Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και έχει τα δικά της "κουμπιά", που θα την ερεθίσουν για να φτάσει εκεί που θέλει να πάει. Οι παρακάτω 5 αλήθειες όμως, ισχύουν για την πλειοψηφία του γυναικείου φύλου και είναι χρήσιμες για κάθε άνδρα. 

 

1. 

Ξέρουν πότε αυτό που της κάνετε το είδατε σε πορνό 

Ό,τι δείχνει μία ταινία πορνό, είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να φαίνεται καλά στην κάμερα και οι κινήσεις εστιάζουν κατά κύριο λόγο στα γεννητικά όργανα του άνδρα και της γυναίκας. Το σεξ όμως είναι μία εμπειρία που ο άνθρωπος τη βιώνει με όλο του το σώμα, και γι' αυτό συχνά οι ιδέες από τέτοιες ταινίες είναι απρόσωπες και κρύες. Επομένως ξεχωρίζουν και πολύ συχνά ξενερώνουν τη γυναίκα.

 

2.

Η διάρκεια - αντοχή είναι υπερεκτιμημένη

Το γνωστό "όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο" δεν ισχύει πάντα. Από κάποιο σημείο και μετά, η γυναίκα απλώς περιμένει καρτερικά τον άντρα να τελειώσει, σκεπτόμενη τι στο καλό κάνει τόση ώρα ή τι θα φάει το βράδυ. Φυσικά και δεν πρόκειται να πει κάτι, δεν θέλει και να σε ξενερώσει, αλλά αυτό που εσύ θεωρείς "επιτυχία", το αν αντέχεις για παράδειγμα μία ώρα, για εκείνη κάνει το σεξ περισσότερο καθήκον παρά απόλαυση.

 

3. 

Ξέρουν ακριβώς πώς θα φτάσουν σε οργασμό

Εάν τίποτα από αυτά που κάνεις δεν φαίνεται να έχει αποτέλεσμα, τότε το καλύτερο είναι να τη ρωτήσεις. Το πιο πιθανό είναι να σου πει ακριβώς τι είναι αυτό που την ερεθίζει. Οι γυναίκες δεν αποκαλύπτουν εύκολα αυτό που θέλουν γιατί ντρέπονται ή γιατί πιστεύουν ότι θα σε κάνουν να νιώσεις άσχημα.

 

4.

Μερικές φορές, η διαδικασία προς τον οργασμό είναι περισσότερο άγχος παρά απόλαυση

Υπάρχουν γυναίκες που φτάνουν στον οργασμό πολύ δύσκολα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν απολαμβάνουν την υπόλοιπη διαδικασία του σεξ. Πολύ συχνά φτάνουν στο σημείο να αποφεύγουν το σεξ, ώστε να μην απογοητεύσουν τον παρτενέρ τους και να μην υπομείνουν τις ατέλειωτες προσπάθειες για ένα αποτέλεσμα που δεν πρόκειται να έρθει. Δείξε κατανόηση όταν στο εξηγήσει και φρόντισε να περάσει καλά κατά τη διάρκεια του σεξ, χωρίς να προσπαθείς συνεχώς να τη φέρεις σε οργασμό.

 

5. 

Όταν είναι ερεθισμένες, όλο τους το σώμα είναι ευαίσθητο

Μην το παρακάνετε με τις κινήσεις σας. Η κλειτορίδα τους δεν είναι κουμπί, δεν χρειάζεται να ασκείτε όλη σας τη δύναμη και οι θηλές δεν είναι παιχνίδι από πλαστικό, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες στα "πειράγματα". Πριν δοκιμάσετε κάτι να είστε σίγουροι ότι της αρέσει, διαφορετικά μπορεί να την ξενερώσετε. 

 

via