4 προτάσεις για στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης στο σπίτι

4 προτάσεις για στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης στο σπίτι

Τέσσερις διαφορετικοί συνδυασμοί με ΑΥΡΑ Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό που θα προσφέρουν έντονη αίσθηση ευεξίας και απόλαυσης.

ADVERTORIAL

Μπορεί το καλοκαίρι να φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε στιγμές ευεξίας, ηρεμίας και χαλάρωσης.

 

Ακόμα κι αν η δουλειά έχει ξεκινήσει και εντασσόμαστε με αργούς ρυθμούς στην καθημερινότητά μας - είτε στο γραφείο, είτε στο σπίτι - είναι καλό να βρίσκουμε που και που λίγο χρόνο για να αφιερώνουμε στην φροντίδα του εαυτού μας. Αυτές οι στιγμές μπορεί να περιλαμβάνουν από τη φροντίδα της επιδερμίδας, μέχρι την τόνωση του σώματος ή ακόμα και ένα υγιεινό, χορταστικό γεύμα. Αυτό που έχει σημασία, είναι να επενδύσουμε σε αυτές τις στιγμές και να τις συνδυάσουμε με δροσερές, αναζωογονητικές και απολαυστικές γεύσεις - το ΑΥΡΑ Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό μπορεί να γίνει η τέλεια βάση για διάφορους συνδυασμούς, καθώς περιλαμβάνει τον ιδανικό βαθμό ανθράκωσης, για απόλυτη αίσθηση ευεξίας.

 

4 προτάσεις για στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης στο σπίτι

 

Οι φυσαλίδες του ΑΥΡΑ Ανθρακούχου Φυσικού μεταλλικού νερού ξαφνιάζουν ευχάριστα τον ουρανίσκο και προσφέρουν μία premium εμπειρία γεύσης και ευεξίας, είτε το απολαμβάνουμε μόνο του, είτε πειραματιζόμενοι με τους διάφορους συνδυασμούς γεύσεων με τους οποίους συνδυάζεται ιδανικά. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τέσσεριες προτάσεις για στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης στο σπίτι, με μερικούς από τους καλύτερους συνδυασμούς του ΑΥΡΑ Ανθρακούχου Φυσικού μεταλλικού νερού με φρούτα και λαχανικά.

 

Αναζωογονητική ρουτίνα ομορφιάς

Η ρουτίνα ομορφιάς και φροντίδας της επιδερμίδας, είναι μία από τις πιο χαλαρωτικές στιγμές που μπορεί να απολαύσει κανείς. Μάλιστα, μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας DIY μάσκα ομορφιάς με υλικά που έχετε ήδη στην κουζίνα σας - όπως για παράδειγμα, με αγγούρι. Το αγγούρι αναζωογονεί και δροσίζει την επιδερμίδα - γι' αυτό, το συνδυάζουμε με ένα ποτήρι ΑΥΡΑ Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό με δυόσμο και αγγούρι, που θα σας προσφέρει φρεσκάδα και ενυδάτωση, από μέσα προς τα έξω.

 

4 προτάσεις για στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης στο σπίτι

 

Διάβασμα και μουσική

Το διάβασμα του αγαπημένου μας βιβλίου, σε συνδυασμό με τη μουσική που μας ηρεμεί, μπορούν να γίνουν ένα ιδανικό διάλειμμα μέσα στη μέρα. Αυτού του είδους τις στιγμές, θέλουμε να τις συνδυάσουμε με πλούσιες γεύσεις, που περιλαμβάνουν και αντιοξειδωτικά στοιχεία έτσι ώστε, να πάρουμε τις απαραίτητες βιταμίνες χωρίς πολλή προσπάθεια. Χαλαρώνοντας, λοιπόν, ακούγοντας μουσική και διαβάζοντας, στο ποτήρι ΑΥΡΑ Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό μας, προσθέτουμε ρόδι και berries, έτσι ώστε να συνδυάσουμε ιδανικά όλα τα παραπάνω.

 

4 προτάσεις για στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης στο σπίτι

 

Γυμναστική

Η γυμναστική είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μας - και όπως πλέον γνωρίζουμε, μπορεί πολύ εύκολα να γίνει και στο σπίτι. Καθώς η θερμοκρασία είναι υψηλή, μπορούμε να δοκιμάσουμε μερικές εύκολες ασκήσεις στον χώρο του σπιτιού μας, έτσι ώστε να πάρουμε το απαραίτητο boost ενέργειας και να δώσουμε στο σώμα μας όλα όσα χρειάζεται. Για επιβράβευση, προσθέτουμε στο ΑΥΡΑ Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό μας πορτοκάλι και λεμόνι. Το πορτοκάλι και το λεμόνι δίνουν όχι μόνο τις απαραίτητες βιταμίνες, αλλά και έντονη αίσθηση αναζωογόνησης.

 

4 προτάσεις για στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης στο σπίτι

 

Night in με φίλους/ες

Όσο για τις στιγμές που θέλουμε να τις περάσουμε με παρέα, μία βραδιά στο σπίτι για dinner είναι η ιδανική περίπτωση. Φτιάχνουμε ένα εύκολο μενού από υγιεινά snacks που μπορούν να λειτουργήσουν ως πιάτα για τη μέση του τραπεζιού και τα συνδυάζουμε με δροσερά ΑΥΡΑ Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό για όλους. Επιπλέον, μπορούμε να προσθέσουμε πράσινο μήλο και pink grapefruit, για έντονη φρεσκάδα και αποτοξίνωση.

 

4 προτάσεις για στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης στο σπίτι

 

Well Being
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ