Απεργία την Πρωτομαγιά

Ζευγάρι "επιστρέφει πίσω" τον υιοθετημένο γιο τους

Ζευγάρι "επιστρέφει πίσω" τον υιοθετημένο γιο τους Facebook Twitter
20

Σοκ προκαλεί η είδηση από το Οχάιο των ΗΠΑ. Ζευγάρι που είχε υιοθετήσει ένα μωρό, επέστρεψε το ηλικίας πια 9 ετών παιδί, πίσω στις κοινωνικές υπηρεσίας του κράτους.

Ο εισαγγελέας της κομητείας Liberty Μάικλ Γκμόσερ απήγγειλε κατηγορίες στους Κλίβελαντ και Λίζα Κοξ για εγκατάλειψη παιδιού. Ο κύριος Γκμόσερ είπε: "Όταν είσαι γονέας και εγκαταλείπεις ένα παιδί, υπάρχουν νομικές συνέπειες". Και συμπλήρωσε: "Αυτά τα παιδιά δεν έχουν κάρτες αλλαγής".

Ο δικηγόρος που διορίστηκε στο παιδί είπε ότι οι γονείς ισχυρίζονται ότι το παιδί είναι επιθετικό και δεν συμφωνούσε στο να το βοηθήσει κάποιος ειδικός. "Αν το 9χρονο παιδί σου χρειάζεται βοήθεια, του φέρνεις βοήθεια. Δεν υπάρχει θέμα στο αν ένα 9χρονο το επιθυμεί ή όχι", δήλωσε ο δικηγόρος σε τοπική εφημερίδα.

Το ζευγάρι, το οποίο μένει σε ιδιαίτερα ακριβή περιοχή, έχει και δικά του παιδιά. Αν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έξι μηνών και 1.000 δολάρια πρόστιμο.

20

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ