Ιερέας στη Βρετανία επέβαλε 110 ευρώ πρόστιμο σε όσες νύφες αργούν να πάνε στον γάμο τους

Ιερέας στη Βρετανία επέβαλε 110 ευρώ πρόστιμο σε όσες νύφες αργούν να πάνε στον γάμο τους Facebook Twitter
0

Ένας ιερέας σε εκκλησία του Μπέρστεντ στο Κεντ της νοτιοανατολικής Αγγλίας, επέβαλε πρόστιμο 110 ευρώ σε όσες νύφες αργούν να πάνε στον γάμο τους.

Όπως διευκρίνισε ο ιερέας Τζον Κόρμπιν, θα επιστρέφει το ποσό αυτό, το οποίο θα εντάσσεται στο συνολικό κόστος της τελετής, στα ζευγάρια που δεν θα καθυστερούν.

Αν ωστόσο καθυστερήσουν περισσότερο από 20 λεπτά, το ποσό αυτό θα μοιράζεται μεταξύ των εθελοντών της εκκλησίας.

«Δεν το αποκαλώ πρόστιμο, αλλά εάν θέλει κάποιος να κλείσει τον χώρο για μια ώρα ή για δύο ώρες το ποσό που θα πληρώσει είναι διαφορετικό», δήλωσε ο 58χρονος ιερέας.

«Τα χρήματα θα μοιράζονται μεταξύ τους οι περίπου 20 εθελοντές που αφιερώνουν τον χρόνο τους για να βοηθήσουν στην τέλεση ενός γάμου, όπως για παράδειγμα τα μέλη της χορωδίας», εξήγησε ο ίδιος.

«Οι άνθρωποι αυτοί αφιερώνουν τουλάχιστον μια ώρα από την ημέρα τους - κυρίως τα σαββατοκύριακα - που μπορεί να εξελιχθεί σε μιάμιση ώρα ή και παραπάνω αν η τελετή καθυστερήσει. Μου φαίνεται λογικό καθώς η μεγάλη πλειονότητα των γάμων - και όλοι όσοι τελέστηκαν από την αρχή του έτους - ξεκίνησαν με τουλάχιστον δέκα λεπτά καθυστέρηση. Είναι μια πρωτοβουλία που συνήθως έχει αποτέλεσμα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Διεθνή / To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μόλις δοθούν οι αναγκαίες άδειες και πως ο Αδάμ θα μεταφερθεί στην Ιταλία συνοδευόμενος από την θεία του και τα παιδιά της
LIFO NEWSROOM