flash Chasers #GETOUTHERE Facebook Twitter

Flash Chasers #GETOUTHERE Facebook Twitter

0

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μικροεπεμβατική χειρουργική θυρεοειδούς δίνει σύγχρονες, ασφαλείς και ριζικές λύσεις

The Health Book / Η μικροεπεμβατική χειρουργική θυρεοειδούς δίνει σύγχρονες, ασφαλείς και ριζικές λύσεις

Για τις νέες δυνατότητες της μικροεπεμβατικής χειρουργικής σε αυτόν τον τομέα μάς μιλά ένας από τους πλέον έμπειρους και εξειδικευμένους χειρουργούς στην πατρίδα μας.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Απαραίτητος ο προληπτικός καρδιολογικός έλεγχος για όλους, ειδικά για τους νέους

The Health Book / Απαραίτητος ο προληπτικός καρδιολογικός έλεγχος για όλους, ειδικά για τους νέους

Κάθε φορά που ένας αθλητής καταρρέει στο γήπεδο, μετά το σοκ της είδησης συνειδητοποιούμε ως κοινωνία πόσο απαραίτητος είναι ο συστηματικός καρδιολογικός έλεγχος σε κάθε ηλικία και ακόμα περισσότερο στα παιδιά, τους εφήβους και τους νέους. Για να μην υπάρξει ξανά τέτοιο περιστατικό, πρέπει να κάνουμε όλοι πράξη τη σύσταση των ειδικών για καρδιολογικές διαγνωστικές εξετάσεις και η πολιτεία αντίστοιχα το χρέος της.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Η τεχνητή νοημοσύνη έφερε την επανάσταση στην έγκαιρη διάγνωση του μελανώματος

The Health Book / Η τεχνητή νοημοσύνη έφερε την επανάσταση στην έγκαιρη διάγνωση του μελανώματος

Τα τελευταία χρόνια έχει συντελεστεί ένα από τα μεγαλύτερα success stories της ογκολογίας στο μελάνωμα, με συνέπεια να πληθαίνει ο αριθμός των ασθενών που κερδίζουν τη μάχη χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας, η οποία καθιστά ακόμα πιο έγκαιρη τη διάγνωση και την εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Εκνευρισμός: ένας μικρός ύμνος σ’ αυτό το παραγνωρισμένο συναίσθημα

Υγεία & Σώμα / Εκνευρισμός: ένας μικρός ύμνος σ’ αυτό το παραγνωρισμένο συναίσθημα

Γελάμε και κάποτε περιφρονούμε τους μονίμως εκνευρισμένους ανθρώπους, όμως, αγνοούμε την πραγματική φύση του εκνευρισμού και από τι (ίσως) μας προστατεύει.
EΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ Η ψυχική υγεία στη μετά-covid εποχή

The Health Book / Η ψυχική υγεία στη μετά-covid εποχή

Είναι αναγκαίο να παρθούν μέτρα για την πρόληψη και αντιμετώπιση των ψυχικών νόσων, προκειμένου η πανδημία να μην αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της σε μια νέα γενιά που μεγαλώνει μέσα σε περιορισμούς, τραγωδίες, ανασφάλειες και ανεπάρκειες.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ