ΥΛΙΚΑ
- 4 φέτες παστράμι
 - 2 αυγά
 - 1 κ.γ. βούτυρο
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε τηγάνι σοτάρουμε το παστράμι μέχρι να αρχίσει να τραγανίζει.
 - Το αφαιρούμε και προσθέτουμε τα αυγά, χαμηλώνοντας τη φωτιά μέχρι να ψηθεί το ασπράδι και να μείνει ο κρόκος μελάτος.
 - Σε πιάτο σερβίρουμε από κάτω το παστράμι και τα αυγά από πάνω. Αλατίζουμε μόνο τον κρόκο και αρταίνουμε με φρέσκο πιπέρι.
 - Μπορείτε προαιρετικά να γαρνίρετε με ψιλοκομμένη ντομάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι.
 
Η συνταγή μαγειρεύτηκε στο τσιπουράδικο «Με ζεν».
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα
 
 
 
 
 
 
 