Όλοι έχουν πλέον δυνατότητα σύνδεσης 5G με το νέο realme 7
Στο κομμάτι των smartphones η realme προσπαθεί να φέρνει πάντα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφέροντας στους χρήστες της μοναδικές εμπειρίες.

Όλοι έχουν πλέον δυνατότητα σύνδεσης 5G με το νέο realme 7

Η realme καινοτομεί για ακόμα μία φορά, φέρνοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία 5G σε όλους τους χρήστες της.

ADVERTORIAL

Είναι γνωστό ότι η realme είναι μια εταιρεία που έχει στο DNA της την καινοτομία και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη, καθώς το όνομά της περιλαμβάνεται στη λίστα του κορυφαίου επιχειρηματικού περιοδικού «Fast Company» με τις 50 πιο καινοτόμες επιχειρήσεις της Κίνας για το 2020.

 

Στο κομμάτι των smartphones η realme προσπαθεί να φέρνει πάντα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφέροντας στους χρήστες της μοναδικές εμπειρίες. Μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε την κάμερα 64MP σε κινητό, ενώ πρωτοπόρησε και στη χρήση της πλατφόρμας για κινητά Snapdragon 865/765G. Πρωτοστάτησε στην υιοθέτηση και διάδοση τεχνολογιών γρήγορης φόρτισης για όλη την γκάμα των προϊόντων της και συνέχισε να παρέχει τη γρήγορη φόρτιση 65W SuperDart για όλα τα προϊόντα της, ακόμη και αυτά που βρίσκονται στο χαμηλότερο εύρος τιμών.

 

Επόμενο βήμα είναι η κατάκτηση της τεχνολογίας 5G στην παγκόσμια τεχνολογική σκηνή.

Το realme 7 κάνει το 5G πραγματικότητα και είναι ένα smartphone για όλους τους νέους που έχουν μια απαιτητική καθημερινότητα και θέλουν να έχουν στο πλάι τους έναν αξιόπιστο «συνεργάτη». Το νέο realme 7 διαθέτει μοναδική οθόνη με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz για πολύ ομαλή εμπειρία περιήγησης και προβολής εικόνων και ταινιών, ενώ το γεγονός ότι είναι εξοπλισμένο με δύο πυρήνες Cortex-A76 υψηλής απόδοσης στα 2,4GHz και έξι πυρήνες Cortex-A55 υψηλής απόδοσης στα 2GHz υπόσχεται το απόλυτο multitasking, χωρίς κανένα απολύτως κόλλημα. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η κάρτα γραφικών, που είναι η GPU Mali-G57, για να μπορεί ο χρήστης να παίζει ό,τι παιχνίδι θέλει, όπου και αν είναι.

 

Όλα τα παραπάνω, όμως, χρειάζονται ενέργεια, οπότε η realme έχει εξοπλίσει το smartphone της με μπαταρία μεγάλης διάρκειας 5000mAh, η οποία, αν εξαντληθεί (πράγμα δύσκολο), μπορεί να φορτίσει με τον ταχυφορτιστή 30W Dart Charge έως και 50% μέσα σε μόλις 26 λεπτά. Σε όλα αυτά προσθέστε και το γεγονός ότι το realme 7 υποστηρίζει 5G δίκτυα για να μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο την τελευταία λέξη στην τεχνολογία προσιτή σε όλους. Επομένως, έχουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης που είναι προσιτή για όλους.

 

Το realme 7 είναι μία mid-level συσκευή που προσφέρει ολοκληρωμένη προσβασιμότητα στο δίκτυο 5G, μένοντας πιστή στην πεποίθηση της realme πως οι χρήστες θα πρέπει να έχουν προϊόντα όχι μόνο εξοπλισμένα με τα πιο πρωτοποριακά τεχνολογικά χαρακτηριστικά αλλά και πάντα διαθέσιμα σε προσιτή τιμή.

 

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO.

 

Το νέο τεύχος της LiFO δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ.

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ