4 σπιτικές συνήθειες για να συνοδεύσετε με τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών

4 σπιτικές συνήθειες για να συνοδεύσετε με τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Μία υγιεινή διατροφή και καθημερινότητα είναι εξαιρετικά σημαντική, ειδικά για όσο μένουμε στο σπίτι. Οι καθημερινές μας συνήθειες έχουν σίγουρα αλλάξει, αλλά τώρα - περισσότερο από ποτέ - χρειάζεται να προσέξουμε τι τρώμε, έτσι ώστε να διατηρήσουμε ένα δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα και μία γενικότερη σωματική ευεξία.

Ανεξάρτητα από τις νέες συνθήκες, η φροντίδα του εαυτού μας παραμένει σημαντική, ακόμα και στις πιο μικρές καθημερινές συνήθειες. Από το πρωινό, μέχρι τα snacks που θα απολαύσουμε όσο εργαζόμαστε στο laptop και τη γλυκιά γεύση μετά το βραδινό, χρειάζεται να επιλέγουμε γευστικές συνταγές με θρεπτικά συστατικά υψηλής ποιότητας, δείχνοντας καλοσύνη στον εαυτό μας αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me συνδυάζονται ιδανικά με κάθε μας σπιτική συνήθεια, δίνοντάς μας την δυνατότητα να διατηρήσουμε την ισορροπία μεταξύ απόλαυσης και υγιεινής διατροφής, καθώς περιλαμβάνουν νιφάδες βρώμης, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και εκμεταλλεύονται την αυθεντική αξία ολόκληρου του σπόρου. 

Στο πρωινό

4 σπιτικές συνήθειες για να συνοδεύσετε με τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών Facebook Twitter

Όσο ο καιρός καλυτερεύει και η θερμοκρασία ανεβαίνει, μπορούμε πλέον να πάρουμε τον πρωινό μας καφέ στο μπαλκόνι ή τον κήπο και να απολαύσουμε τη ζεστασιά του ήλιου, παίρνοντας την απαραίτητη βιταμίνη D. Μπορείτε να συνοδεύσετε τον καφέ ή το τσάι σας με τις νέες γευστικές συνταγές των αγαπημένων γεύσεων Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με σταφίδες & κανέλα και Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με μαύρη σοκολάτα, για να πάρετε όλη την απαραίτητη ενέργεια. Τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με φουντούκι & χαρούπι είναι ο νέος γευστικός συνδυασμός που προστίθεται στις αγαπημένες συνταγές των μπισκότων δημητριακών της Αλλατίνη και συνοδεύει ιδανικά ένα γευστικό πρωινό.

Μετά τη γυμναστική

4 σπιτικές συνήθειες για να συνοδεύσετε με τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών Facebook Twitter

Η τακτική άσκηση είναι ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας, έτσι ώστε να διατηρούμε μία καλή σωματική κατάσταση. Ακόμα και μερικά λεπτά γυμναστικής στο σπίτι, μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά τον οργανισμό. Βέβαια, μετά από ένα session γυμναστικής πάντα χρειαζόμαστε λίγη ενέργεια, με ένα υγιεινό snack ιδιαίτερων γεύσεων. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μεγάλο, μαλακό Αλλατίνη Soft Cookie δημητριακών 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με γιαούρτι & σταφίδες ή ένα Αλλατίνη Soft Cookie δημητριακών 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με γιαούρτι, σοκολάτα & πορτοκάλι, που θα αποτελέσει το ιδανικό υγιεινό snack για την περίπτωση. Το στραγγιστό γιαούρτι και οι νιφάδες βρώμης συνδυάζονται αρμονικά, ενώ αποτελούν πηγή φυτικών ινών.

Κατά τη διάρκεια της δουλειάς

4 σπιτικές συνήθειες για να συνοδεύσετε με τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών Facebook Twitter

Καθότι οι εργασιακές υποχρεώσεις για πολλούς συνεχίζουν κανονικά από το σπίτι, χρειάζεται να παίρνουμε δόσεις ενέργειας και απόλαυσης έτσι ώστε να τονώσουμε την απόδοσή μας όσο δουλεύουμε από το σπίτι. Σε αυτή την περίπτωση, αν θέλετε κάτι απολαυστικό και υγιεινό ως δεκατιανό, μπορείτε να απολαύσετε τις Αλλατίνη Μπισκοτο-μπουκιές 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με κράνμπερι ή τις Αλλατίνη Μπισκοτο-μπουκιές 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με μήλο & κανέλα, που θα σας αποτελέσουν τα ιδανικά snacks για μικρές δόσεις ενέργειας όσο εργάζεστε.

4 σπιτικές συνήθειες για να συνοδεύσετε με τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών Facebook Twitter

Μετά το βραδινό

4 σπιτικές συνήθειες για να συνοδεύσετε με τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών Facebook Twitter

Πλέον, τα βράδια μας περιλαμβάνουν πολύ περισσότερες ταινίες, σειρές και χρόνο στον καναπέ. Γι' αυτό πολλές φορές, ίσως θελήσουμε μία γλυκιά γεύση για μετά το βραδινό μας ή ένα snack όσο παρακολουθούμε την αγαπημένη μας σειρά. Σε αυτή την περίπτωση δε χρειάζεται να συμβιβάσουμε την επιθυμία μας για γλυκό, αφού το Αλλατίνη Soft Cookie δημητριακών 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με γέμιση πραλίνα συνδυάζει την πλούσια γέμιση πραλίνας φουντουκιού, με δημητριακά 100% ολικής άλεσης σε ένα μεγάλο, μαλακό μπισκότο.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή την Κυριακή του Πάσχα που θα στήσει ο Άνταμ Κοντοβάς δεν την έχουμε ξαναζήσει

Γεύση / Αυτή την Κυριακή του Πάσχα που θα στήσει ο Άνταμ Κοντοβάς δεν την έχουμε ξαναζήσει

Σε ανοιχτές φωτιές και σε υπαίθριες κουζίνες στην παραλία του W Costa Navarino ο σεφ θα ετοιμάσει ένα εναλλακτικό και fusion πασχαλινό τραπέζι, σερβίροντας ένα μενού μοναδικό, του στυλ του, πέρα από τα συνηθισμένα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η Madame Ginger προτείνει Πασχαλινό μενού χωρίς κρέας – Και με ποια κρασιά θα το συνοδεύσετε

Το κρασί με απλά λόγια / Η Madame Ginger προτείνει ένα πασχαλινό μενού χωρίς κρέας και μερικά ταιριαστά κρασιά

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης συζητούν με την food blogger Μαριλού Παντάκη για τη σχέση της με το κρασί και για όλες εκείνες τις συνταγές της που προτείνει για ένα πεντανόστιμο πασχαλινό τραπέζι δίχως κρέας – εννοείται ότι υπάρχουν προτάσεις σε κρασιά προκειμένου να τις συνοδεύσετε.
THE LIFO TEAM
Με τα δάχτυλα και στη μέση

Γεύση / Πιάτα που μπαίνουν στη μέση και τρώγονται με τα χέρια

Ο σεφ Κώστας Παλυβός μοιράζεται τις συνταγές του για τις κροκέτες μουσακά, το πιτόγυρο παστιτσάδα και άλλα πιάτα του που είναι για να μοιράζονται, που μας δίνουν τη χαρά του να τσιμπολογάμε με τα χέρια μέσα από το πιάτο, και ας λαδωθούμε λίγο.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Στο Αφαία στο Θησείο

Γεύση / Για μπίρα, κρασί χύμα και μακαρόνια με κιμά στο Αφαία στο Θησείο

Αν αναρωτιέστε «πού βγαίνει η μισή Αθήνα τώρα;», αυτοί που ψάχνουν ό,τι νέο ανοίγει και το επισκέπτονται πρώτοι, τότε να ξέρετε πως πάνε σε ένα μοντέρνο καφενείο, σε ένα χαλαρό μαγαζί που τα κάνει όλα προσεγμένα και από τα τραπέζια του βλέπουμε τα τρένα να περνούν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Τα αντισυμβατικά μαθήματα μαγειρικής που παραδίδονται τώρα στην Αθήνα

Γεύση / Μαθήματα «αυθόρμητης μαγειρικής» στην Αθήνα

Κάποιοι πάνε στο μάθημα με ένα υλικό που έχουν σπίτι τους και δεν ξέρουν πώς να το αξιοποιήσουν, άλλοι γεμίζουν με γυάλινα βαζάκια τους πάγκους της κουζίνας τους ενώ μαθαίνουν πώς να βάλουν τις ζυμωμένες τροφές στην καθημερινή τους διατροφή. Αυτήν τη στιγμή στην πόλη παραδίδονται αυθόρμητα μαθήματα μαγειρικής, που ενισχύουν τη φαντασία και δεν υπακούν σε συνταγές και γραμμάρια.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
«Σε όλα τα σπίτια μού ζητούσαν να φτιάχνω μόνο τα φαγητά που ήξερα»: Μια Ανδριώτισσα μαγείρισσα αφηγείται

Nothing Days / «Σε όλα τα σπίτια μού ζητούσαν να φτιάχνω μόνο τα φαγητά που ήξερα»: Μια Ανδριώτισσα μαγείρισσα αφηγείται

Η Χαρίκλεια Δανιόλου μαγειρεύει από μικρό παιδί. Μαγείρεψε στη θρυλική ταβέρνα του Περτέση στις Στραπουριές και σε σπίτια πλουσίων, ενώ σήμερα μαγειρεύει στην ταβέρνα της, τα Σκαλάκια, στη Χώρα της Άνδρου. Το ανδριώτικο φαγητό ήταν η αφορμή για να μας αφηγηθεί όλη της τη ζωή.
M. HULOT
Koutsou & Co: Ένα μαγειρείο όπου θα τρώμε τα «κλεμμένα» και τα «βρώμικα»

Γεύση / Ένα νέο μαγειρείο σε μια στοά στο Σύνταγμα θα σερβίρει τα «κλεμμένα» και τα «βρόμικα»

Η Αργυρώ Κουτσού το έχει βάλει σκοπό να μας σερβίρει κομμάτια από τα ψάρια και τα κρέατα που δεν φτιάχνονται συνήθως στα μαγειρεία, συνταγές του Ιονίου και πολίτικα φαγητά, ενώ θα τηγανίζει και τέλεια κεφτεδάκια με πατάτες στο Koutsou & Co.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Πεθαίνετε για κρητική στάκα; Μπορείτε να τη φτιάξετε σπίτι σας

Γεύση / Πεθαίνετε για κρητική στάκα; Μπορείτε να τη φτιάξετε σπίτι σας

Λένε ότι η υπομονή είναι αρετή και η αλήθεια είναι πως η στάκα τη χρειάζεται. Ο Κρητικός σεφ Μιχάλης Χάσικος αποκαλύπτει τα μυστικά για να πετύχουμε τη δυναμωτική τροφή των βοσκών και να την απολαύσουμε πάνω σε ζυμωτό ψωμί, με αυγά μάτια και τηγανητές πατάτες, για να απογειώσουμε με αυτή ψητά λαχανικά, χόρτα και ζυμαρικά.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Ergon Bakehouse:

Γεύση / Η πιο ελαφριά και αφράτη πίτσα της πόλης σερβίρεται στο Ergon Bakehouse

Στο νέο πολυεπίπεδο πρότζεκτ Ergon Bakehouse Athens όλα μυρίζουν ζυμάρι. Εδώ θα βρείτε έναν φούρνο με πολύχρωμα ψωμιά, όσα χρειάζεστε για τα δικά σας ξεφουρνίσματα στο σπίτι, αλλά και ένα χαλαρό μέρος για να φάτε κάτι εύκολο και νόστιμο στο κέντρο, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και έρχονται και άλλα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Δέκα διευθύνσεις για λαχταριστό μπακαλιάρο με σκορδαλιά

Γεύση / Εννέα μέρη για λαχταριστό μπακαλιάρο με σκορδαλιά

Η 25η Μαρτίου είναι μία από τις τρεις μέρες της Μεγάλης Τεσσαρακοστής που επιτρέπεται το ψάρι, το λάδι και το κρασί. Δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι η πίστη σας, ξέρω μόνο πόσο ευλαβικά αγαπάμε όλοι τον μπακαλιάρο σκορδαλιά και πόσο καλά ξέρουμε να τιμούμε τις γαστρονομικές παραδόσεις.
ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ