Οι ηθικολόγοι δίχως παρελθόν

Οι ηθικολόγοι δίχως παρελθόν Facebook Twitter
Ο Μένιος Φουρθιώτης με την Τζούλια Αλεξανδράτου... Σε τηλεοπτική του εκπομπή, ο εικονιζόμενος κατακεράυνωνε το κύκλωμα με τα νακρκωτικά σε κλαμπ του Κολωνακίου
0

Οι ηθικολόγοι τρώγονται κυρίως με τρία πράγματα:

 

1. Με εκείνα που ανταγωνίζονται.

2. Με εκείνα που φθονούν.

3. Με εκείνα που σχετίζονται κρυφά, και τα απαρνούνται δημοσίως.

Η Νο.1 κατηγορία είναι σχεδόν κατανοητή, στο μικροαστικό σύστημα αξιών αυτής της άγριας κοινωνίας.

Η Νο.2 κατηγορία είναι λυπητερή. Άνθρωποι ματαιωμένοι. 

Η Νο.3 κατηγορία είναι εξοργιστική. Γιατί σε αυτήν φτάνουν κοπαδιαστά από δεκάδες δρόμους (πολιτική, θρησκεία, media...) οι πιο υποκριτές από τους υποκριτές: οι «σωτήρες» μας. 

Είναι εξοργιστική σε τέτοιο βαθμό που θέλεις να υπερπασπιστείς όσους επιλέγουν να χαλαστούν όπως επιλέγουν― από το πλούσιο γόνο που πλήττει θανάσιμα μέχρι την λαϊκή κοπέλα που καταφτάνει ημίγυμνη στο Κολωνάκι Σαββατόβραδα, και δίχως ακριβώς να ξέρει τι τής γίνεται, φτιάχνεται  μόνη στη τουαλέτα ενός  κωλάδικου, την χρησιμοποιούν σαν έπιπλο και η κόκα είναι ο μόνος τρόπος που ξέρει για να αντέξει όλη αυτή την ταλαιπώρια που ονομάζουν αναρρίχηση.

Ποιός είσαι εσύ που θα κρίνεις τόσο λιώμα;

Σιγουρα όχι εσύ Μένιο Φουρθιώτη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Θοδωρής Αντωνόπουλος / Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Αν θεωρήσουμε την ομοφυλοφιλία επάγγελμα, αξιότιμε κ. συνήγορε, τότε σίγουρα αυτό θα πρέπει να ενταχθεί στα βαρέα ανθυγιεινά. Τουλάχιστον για όσο μπορούν να δηλητηριάζουν τον δημόσιο λόγο κακοποιητικές απόψεις, αντιλήψεις και πρακτικές, σαν αυτές που είτε εκφέρετε είτε ενθαρρύνετε.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ