Τούρκοι δημοσιογράφοι βομβαρδίστηκαν στη Γάζα

Τούρκοι δημοσιογράφοι βομβαρδίστηκαν στη Γάζα Facebook Twitter
Τούρκοι δημοσιογράφοι βομβαρδίστηκαν στη Γάζα/ Φωτ.: Χ
0

Το όχημα της ομάδας TRT Arabic, το οποίο ετοιμαζόταν για εκπομπή στον καταυλισμό Nuseyrat στη Γάζα, δέχτηκε επίθεση από τον ισραηλινό στρατό.

Ο Sami Shahada, ο οποίος εργαζόταν ως ανεξάρτητος εικονολήπτης, τραυματίστηκε σοβαρά και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ο ρεπόρτερ του TRT Arabic, Sami Berhum, γλίτωσε αβλαβής.

Η δημοσιογράφος του TRT News Αϊσέ Νουρ Γκιουντογντου μετέφερε τις λεπτομέρειες: «Προσπαθούμε να δράσουμε μαζί με μέλη του Τύπου από όλο τον κόσμο. Όλοι έχουμε γιλέκα και κράνη ασφαλείας εδώ. Το Ισραήλ μας στοχοποιεί συγκεκριμένα γιατί βλέπει ότι είμαστε ο Τύπος που αποκαλύπτει τις επιθέσεις του».

Όπως έγινε γνωστό, τουλάχιστον 70 άνθρωποι που τραυματίστηκαν από τις επιθέσεις του Ισραήλ στον προσφυγικό καταυλισμό Nuseyrat μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο El Avda του καταυλισμού.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΟΡΜΠΑΝ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ

Διεθνή / Ουγγαρία: 100.000 νέοι σε συναυλία-κάλεσμα για την απομάκρυνση του Όρμπαν

Το πλήθος φώναζε αντικυβερνητικά συνθήματα, όπως το«Ρώσοι, φύγετε!», ένα σύνθημα από την εξέγερση του 1956 που επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς ο Όρμπαν έχει ενισχύσει τις σχέσεις του με τη Μόσχα.
THE LIFO TEAM
ΝΗΣΙΑ ΤΣΑΓΚΟΣ ΗΠΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Οι ΗΠΑ βάζουν «φρένο» στη συμφωνία για την παραχώρηση των νήσων Τσάγκος

Αν και ο Ντόναλντ Τραμπ αρχικά είχε χαρακτηρίσει τη συμφωνία ως «την καλύτερη δυνατή επιλογή», στη συνέχεια προειδοποίησε ότι το Λονδίνο κάνει «μεγάλο λάθος» παραχωρώντας τα νησιά
THE LIFO TEAM
ΤΖΟΓΟΣ ΖΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΥΧΗΣ

Διεθνή / Μελέτη: Οι ιθαγενείς της Αμερικής έπαιζαν παιχνίδια τύχης πριν από 12.000 χρόνια

Τα πρώτα ζάρια εμφανίστηκαν πριν από περίπου 12.000 χρόνια στις Μεγάλες Πεδιάδες της Βόρειας Αμερικής, δηλαδή περισσότερα από 6.000 χρόνια πριν από τα παλαιότερα γνωστά παραδείγματα, σύμφωνα με τη μελέτη
THE LIFO TEAM
ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ ΒΑΝΣ

Διεθνή / Στο Πακιστάν οι συνομιλίες ΗΠΑ–Ιράν με Βανς – Οι όροι της Τεχεράνης και οι «κόκκινες γραμμές»

Παρά ορισμένα συγκρατημένα θετικά μηνύματα από τη διαδικασία, οι διαφορές παραμένουν βαθιές, με τις δύο πλευρές να προσέρχονται με διαφορετικές προτεραιότητες
THE LIFO TEAM