Siountri School: Με ένα κλικ και σημαντική έκπτωση βρες τη θέση σου στον Κόσμο των Γλωσσών

Siountri School: Με ένα κλικ και σημαντική έκπτωση βρες τη θέση σου στον Κόσμο των Γλωσσών

Με αφορμή το καινούριο του website, το Siountri School γιορτάζει την έναρξη της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς κάνοντας έκπτωση 25% και δώρα τα βιβλία της χρονιάς σε όλες τις νέες εγγραφές μέχρι τις 19/9.

ADVERTORIAL

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιαπωνικά, Κινέζικα, Αραβικά, Ρωσικά. «You name it» που λένε και οι αγγλοσάξονες. Οι ξένες γλώσσες αποτελούν το DNA του Siountri School που ειδικεύεται στη διδασκαλία σε παιδιά και ενήλικες εδώ και 40 χρόνια, στη Νέα Σμύρνη, στον Χολαργό και πλέον με αμιγώς online μαθήματα για σπουδαστές από όλη την Ελλάδα. Ένα ακόμα φροντιστήριο ξένων γλωσσών; Καθόλου. Ειδοποιός διαφορά είναι αφενός ο πυρήνας του, καθηγητές που διδάσκουν τη μητρική τους γλώσσα με εξειδίκευση στις τάξεις που καθοδηγούν, και αφετέρου το γεγονός πως το Siountri School διαρκώς εκσυγχρονίζεται, ενημερώνεται, εξελίσσεται και πρωτοπορεί.

 

Siountri School: Βρες με ένα κλικ τη θέση σου στον Κόσμο των Γλωσσών και κέρδισε έκπτωση 25% και δώρο τα βιβλία!

 

Όπως τη φετινή σχολική χρονιά που εγκαινιάζει το νέο του website. Ένα site-application της νέας εποχής, στο οποίο γονείς και υποψήφιοι σπουδαστές μπορούν να ενημερωθούν για τη γλώσσα που τους ενδιαφέρει, τις πιστοποιήσεις, τη μεθοδολογία και τη διδακτέα ύλη ανά επίπεδο και να δουν απευθείας τα διαθέσιμα τμήματα, τα ωράρια, το κόστος των διδάκτρων και των εκπτώσεων που μπορούν να επωφεληθούν. Και το πιο σημαντικό. Μέσω βίντεο και αναλυτικών βιογραφικών μπορεί κανείς να γνωρίσει και να επιλέξει τον καθηγητή που του ταιριάζει και να ταξιδέψει μαζί του σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

 

Καθηγητές που δεν γνωρίζουν απλώς άπταιστα τη γλώσσα που διδάσκουν, αφού είναι η μητρική τους, και την ελληνική, αλλά που κυρίως τις αγαπούν. Οι γνώσεις που μεταφέρουν λοιπόν στα παιδιά και στους ενήλικες σπουδαστές δεν περιορίζονται στη γραμματική και στο συντακτικό, αλλά στη βαθύτερη φιλοσοφία της γλώσσας, στον τρόπο που λειτουργεί, όπως και στο πολιτιστικό πλαίσιο στο οποίο ανήκει. Δηλαδή, ό,τι πιο ψαγμένο. Αυτό διαπίστωσε και ο Δημήτρης Μακαλιάς όταν επισκέφθηκε το Siountri School για να συναντήσει και να συνομιλήσει με τους native-speakers καθηγητές, με το αποτέλεσμα να καταγράφεται σε σύντομα και απολαυστικά βιντεάκια με τίτλο «Τα Πιο Ψαγμένα».

 

 

Στο νέοweb site ξεδιπλώνονται οι μοναδικές προσωπικότητες που απαρτίζουν τον Κόσμο των Γλωσσών του Siountri School, όπως για παράδειγμα ο Ντάισκε Γιαμαγκούτσι που γεννήθηκε στην Ιαπωνία, σπούδασε Αρχαιολογία και έκανε το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό του στην Ελλάδα. «Όποιος προστατεύει μια γωνιά, φωτίζει χίλια μίλια», του αρέσει να λέει στους σπουδαστές του μεταφέροντας κάτι από το πνεύμα της Ιαπωνίας. Η Μαριάν Ερνάντεθ μας ξεναγεί στη Βαγιαδολίδ, τη γενέτειρά της, ο Φρεντύ μας προτείνει ταινίες-διαμάντια του γαλλικού avant-garde κινηματογράφου και η Γκαλίνα Γκοντσάρ από το Καζακστάν της πρώην Σοβιετικής Ένωσης μας εντυπωσιάζει με την ευγένεια και τα ελληνικά της (!).  Η αμερικανοθρεμμένη Ευγενία Μαράντου από τη Β. Καρολίνα συζητάει με τον Λονδρέζο Γεράσιμο Λοράνδο πάνω στις 5 πιο κουλ slang εκφράσεις στα Αγγλικά, ο Άφρεντ Χούρι νιώθει ευλογημένος με τα Αραβικά - τη γλώσσα των ποιητών, ενώ η Τζένη Γουάνκ μας μιλάει με πάθος για την απεραντοσύνη της Κίνας.

 

Siountri School: Βρες με ένα κλικ τη θέση σου στον Κόσμο των Γλωσσών και κέρδισε έκπτωση 25% και δώρο τα βιβλία!

 

Μάλιστα, αν αποφασίσει κανείς να συνεχίσει τη γλώσσα που είχε ξεκινήσει πριν χρόνια και δεν γνωρίζει το επίπεδό του, μην ανησυχείτε. Το Instalevel είναι εδώ. Ένα έγκυρο και δυναμικό, online κατατακτήριο τεστ που προσφέρεται δωρεάν αποκλειστικά από το Siountri School, σε όλους τους υποψήφιους σπουδαστές του. Bonus: Στο φανταστικό Blog βρίσκουμε ενδιαφέρουσα αρθρογραφία και απαντήσεις από τους ειδικούς του είδους για ερωτήματα που ίσως μας βασανίζουν π.χ. Σε ποια ηλικία ξεκινάμε Αγγλικά; Γαλλικά ή Γερμανικά ως δεύτερη ξένη γλώσσα; Κινέζικα: Μύθοι και πραγματικότητα και πολλά άλλα…

 

Με αφορμή το καινούριο του website, το Siountri School γιορτάζει με μια μοναδική προσφορά την έναρξη της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς, κάνοντας έκπτωση 25% και δώρα τα βιβλία της χρονιάς σε όλες τις νέες εγγραφές μέχρι τις 19/9.

 

Μπες τώρα λοιπόν στο πιο user-friendly website και βρες εύκολα και γρήγορα τη θέση σου στον Κόσμο των Γλωσσών του Siountri School.

 

Siountri School – World of Languages

siountri.gr, [email protected]

Βίαντος 16, 17122, Νέα Σμύρνη, T: 210 9358062

Βελισσαρίου 8, 15562 Χολαργός, T: 210 6511631

 

Εκπαίδευση
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ