Απεργία την Πρωτομαγιά

Κολυμπούσαν πάνω από καρχαρίες που κυνηγούσαν - Βίντεο κατέγραψε την τρομακτική στιγμή

Κολυμπούσαν πάνω από καρχαρίες που κυνηγούσαν - Βίντεο κατέγραψε την τρομακτική στιγμή Facebook Twitter
0

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο που κατέγραψε ανθρώπους που κολυμπούσαν στην παγκοσμίως διάσημη παραλία Bondi Beach να πλησιάζουν χωρίς να το γνωρίζουν σε σημείο με καρχαρίες.

Τα πλάνα από drone έδειξαν ότι δεκάδες άνθρωποι έκαναν μια πρωινή βουτιά στην θάλασσα της Αυστραλίας δίπλα σε ένα κοπάδι ψαριών το οποίο ήταν στόχος καρχαριών.

Εκτιμάται πως τουλάχιστον δύο καρχαρίες, που πιστεύεται ότι ήταν του είδους Grey Nurse, κυνηγούσαν ψάρια εκείνη τη στιγμή. Ένας κολυμβητής φαίνεται μάλιστα πως κάποια στιγμή περνά ακριβώς πάνω από έναν καρχαρία.

«Η φύση είναι όμορφη, αλλά πρέπει επίσης να είμαστε προσεκτικοί», έγραψαν οι Drone Shark App που γύρισαν το βίντεο, μη γνωρίζοντας και οι ίδιοι τι είχαν καταγράψει ακριβώς προτού δουν το υλικό.

Η εφαρμογή Drone Shark μοιράστηκε το βίντεο στα social media, προειδοποιώντας του κολυμβητές να ελέγχουν το περιβάλλον όταν απολαμβάνουν τη θάλασσα και να αποφεύγουν να πλησιάζουν κοντά σε κοπάδια ψαριών.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ