5 φράσεις που λένε οι επιτυχημένοι άνθρωποι

Facebook Twitter
0

Ως ηγέτης της εκκίνησης, θα πρέπει να ασχοληθεί με μια ατέρμονη σειρά από ζητήματα. Εκκίνηση CEOs πρέπει να παρακινήσει την υπόλοιπη ομάδα, δημιουργηθεί μια κουλτούρα της εταιρείας, και να βρούμε έναν τρόπο για να κρατήσει όλους μαζί.

Όταν ενίσχυση σε μια ηγετική θέση, είναι εύκολο να κυριεύσει. Για να σας βοηθήσουμε, υπάρχουν πέντε φράσεις που θα πρέπει να επαναλάβετε όσο το δυνατόν συχνότερα. Χρησιμοποιήστε αυτές τις φράσεις ως κατευθυντήρια γραμμή στη λήψη αποφάσεων, και θα γίνει πολύ πιο αποτελεσματική ως ηγέτης.
1. «Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σας."

Όταν τα μέλη της ομάδας σας που αντιμετωπίζουν δύσκολες αποφάσεις, θα υπάρξουν πολλές στιγμές που έρχονται να ψάχνετε για μια λύση. Ενώ η φυσική τάση σας θα είναι να πείτε την ομάδα σας τι πρέπει να κάνουμε, είναι καλύτερα να τους αφήσουμε να κάνουν οι ίδιοι τις αποφάσεις. Είναι δική σας ευθύνη να βοηθήσει την ομάδα σας μεγαλώνουν? Εάν έχετε πάντα τον τελευταίο λόγο σε όλα, μπορείτε να το αποτρέψει από την ανάπτυξη.
2. "Δεν ξέρω."

Καθώς οι άνθρωποι βήμα σε ηγετικούς ρόλους, υπάρχει πίεση για να ενεργούν σαν να ξέρουν τα πάντα. Πολλές φορές, οι ηγέτες θα ωθήσει μια ιδέα για την ομάδα τους ή να πείσουν τους εαυτούς τους ότι θα πρέπει να γνωρίζετε την απάντηση σε όλα. Αυτό είναι ένα καταστροφικό τρόπο να οδηγήσει σε μια εταιρεία.

Ως ηγέτης, πρέπει να είστε ο πρώτος που θα παραδεχτώ ότι δεν ξέρετε τα πάντα. Τα μέλη της ομάδας σας, θα αισθανθείτε φοβάται ότι με την παραδοχή ότι είστε σίγουροι για κάτι που κάνουν κάτι λάθος. Αυτό τους εμποδίζει όχι μόνο από τη βελτίωση, αλλά βασίζεται επίσης μια εταιρική κουλτούρα που δεν θα επιτρέπουν στους ανθρώπους να κάνουν λάθη. Όταν σας δείξει ότι είναι εντάξει να μην γνωρίζουν την απάντηση σε όλα, η ομάδα σας θα έχουν πολύ καλύτερη επικοινωνία και την εμπιστοσύνη.
3. «Τι μαθαίνουμε από αυτό;"

Το να είσαι ηγέτης είναι μια βόλτα με τρενάκι του λούνα παρκ, ειδικά σε μια εκκίνηση. Μια μέρα εταιρείας σας ανθεί και το επόμενο είστε σχεδόν έξω από την επιχείρηση. Τα λάθη συμβαίνουν και πολλές φορές η ομάδα σας αντιμετωπίζει εμπόδια για πρώτη φορά. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα, είναι η εργασία σας για να βεβαιωθείτε ότι η ομάδα σας παίρνει πλήρη πλεονεκτήματα των αποτυχιών του.

Αντί να θυμώσει με τα μέλη της ομάδας, κάνουμε ένα βήμα πίσω και να ζητήσει από την ομάδα σας τι έχουν μάθει από τα λάθη τους. Μην απαντάτε σε αυτήν την ερώτηση για αυτούς. Αντ 'αυτού, να τους δώσουμε χρόνο να σκεφτούμε ποια είναι η αιτία του προβλήματος ήταν, και πώς να το αποτρέψουμε την επόμενη φορά. Όταν το κάνετε αυτό, μπορείτε όχι μόνο την πρόληψη μελλοντικών λάθη, αλλά μπορείτε επίσης να κρατήσει την ομάδα σας κίνητρα για να αναλάβουν τους μελλοντικούς κινδύνους.
4. «Θα φροντίσει για αυτό."

Η ιδανική κατάσταση για έναν ηγέτη είναι να προσλάβει μια ομάδα όπου κάθε μέλος είναι πιο έξυπνοι από ό, τι του / της. Στη συνέχεια, όταν έρχονται αντιμέτωπα με δύσκολες αποφάσεις, ότι μπορούν να αναθέσουν στον καλύτερο πρόσωπο στην ομάδα. Με αυτόν εν λόγω, υπάρχουν φορές όπου θα είναι το μόνο στην ομάδα που μπορεί να αναλάβει τη φροντίδα του προβλήματος.

Όταν συμβαίνουν αυτές οι καταστάσεις, θα πρέπει να ενημερώσετε την ομάδα σας θα χειριστεί το πρόβλημα, και να κάνει ό, τι χρειάζεται για να εκτελέσει. Startups είναι τίποτα, αλλά σταθερά, η οποία είναι ο λόγος που ως ηγέτης θα πρέπει να είναι το ένα άτομο ότι όλοι στην ομάδα να βασιστείτε.
5. «Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό."

Υπάρχουν πολλές συμβουλές για το πώς οι ηγέτες θα πρέπει να ξεπεραστούν οι αδυναμίες της. Δεν υπάρχει αρκετός γραφτεί για το πώς θα πρέπει επίσης να γιορτάσουμε την επιτυχία. Όντας ο ηγέτης μιας επιχείρησης είναι ένα δίκοπο μαχαίρι. Όταν η εταιρεία σας αποτύχει σε κάτι, τα δάχτυλα συνήθως είναι στραμμένα σε σας. Ακόμα χειρότερα, όταν η ομάδα σας πετυχαίνει, οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να πω ότι είναι εξαιτίας σου ότι η ομάδα σας κερδίσει. Αυτή είναι μία από τις χειρότερες πεποιθήσεις ένας ηγέτης μπορεί να έχει.

Αν παρακολουθήσετε τις συνεντεύξεις του Steve Jobs, θα παρατηρήσετε πως πολλές φορές ο ίδιος αποδίδει την επιτυχία της Apple για την ομάδα του. Αν και κανείς δεν θα κάνει μια ταινία για κάθε εργαζόμενο στην Apple, ο Jobs ήξερε ότι ποτέ δεν θα ήταν επιτυχής χωρίς την ομάδα του. Όταν η ομάδα σας πετυχαίνει κάτι, να τους υπενθυμίσω ότι είναι αυτά που έχεις να όπου και αν βρίσκεστε. Μπορείτε να κερδίσετε μαζί και θα αποτύχουν από κοινού. Αυτό είναι το πώς θα οικοδομήσουμε μια μεγάλη εταιρεία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γυναικείος εγκέφαλος αλλάζει κατά την διάρκεια του έμμηνου κύκλου

Τech & Science / Ο γυναικείος εγκέφαλος αλλάζει κατά την διάρκεια του έμμηνου κύκλου

Τα μεταβαλλόμενα επίπεδα το ορμονών επηρεάζουν τον όγκο και το μέγεθος διάφορων περιοχών του γυναικείου εγκεφάλου. Μπορούν, όμως, αυτές οι αλλαγές να επηρεάσουν τις σκέψεις και τις πράξεις;
NEWSROOM
Ένα παιδί λάτρευε τον πουρέ μήλου με κανέλα. Μετά έπαθε δηλητηρίαση από μόλυβδο.

Διεθνή / Η παιδική τροφή που δηλητηρίαζε αργά το παιδί τους

Πώς 52 μικρά παιδιά δηλητηριάζονταν συστηματικά από μόλυβδο, μέχρι να γίνει σαφές ποιο ήταν το συστατικό εκείνο της διατροφής τους, που σταδιακά θα μπορούσε να τα οδηγήσει ακόμα και σε μόνιμες νευροαναπτυξιακές αναπηρίες
NEWSROOM
Διαλειμματική νηστεία: 13 απαντήσεις για την πιο δημοφιλή νέα τάση στη διατροφή

Υγεία & Σώμα / Διαλειμματική νηστεία: 13 απαντήσεις για την πιο δημοφιλή νέα τάση στη διατροφή

Τι είναι το intermittent fasting και γιατί γίνεται τόσος ντόρος; Σε ποιες ομάδες ατόμων ταιριάζει και ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειές του; Ο Ιωάννης Κωτσής και η Ουρανία Ακτύπη μας λύνουν τις πιο βασικές απορίες.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΚΤΥΠΗ
CHECKPOINT

Υγεία & Σώμα / Γιατί να το καθυστερείς; Ένα τεστάκι για τον HIV κάν’ το!

Τα κέντρα πρόληψης και σεξουαλικής υγείας Checkpoint μάς υπενθυμίζουν τη σημασία της έγκαιρης εξέτασης για τον HIV, για όλες, όλους και όλα, ανεξαρτήτως ταυτότητας φύλου και σεξουαλικού προσδιορισμού.
ΙΩΝΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ
Τι πρέπει να κάνετε αν παρατηρήσετε αίμα στα κόπρανα;

Υγεία & Σώμα / Αίμα στα κόπρανα: πότε ανησυχούμε και τι πρέπει να κάνουμε

Οι άνθρωποι συχνά ντρέπονται να μιλήσουν για αυτό το σύμπτωμα, αντιμετωπίζοντας αυτό το πολύ σοβαρό που ενδεχομένως να τους συμβαίνει ως ταμπού, αλλά η εύρεση της αιτίας είναι ζωτικής σημασίας
THE LIFO TEAM
Ο εμβολιασμός έναντι του έρπητα ζωστήρα προστατεύει από ένα εξαιρετικά επώδυνο νόσημα

The Health Book 4 / Ο εμβολιασμός έναντι του έρπητα ζωστήρα προστατεύει από ένα εξαιρετικά επώδυνο νόσημα

Ο έρπητας ζωστήρας αφορά ένα πολύ επώδυνο λοιμώδες νόσημα που προκαλεί αφόρητους πόνους που θυμίζουν κάψιμο και υπονομεύει δραματικά την ποιότητα ζωής των μεσήλικων και των ηλικιωμένων, καθώς δεν είναι παροδικοί αλλά μακροχρόνιοι. Ωστόσο, υπάρχει προστασία μέσω του προληπτικού εμβολιασμού των ατόμων ηλικίας άνω των 60 ετών και των ανοσοκατεσταλμένων ασθενών ηλικίας άνω των 18 ετών. Χάρη στον εμβολιασμό, που μπορεί να γίνει οποιαδήποτε χρονική στιγμή, ο έρπητας ζωστήρας και οι σοβαρές επιπλοκές του μπορούν να αποφευχθούν.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Σύγχρονη λύση με μόνιμο αποτέλεσμα για το κότσι

The Health Book 4 / Σύγχρονη λύση με μόνιμο αποτέλεσμα για το κότσι

Το κότσι είναι μια συχνή παραμόρφωση των ποδιών που μπορεί να κάνει επώδυνη την καθημερινότητα, αλλά τα ευχάριστα νέα είναι ότι αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα, με σύγχρονες λύσεις που έχουν οριστικό αποτέλεσμα.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ