Εξαγριωμένοι οι Ρώσοι ζητούν εκδίκηση και απαιτούν στρατιωτική επέμβαση

Εξαγριωμένοι οι Ρώσοι ζητούν εκδίκηση και απαιτούν στρατιωτική επέμβαση Facebook Twitter
2

Εξαγριωμένοι Ρώσοι εξαπολύουν απειλές κατά της Τουρκίας μέσω των social media και απαιτούν από την κυβέρνηση να απαντήσει μέσω της στρατιωτικής, αλλά και της διπλωματικής οδού στην κατάρριψη του ρωσικού Su - 24 κοντά στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας.

Κάποιοι ζητούν εκδίκηση από τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν και άλλοι επιτίθενται κατά του ΝΑΤΟ, ισχυριζόμενοι πως είναι μία χώρα - μέλος της βορειοατλαντικής συμμαχίας που ευθύνεται για την κατάρριψη του αεροσκάφους.

Ανάμεσα στις οργισμένες αντιδράσεις που δημοσιεύουν οι Ρώσοι στα social media όπως το Twitter, το Facebook και το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο , το Vkontakte, υπάρχουν και φωνές που καλούν σε μποϊκοτάζ κατά της Τουρκίας, ενός πολύ δημοφιλούς τουριστικού προορισμού για τους Ρώσους. «Ποιος θα πάει τώρα διακοπές στην Τουρκία;», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο δημοσιογράφος της ρωσικής τηλεόρασης και ραδιοφωνικός παραγωγός, Vladimir Solovyov. «Τι είδους οικονομικές συνεργασίες μπορούμε ακόμη και να συζητήσουμε με την Τουρκία; Μήπως πρέπει να αποσύρουμε τον πρέσβη από την Τουρκία;»

Ο Ρώσος συγγραφέας και πολιτικός αντιφρονούντας, Eduard Limonov κάλεσε τη Ρωσία «να αντιδράσει συμμετρικά, αλλά και μη συμμετρικά», ρωτώντας στο twitter: «Τι συμβαίνει με σένα Τουρκία;Τουρίστες, γυρίστε πίσω!».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Διεθνή / Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Ο Τσαρλς Σπένσερ μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την περίφημη συνέντευξη Panorama του 1995 και τις τραγικές συνέπειες που θεωρεί ότι είχε στη ζωή της αδελφής του
LIFO NEWSROOM
Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Οι ευρωβουλευτές κατέληξαν επίσης σε συμφωνία για τη δημιουργία ενός ταμείου για την επιτάχυνση του μετασχηματισμού των αλυσίδων εφοδιασμού στον τομέα της άμυνας (FAST)
LIFO NEWSROOM
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Διεθνή / Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Το δικαστήριο ξεκαθάρισε ότι η Πολωνία δεν υποχρεώνεται να αλλάξει τη νομοθεσία της, αλλά οφείλει να αναγνωρίζει τους συγκεκριμένους γάμους όταν έχουν συναφθεί εντός της ΕΕ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ως γνωστον στην κινεζικη γλωσσα μια απο τις χειροτερς "ευχες" (..καταρες..)ειναι η φραση " May you live in interesting times".Ειθε να ζησεις σε ενδιαφεροντες καιρους.Διοτι στην κινεζικη φιλοσοφια(...και οχι μονον...) ιστορικα ενδιαφεροντες ειναι οι καιροι εκεινοι στους οποιους παυει η στασιμοτητα,η η"ηρεμια",και προκυπτουν σαρωτικες αλλαγες.Η δε μακραν συνηθεστερη διαδικασια η οποια οδηγει σε σαρωτικες αλλαγες ειναι,βεβαιως,ο πολεμος.Δεν ειμαι απολυτως βεβαιος (...ειμαι σχεδον βεβαιος...)ποιος ακριβως το "ευχηθηκε",η,επι το ακριβεστερον,το σχεδιασε,και για ποιον ακριβως λογο.Αλλα ,απ'οτι φαινεται,η "ευχη"του "επιασε".Και με το παραπανω.