4 σπιτικές συνήθειες για να συνοδεύσετε με τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών

4 σπιτικές συνήθειες για να συνοδεύσετε με τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Μία υγιεινή διατροφή και καθημερινότητα είναι εξαιρετικά σημαντική, ειδικά για όσο μένουμε στο σπίτι. Οι καθημερινές μας συνήθειες έχουν σίγουρα αλλάξει, αλλά τώρα - περισσότερο από ποτέ - χρειάζεται να προσέξουμε τι τρώμε, έτσι ώστε να διατηρήσουμε ένα δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα και μία γενικότερη σωματική ευεξία.

Ανεξάρτητα από τις νέες συνθήκες, η φροντίδα του εαυτού μας παραμένει σημαντική, ακόμα και στις πιο μικρές καθημερινές συνήθειες. Από το πρωινό, μέχρι τα snacks που θα απολαύσουμε όσο εργαζόμαστε στο laptop και τη γλυκιά γεύση μετά το βραδινό, χρειάζεται να επιλέγουμε γευστικές συνταγές με θρεπτικά συστατικά υψηλής ποιότητας, δείχνοντας καλοσύνη στον εαυτό μας αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me συνδυάζονται ιδανικά με κάθε μας σπιτική συνήθεια, δίνοντάς μας την δυνατότητα να διατηρήσουμε την ισορροπία μεταξύ απόλαυσης και υγιεινής διατροφής, καθώς περιλαμβάνουν νιφάδες βρώμης, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και εκμεταλλεύονται την αυθεντική αξία ολόκληρου του σπόρου. 

Στο πρωινό

4 σπιτικές συνήθειες για να συνοδεύσετε με τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών Facebook Twitter

Όσο ο καιρός καλυτερεύει και η θερμοκρασία ανεβαίνει, μπορούμε πλέον να πάρουμε τον πρωινό μας καφέ στο μπαλκόνι ή τον κήπο και να απολαύσουμε τη ζεστασιά του ήλιου, παίρνοντας την απαραίτητη βιταμίνη D. Μπορείτε να συνοδεύσετε τον καφέ ή το τσάι σας με τις νέες γευστικές συνταγές των αγαπημένων γεύσεων Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με σταφίδες & κανέλα και Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με μαύρη σοκολάτα, για να πάρετε όλη την απαραίτητη ενέργεια. Τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με φουντούκι & χαρούπι είναι ο νέος γευστικός συνδυασμός που προστίθεται στις αγαπημένες συνταγές των μπισκότων δημητριακών της Αλλατίνη και συνοδεύει ιδανικά ένα γευστικό πρωινό.

Μετά τη γυμναστική

4 σπιτικές συνήθειες για να συνοδεύσετε με τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών Facebook Twitter

Η τακτική άσκηση είναι ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας, έτσι ώστε να διατηρούμε μία καλή σωματική κατάσταση. Ακόμα και μερικά λεπτά γυμναστικής στο σπίτι, μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά τον οργανισμό. Βέβαια, μετά από ένα session γυμναστικής πάντα χρειαζόμαστε λίγη ενέργεια, με ένα υγιεινό snack ιδιαίτερων γεύσεων. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μεγάλο, μαλακό Αλλατίνη Soft Cookie δημητριακών 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με γιαούρτι & σταφίδες ή ένα Αλλατίνη Soft Cookie δημητριακών 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με γιαούρτι, σοκολάτα & πορτοκάλι, που θα αποτελέσει το ιδανικό υγιεινό snack για την περίπτωση. Το στραγγιστό γιαούρτι και οι νιφάδες βρώμης συνδυάζονται αρμονικά, ενώ αποτελούν πηγή φυτικών ινών.

Κατά τη διάρκεια της δουλειάς

4 σπιτικές συνήθειες για να συνοδεύσετε με τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών Facebook Twitter

Καθότι οι εργασιακές υποχρεώσεις για πολλούς συνεχίζουν κανονικά από το σπίτι, χρειάζεται να παίρνουμε δόσεις ενέργειας και απόλαυσης έτσι ώστε να τονώσουμε την απόδοσή μας όσο δουλεύουμε από το σπίτι. Σε αυτή την περίπτωση, αν θέλετε κάτι απολαυστικό και υγιεινό ως δεκατιανό, μπορείτε να απολαύσετε τις Αλλατίνη Μπισκοτο-μπουκιές 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με κράνμπερι ή τις Αλλατίνη Μπισκοτο-μπουκιές 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με μήλο & κανέλα, που θα σας αποτελέσουν τα ιδανικά snacks για μικρές δόσεις ενέργειας όσο εργάζεστε.

4 σπιτικές συνήθειες για να συνοδεύσετε με τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών Facebook Twitter

Μετά το βραδινό

4 σπιτικές συνήθειες για να συνοδεύσετε με τα Αλλατίνη Μπισκότα δημητριακών Facebook Twitter

Πλέον, τα βράδια μας περιλαμβάνουν πολύ περισσότερες ταινίες, σειρές και χρόνο στον καναπέ. Γι' αυτό πολλές φορές, ίσως θελήσουμε μία γλυκιά γεύση για μετά το βραδινό μας ή ένα snack όσο παρακολουθούμε την αγαπημένη μας σειρά. Σε αυτή την περίπτωση δε χρειάζεται να συμβιβάσουμε την επιθυμία μας για γλυκό, αφού το Αλλατίνη Soft Cookie δημητριακών 100% Ολικής Άλεσης Goodness in Me με γέμιση πραλίνα συνδυάζει την πλούσια γέμιση πραλίνας φουντουκιού, με δημητριακά 100% ολικής άλεσης σε ένα μεγάλο, μαλακό μπισκότο.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλη σφυρίδα!

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Όχι άλλη σφυρίδα στο Προεδρικό Μέγαρο!

Ο κύριος Ρεμί βαρέθηκε τα αποδομημένα, παράτολμα και ανέμπνευστα πιάτα - κάνε μια σωστή «ιεροσυλία», αλλιώς μείνε στα απλά. Στην τελική, προτιμά μια βραδιά στην παραλιακή, με πίτσα, μπίρα και Χούλιο Ιγκλέσιας.
ΡΕΜΙ
«Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral

Γεύση / «Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral

Τα βίντεό της κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο TikTok και μας δείχνουν τι χάναμε τόσο καιρό που αγνοούσαμε κλασικά γλυκά της γειτονικής μας χώρας. Η ίδια, βέβαια, πιστεύει ότι τα φτιάχνει καλύτερα.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
«Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Ο Κύριος Ρεμί στοχάζεται πάνω στα όρια της κριτικής εστιατορίων, μαγειρεύει τέσσερις παστιτσάδες μέσα στην εβδομάδα και δεν έχει κάτι προσωπικό με το σπανακόρυζο. Απλώς δεν είναι μακαρονάδα!
ΡΕΜΙ
«Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Ο κύριος Ρεμί τρώει σπίτι του πιο συχνά απ' ότι νομίζεις, προτείνει να παίρνεις καλύτερες φακές και λέει αυτό που ξέρουμε όλοι και δεν λέμε για το delivery.
ΡΕΜΙ
Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιού

Το κρασί με απλά λόγια / Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιού

Ο χαρισματικός οινοποιός Άρης Τσέλεπος μεταφέρει την Υρώ Κολιακουδάκη-Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη στη Napa Valley και στα αμπέλια της Καλιφόρνιας μέσα από μια συναρπαστική συζήτηση για το κρασί και τα μαθήματα που μπορεί να αντλήσει η Ελλάδα από μια από τις πιο εμβληματικές οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Θύμηση, μια νέα κρεμερία στο Παγκράτι

Γεύση / Θύμηση: Ο Νίκος και ο πατέρας του έφεραν ξανά το γαλακτοπωλείο στο Παγκράτι

Παίρνει στοιχεία από τα παλιά γαλακτοπωλεία αλλά δεν στέκεται εκεί. Προσθέτει γλυκά –λευκά, όπως αυτά που του αρέσουν– και πίτες. Αυτή η κρεμερία είναι μία από τις καλύτερες ιδέες που έχουμε δει στο χώρο της ζαχαροπλαστικής φέτος.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Nothing Days / Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Από την πιο αρχαία καλλιέργεια στην ιστορία μέχρι τις γκουρμέ, ακριβές εκδοχές τους, τα σαλιγκάρια κατέληξαν από βασική τροφή να γίνουν υποτιμημένη και σπάνια, και η αφορμή για τοξικά σχόλια στα social media.
M. HULOT
Οι γεύσεις του καλοκαιριού που φυλάξαμε για το χειμώνα

Γεύση / Φρυγανισμένα, λιόκαφτα, παστά, ξιδάτα: Έτσι μένει η γεύση του καλοκαιριού

Η τέχνη της συντήρησης των τροφών πάει χιλιάδες χρόνια πίσω και έχει ακόμα λόγο ύπαρξης γιατί μεταμορφώνει τα υλικά σε κάτι άλλο. Και αυτό το «άλλο» έχει γαστρονομική και συναισθηματική αξία.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Το πρώτο ελληνικό ουίσκι: Όταν μια παρέα φίλων εμφιάλωσε το όνειρό της

Radio Lifo / Aυτό είναι το πρώτο ελληνικό ουίσκι

Μια ομάδα εννέα φίλων, χωρίς καμία επαγγελματική σχέση με την ποτοποιία, κατάφερε με πείσμα και πολλή αγάπη για το ουίσκι να δημιουργήσει το πρώτο ελληνικό single malt whisky. Δύο από αυτούς, ο Γιάννης Χριστοφορίδης και ο Ντίνος Οικονομόπουλος, μιλούν στη Μερόπη Κοκκίνη γι' αυτό το «ταξίδι» από το κριθάρι και το νερό του Ταΰγετου μέχρι τα βαρέλια vinsanto και τις αμέτρητες δυσκολίες.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
«Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Πώς κύλησε ο φετινός τρύγος σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου; Από τον βορρά ως τον νότο της Ελλάδας, αλλά και σε εμβληματικές περιοχές όπως το Μπορντώ, η Βουργουνδία και η Μεντόζα, οι Έλληνες οινολόγοι καταθέτουν την εμπειρία τους και μιλούν για τις προκλήσεις που φέρνει η κλιματική αλλαγή.
THE LIFO TEAM