ADVERTORIAL

 

Το θέμα «ομορφιά» είναι ίσως το πιο αγαπημένο topic, ακόμα και ανάμεσα σε διαφορετικές γυναίκες που μόλις γνωρίστηκαν. Όχι μόνο τις φέρνει κοντά αλλά καταλήγουν να μιλούν ώρες σχετικά με συμβουλές, νέα προϊόντα και tips. Ο στόχος είναι πάντα ένας και κοινός: ο χρόνος. Σε αυτές τις συζητήσεις το Collagen Pro-active κλέβει την παράσταση, γιατί είναι το αγαπημένο μας πόσιμο κολλαγόνο εδώ και χρόνια. Χαρίζει ελαστικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά, δυνατά νύχια και υγιείς αρθρώσεις. Και όλα αυτά με ένα μόνο καπάκι, κάθε βράδυ, λίγο πριν από τον ύπνο. Δεν το λες και λίγο αυτό…


Αν αναρωτιέσαι τι είναι το κολλαγόνο, πρόκειται για μια πρωτεΐνη-κλειδί του οργανισμού μας, ένα βασικό συστατικό του δέρματος και των αρθρώσεών μας. Είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναπαραγωγή του δέρματος, των χόνδρων, των αρθρώσεων αλλά και των οστών μας. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι το «γιατί το χρειαζόμαστε;» Γιατί, δυστυχώς, τα αποθέματα κολλαγόνου μειώνονται με τα χρόνια και με γοργούς ρυθμούς, ιδίως μετά τα 25! Και το χειρότερο είναι πως αυτό το τόσο πολύτιμο συστατικό του οργανισμού μας αδυνατούμε να το προσλάβουμε από κάποιο είδος τροφής.


Τι συμβαίνει, όμως, όταν χάνεται το κολλαγόνο μας; Οι κυριότερες συνέπειες και επιπτώσεις είναι η σταδιακή αύξηση των ρυτίδων, η απώλεια του «οβάλ» του προσώπου και η άτονη, θαμπή και «σπασμένη» επιδερμίδα. Τα μαλλιά χάνουν τη δύναμή τους. Τα νύχια μας μπορεί να σπάνε. Οι αρθρώσεις μας πονάνε.

 

Εκεί ακριβώς έρχεται το Collagen Pro-active, που με τη μοναδική του φόρμουλα αποδεδειγμένα ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση των επιπέδων του στις αρθρώσεις και στο χόριο του δέρματος. Έχει θετικά αποτελέσματα τόσο στην υγεία όσο και στη διατήρηση μιας νεανικής, γεμάτης φρεσκάδα, αναζωογονημένης εμφάνισης.

 

Tο Collagen Pro-active, με τη μοναδική του φόρμουλα, αποδεδειγμένα ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση των επιπέδων του στις αρθρώσεις και στο χόριο του δέρματος.

 


Κι αν ακόμα αναρωτιέσαι γιατί να το πάρεις, αρκεί να σκεφτείς πως είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε πόσιμη μορφή, που το καθιστά πιο εύληπτο. Η πατενταρισμένη διαδικασία ενζυματικής υδρόλυσής του επιτρέπει την καλύτερη απορρόφησή του από τον οργανισμό και τη συσσώρευσή του στα σημεία όπου εκδηλώνεται ανάγκη στο σώμα. Κάθε ημερήσια δόση περιέχει 10.000 mg υδρολυμένου κολλαγόνου. Βάσει κλινικών μελετών, αυτή είναι η ενδεδειγμένη δόση για να έχουμε όλα τα οφέλη του. Με δυο λόγια, είναι είκοσι φορές πιο ισχυρό και πιο αποτελεσματικό απ’ οποιοδήποτε χάπι κολλαγόνου!


Γυναίκες που διαπιστώνουν τριχόπτωση, αδυναμία στα νύχια ή την πρώτη εμφάνιση ρυτίδων. Άτομα με προβλήματα στις αρθρώσεις, όπως αρθρίτιδα ή οστεοαρθρίτιδα. Άτομα που ασκούνται συστηματικά και αθλητές. Γυναίκες στην περίοδο της εμμηνόπαυσης ή στην κλιμακτήριο. Γενικά, όσοι επιθυμούν να προλάβουν και να αντιμετωπίσουν προβλήματα των αρθρώσεων, του ταλαιπωρημένου δέρματος, καθώς και αδύναμων μαλλιών και νυχιών είναι απαραίτητο να πάρουν Collagen Pro-active.


Η διαδικασία είναι απλή. Αγοράζεις ένα Collagen Pro-active από το φαρμακείο ή online και το παίρνεις κάθε βράδυ, λίγο πριν από τον ύπνο, γιατί εκείνη την ώρα γίνεται η παραγωγή κολλαγόνου. Μια καθημερινή συνήθεια που συμβάλλει στην υγεία και την ομορφιά μας. Φαντάζεσαι κάποια καλύτερη night beauty routine;