Lenshop: Πώς να βρείτε τους φακούς επαφής που σας ταιριάζουν

Lenshop: Πώς να βρείτε τους φακούς επαφής που σας ταιριάζουν

Οι ειδικοί των Lenshop σας δίνουν 10 χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε με επιτυχία τους νέους σας φακούς.

ADVERTORIAL

Eίστε νέοι χρήστες φακών επαφής και θέλετε να μάθετε ποιοι φακοί θα σας προσφέρουν τη μέγιστη άνεση; Tα καταστήματα Lenshop με εμπειρία σχεδόν 90 ετών στο χώρο των οπτικών ειδών, σας προτείνουν τους φακούς ACUVUE OASYS® 1-Day. Πρόκειται για φακούς επαφής ημερήσιας αντικατάστασης, διαθέσιμους σε συσκευασίες των 30 ή των 90 τεμαχίων.

 

LENSHOP

 

Επειδή πολλά μπορούν να συμβούν σε μια μέρα, ο φακός ACUVUE OASYS® 1-Day σας βοηθά να συμβαδίζετε με την απαιτητική καθημερινότητά σας. Eίναι σχεδιασμένος με την τεχνολογία HydraLuxe™, που συνεργάζεται με το δακρυϊκό φιλμ του ματιού σας, οπότε βοηθά να μειώσετε την αίσθηση των κουρασμένων ματιών και προσφέρει εξαιρετική απόδοση ως προς την άνεση, την όραση και τον χειρισμό στις πιο απαιτητικές μέρες σας.

 

Ειδικά αν αισθάνεστε τα μάτια σας κουρασμένα από τις οθόνες ψηφιακών συσκευών ή την εργασία σε απαιτητικά περιβάλλοντα, αυτός ο φακός μπορεί να σας βοηθήσει να συμβαδίζετε με την απαιτητική καθημερινότητά σας. Ο φακός ACUVUE OASYS® 1-Day διαθέτει Κατηγορίας 1 προστασία από την UV ακτινοβολία (φιλτράρει το 99.9% των UVB και το 96% των UVA ακτίνων του ηλίου).

 

LENSHOP

 

Ως νέος χρήστης θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολο είναι να κάνετε τους φακούς επαφής μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας. Οι ειδικοί των Lenshop σας δίνουν 10 χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε με επιτυχία τους νέους σας φακούς.

 

LENSHOP

 

 1. Η εφαρμογή και η αφαίρεση των φακών επαφής χρειάζεται λίγη εξάσκηση. Δοκιμάστε να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστείτε το πρωί, μέχρι να κατακτήσετε την τεχνική.
 2. Εφαρμόστε τους φακούς επαφής πριν αρχίσετε το μακιγιάζ σας. Προτιμήστε τη χρήση αδιάβροχης mascara ή eyeliner, για να αποφύγετε την αποκόλληση κομματιών ή μουντζουρώματος, καθώς και τα υποαλλεργικά και χωρίς έλαια προϊόντα μακιγιάζ και ντεμακιγιάζ.
 3. Αποφεύγετε να φοράτε φακούς επαφής όταν βάφετε ή κάνετε περμανάντ στα μαλλιά σας, καθώς οι χημικές ουσίες που περιέχουν μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό στα μάτια σας.
 4. Εάν χρησιμοποιείτε λακ, προσπαθήστε να την ψεκάζετε πριν εφαρμόσετε τους φακούς επαφής σας. Εάν έχετε ήδη φορέσει τους φακούς επαφής, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα μάτια σας κλειστά κατά τον ψεκασμό σπρέι μαλλιών.
 5. Εάν τα μάτια σας είναι πρησμένα, κόκκινα ή έχουν πάθει μόλυνση, επικοινωνήστε με τον επαγγελματία υγείας των ματιών σας και μη φοράτε μακιγιάζ ή φακούς επαφής.
 6. Κάνετε τακτικά διαλείμματα κοιτώντας εκτός της οθόνης σας. Επαναπροσαρμόζετε την όρασή σας κάθε 20 λεπτά, κοιτώντας αντικείμενα σε διάφορες αποστάσεις.
 7. Να θυμάστε να ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας συχνά. Μπορεί να ακούγεται προφανές, αλλά, όταν χρησιμοποιούμε ψηφιακές συσκευές, ανοιγοκλείνουμε τα μάτια μας πέντε φορές λιγότερο από το κανονικό.
 8. Για να αποφύγετε τα συμπτώματα ξηρότητας, πίνετε πολύ νερό, για να μένετε όσο το δυνατόν πιο ενυδατωμένοι.
 9. Έχετε πάντα μαζί σας τα γυαλιά σας, σε περίπτωση που τα χρειαστείτε.
 10. Τους φακούς ημερήσιας αντικατάστασης, όπως είναι οι ACUVUE OASYS® 1-Day μπορείτε να τους πετάξετε στο τέλος της ημέρας. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για υγρά, θήκες φύλαξης και άλλα συνοδευτικά προϊόντα. Ειδικά, αν πρόκειται να ταξιδέψετε.

 

LENSHOP

 

Προγραμματίστε το ραντεβού σας για δοκιμαστική εφαρμογή στα καταστήματα οπτικών Lenshop:

 1. ΑΘΗΝΑ – ΚΕΝΤΡΟ, Ακαδημίας 34,  2102208622
 2. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΟ, Τσιμισκή 99,  2310266412
 3. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, Βενιζέλου 85, Αμπελόκηποι, 2310734984
 4. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΟΥΜΠΑ, Γρηγορίου Λαμπράκη 169, 2310909599
 5. ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Πλατεία Ελευθερίας 4, 2351023395
 6. ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Μεγάλου Αλεξάνδρου 20, 2351035333
 7. ΛΑΡΙΣΑ - Ρούσβελτ 23,  2411416102

e-shop: www.lenshop.gr

Υγεία & Ευεξία
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ