Απεργία την Πρωτομαγιά

ΗΠΑ: Ο Τραμπ προσπαθεί και πάλι να εμποδίσει την επικύρωση της νίκης Μπάιντεν στην Πενσυλβάνια

ΗΠΑ: Ο Τραμπ προσπαθεί και πάλι να εμποδίσει την επικύρωση της νίκης Μπάιντεν στην Πενσυλβάνια Facebook Twitter
EPA
0

Η εκστρατεία επανεκλογής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ άσκησε χθες έφεση για την επικύρωση των αποτελεσμάτων στην Πενσυλβάνια. 


Προκειμένου ο Τραμπ να κρατήσει ζωντανή την αβάσιμη «ελπίδα» του για ανατροπή του αποτελέσματος των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, χρειάζεται την αλλαγή του εκλογικού αποτελέσματος στην Πενσυλβάνια, η οποία αναμένεται να επικυρώσει σήμερα το εκλογικό αποτέλεσμά της.

Πρόσφατη δικαστική απόφαση άνοιξε τον δρόμο στην κρίσιμη πολιτεία της Πενσυλβάνια για την επικύρωση της νίκης του Τζο Μπάιντεν. Καταθέτοντας τα δικαστικά έγγραφα, η εκστρατεία επανεκλογής ζήτησε από εφετείο να εξετάσει μία απόφαση που έλαβε ο δικαστής Μάθιου Μπραν.

Η εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ είχε καταθέσει δικαστική αγωγή νωρίτερα μέσα στο μήνα, ζητώντας από τον Μπραν να εμποδίσει την συγκεκριμένη πολιτεία από το να επικυρώσει το εκλογικό αποτέλεσμα.


Η απόφαση του Μπραν έγινε γνωστή το Σάββατο. Ο δικαστής αποφάνθηκε πως η υπόθεση είναι βασισμένη σε «αστήρικτα νομικά επιχειρήματα» και «αναπόδεικτες κατηγορίες».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ