Απεργία την Πρωτομαγιά

Νέα συντριβή αεροσκάφους με ρωσικό πλήρωμα (φωτό)

Νέα συντριβή αεροσκάφους με ρωσικό πλήρωμα (φωτό) Facebook Twitter
1

Αεροσκάφος cargo με ρωσικό πλήρωμα συνετρίβη νωρίτερα, λίγο μετά την απογείωση του από αεροδρόμιο στο Νότιο Σουδάν. Προς το παρόν, αντικρουόμενες πληροφορίες που μεταδίδει το Russia Today, αναφέρουν ότι έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 40 άτομα που βρισκόταν στο αεροπλάνο και στο έδαφος.


Το αεροπλάνο που συνετρίβη μπορεί να είχε περίπου 20 άτομα πλήρωμα και επιβάτες, δύο εκ των οποίων επέζησαν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του προέδρου του Νότιου Σουδάν.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο Reuters ότι μέτρησε πάνω από 40 πτώματα  στο σημείο της συντριβής, αλλά δεν είναι σαφές πόσοι από αυτούς ήταν στο αεροσκάφος.

Άλλος μάρτυρας είπε ότι είδε το αεροσκάφος κατά μήκος του Λευκού Νείλου ποταμού. Σύμφωνα με το Twitter feed του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, η συντριβή συνέβη περίπου 800 μέτρα από το αεροδρόμιο της Τζούμπα.



Μια γυναίκα και επτά παιδιά είναι μεταξύ των θυμάτων, ανέφερε τοπικό ΜΜΕ.

1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ