Απεργία την Πρωτομαγιά

Lufthansa και Air France σταματούν τις πτήσεις πάνω από το Σινά

Lufthansa και Air France σταματούν τις πτήσεις πάνω από το Σινά Facebook Twitter
0

Να αποφεύγουν τον εναέριο χώρο πάνω από την χερσόνησο του Σινά διέταξαν τα αεροσκάφη τους οι αεροπορικές εταιρείες Lufthansa και Air France, εν αναμονή των διευκρινίσεων σχετικά με τα αίτια της συντριβής του ρωσικού αεροσκάφους στην περιοχή.

Εκπρόσωποι τύπου της γερμανικής εταιρείας Lufthansa και της γαλλικής Air France- KLM γνωστοποίησαν την απόφαση λίγο νωρίτερα, αποδίδοντάς την σε λόγους ασφαλείας. 

«Λάβαμε την απόφαση να αποφεύγουμε την περιοχή λόγω της κατάστασης και επιπλέον λόγω του γεγονότος ότι τα αίτια της συντριβής δεν έχουν ξεκαθαριστεί» είπε μία εκπρόσωπος τύπου της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας. «Θα συνεχίσουμε να αποφεύγουμε την περιοχή μέχρι να διευκρινιστεί το τι προκάλεσε τη συντριβή» πρόσθεσε.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ