Διάλυμα φακών επαφής: Ο αφανής «ήρωας» των φακών και των ματιών σας

Διάλυμα φακών επαφής: Ο αφανής «ήρωας» των φακών και των ματιών σας

Το διάλυμα πολλαπλών χρήσεων Biotrue® κάνει τη χρήση των φακών επαφής πιο άνετη για τα μάτια σας παραμένοντας ήπιο, καθώς έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί όπως εκείνα

ADVERTORIAL

Ξυπνάτε κάθε πρωί μετά την πρωινή σας ρουτίνα ήρθε η ώρα να φορέσετε τους φακούς επαφής σας που παρέμειναν όλο το βράδυ μέσα στο διάλυμα στην ειδική θήκη τους. Η μέρα σας κυλάει με δουλειά μπροστά σε οθόνες, εξωτερικές εργασίες, οδήγηση στην πόλη, διάβασμα, άθληση, πολλές εικόνες και πολλούς βλεφαρισμούς. Μια ακόμη μέρα που οι φακοί επαφής σας έχουν φροντίσει να απολαμβάνετε καθαρά και με κάθε λεπτομέρεια.

 

Διάλυμα φακών επαφής: Ο αφανής «ήρωας» των φακών και των ματιών σας

 

Καθώς η μέρα φτάνει στο τέλος της, ακολουθείτε τη νυχτερινή σας ρουτίνα και αφαιρείτε τους φακούς επαφής σας, τοποθετώντας τους στην ειδική θήκη που έχετε φροντίσει να γεμίσετε με φρέσκο διάλυμα. Μέχρι εδώ όλα καλά. Τι θα λέγατε αν γνωρίζατε πως υπάρχει ένα διάλυμα φακών επαφής που κάποια από τα συστατικά του συντροφεύουν τους φακούς επαφής σας -και τα μάτια σας- για έως και για 20 ώρες κάθε μέρα, και όχι μόνο όταν αυτοί βρίσκονται στη θήκη τους;
 

Διάλυμα φακών επαφής: Ο αφανής «ήρωας» των φακών και των ματιών σας

 

Το διάλυμα πολλαπλών χρήσεων Biotrue® της Bausch+Lomb συντηρεί, καθαρίζει, αφαιρεί πρωτεΐνες, απολυμαίνει, ξεπλένει και αποθηκεύει τους μαλακούς φακούς επαφής σας. Όμως δεν κάνει μόνο αυτό. Το Biotrue® σχηματίζει ένα μαξιλάρι υγρασίας γύρω από τους φακούς σας και τους διατηρεί ενυδατωμένους έως και 20 ώρες, συμβάλλοντας στην άνετη χρήση τους για όλη τη διάρκεια της μέρας σας. Πως το καταφέρνει αυτό; Το  Biotrue® χρησιμοποιεί το φυσικό λιπαντικό του ματιού, το υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ έχει την ιδιότητα ακόμα και μετά από 20 ώρες να  παραμένει στους φακούς σας, διατηρώντας τους έτσι ενυδατωμένους και άνετους κατά τη χρήση. 

 

Διάλυμα φακών επαφής: Ο αφανής «ήρωας» των φακών και των ματιών σας

 

Το διάλυμα πολλαπλών χρήσεων Biotrue® κάνει τη χρήση των φακών επαφής πιο άνετη για τα μάτια σας παραμένοντας ήπιο, καθώς έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί όπως εκείνα. Το  Biotrue® διαθέτει pH ίδιο με τα υγιή δάκρυα, υποστηρίζοντας παράλληλα την κορυφαία απόδοση των δύο απολυμαντικών παραγόντων που προστατεύουν την υγεία των ματιών σας. Το ισορροπημένο pH σημαίνει πως το  Biotrue® σας εξασφαλίζει απαράμιλλη άνεση από την πρώτη στιγμή που τοποθετείτε τους φακούς επαφής σας στα μάτια σας μετά από έναν κύκλο απολύμανσης.

 

Διάλυμα φακών επαφής – ο αφανής ήρωας των φακών και των ματιών σας!

 

Η συσσώρευση των ανενεργών πρωτεϊνών των δακρύων συχνά κάνει τους φακούς σας να μοιάζουν θαμποί και σας στερούν εκείνη την αίσθηση ενός νέου, φρέσκου ζευγαριού φακών που φοράτε για πρώτη φορά. Αιτία αυτής της αίσθησης είναι η ύπαρξη μετουσιωμένων πρωτεϊνών στην επιφάνεια του φακού- εκείνων δηλαδή που έχουν χάσει τη δομή τους λόγω παραγόντων όπως εξωτερικές πιέσεις. Το Biotrue® έχει σχεδιαστεί κατάλληλα ώστε να ανυψώνει και να αφαιρεί αυτές τις μετουσιωμένες πρωτεΐνες από την επιφάνεια του φακού, ενώ παράλληλα διατηρεί ενεργές τις επωφελείς δακρυϊκές πρωτεΐνες, ώστε να μπορούν να διατηρήσουν την εγγενή τους δράση. Το αποτέλεσμα;  Καθαροί και άνετοι φακοί επαφής μετά από κάθε κύκλο απολύμανσης.

 

Διάλυμα φακών επαφής – ο αφανής ήρωας των φακών και των ματιών σας!

 

Για να απολαμβάνετε στο έπακρο τη χρήση των φακών επαφής σας, μην ξεχνάτε τις παρακάτω συμβουλές:

 

  • Πάντα να πλένετε σχολαστικά τα χέρια σας με σαπούνι, να τα ξεπλένετε πλήρως και να τα στεγνώνετε πριν τοποθετήσετε ή αφαιρέσετε τους φακούς επαφής σας.
  • Τρίψτε και ξεπλύνετε τους φακούς επαφής με διάλυμα πολλαπλών χρήσεων Biotrue® κάθε φορά που τους αφαιρείτε και πριν τους αποθηκεύσετε στη θήκη, για ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης των φακών σας.
  • Αντικαταστήστε τη θήκη των φακών σας τουλάχιστον κάθε τρεις μήνες ή σύμφωνα με τις οδηγίες του επαγγελματία φροντίδας των ματιών σας. Μην παραλείψετε να καθαρίζετε εξωτερικά τη θήκη των φακών σας και το μπουκάλι του διαλύματος απολύμανσης με αντισηπτικό μαντηλάκι χεριών.
  • Αντικαταστήστε τους φακούς επαφής όσο συχνά συνιστάται από τον επαγγελματία φροντίδας των ματιών σας.

 

Διάλυμα φακών επαφής: Ο αφανής «ήρωας» των φακών και των ματιών σας

 

Απολαύστε άνετα τη χρήση των φακών επαφής σας όλη μέρα-κάθε μέρα, επιλέγοντας ως σύμμαχο σας το διάλυμα πολλαπλών χρήσεων Biotrue® της Bausch+Lomb. Γνωρίστε όλη την οικογένεια προϊόντων Biotrue® για ενυδατωμένες ματιές στο www.biotrue.gr και απολαύστε με άνεση την καθημερινότητά σας.

 

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα BauschLombGR στο facebook και κάντε like στον επίσημο λογαριασμό @bauschandlombgreece στο Instagram για περισσότερα νέα, χρήσιμες συμβουλές και διαγωνισμούς.

 

Υγεία & Ευεξία
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ